Stesti

27.5.2014 16:11 · 1,170 views p4j4

Ahoj Amateri, nic uz jsem dlouho nenapsala, ale tesi me, ze nekteri jeste porad nachazi me blogy a obcas napisou reakci na ne do vzkazu a do chatu...dekuju za ne. :)

Ale co vlastne psat ??

Ale asi to znate, litate od jednoho ke druhemu, v praci, doma,diar nabitej a neni cas zastavit se a premyslet, natoz psat. Ale mezi tim vsim jsem uvnitr stastna, trosku aneroticky (nebo ineroticky, nevim) pocit ne?

Nevyhrala jsem ve Sportce, ani nedostala nove auto k narozeninam aj. Ale porad tam nekde uvnitr je, to moje soukrome stesti. Vzdycky vystrci ruzky, kdyz se na chvilku zastavim. Obejme me a pripomene: "Tady jsem." A urcite nezmizi, kdyz to vykricim do sveta,ba naopak. A treba ho poslu i nekomu z Vas.

Je to takovy obycejny pocit, ktery se u me usadil ani nevim jak. Vastne se tak nejak vplizilo do meho zivota. Pozvolna s tim, jak jsme se poznali s moji laskou a optimistickym pohledem na svet. A ja zjistuju, ze moje stesti roste s tim, kdyz si ho uvedomuju a vazim si toho, protoze neni zadarmo, ale zaroven si ho nekoupite.

A samozrejme do toho patri i sex...Nebo spis vzajemna intimita a blizkost, kterou sdilime. Propletene ruce, objeti, pohlazeni a spojeni pri styku. Vedomi toho, ze na svete pro nekoho jsem, ale zaroven to, ze muzeme existovat jako dve nezavisle poloviny, ktere do sebe cas od casu fyzicky zapadnou, a ktere do sebe zapadaji myslenkami a nazory, i kdyz jsme kazdy jiny a nekdy kazdy jinde.

Chci, aby tady se mnou bylo co nejdele, proto se nedozaduju jeho pozornosti, abych ho neodradila a ani na nej nespoleham,jen ho tak nejak pritahuju k sobe, aby mne zase reklo:



"TADY JSEM !" Pro Tebe lasko