Jak (ne)přijít o úvodní zápas

16.6.2014 17:05 · 701 views p4j4

Bylo, nebylo. Jednoho dne začalo MS ve fotbalu

Dopoledne se mně na netu zjevovaly články o jednotlivých týmech, jejich hvězdách. Dozvěděla jsem se, kdo je nejmladší a nejstarší hráč, trenér sudí. Jak vypadá míč pro MS (prej je ještě kulatější než ty staré) a nevypadají brazilské stadiony. Prognózy o příštím mistrovi atd.atd. No prostě fotbalové očekávání stoupalo a všechno to mělo začít úvodním výkopem.

TEN jsem bohužel kvůli pozdnímu příchodu z práce a chystání večeře nestihla. Ale televizi v ložnici jsem zapnula včas na první vlastní gól v brazilské bráně, který mě navnadil na další pokračování.

ALE na pokračování našich provokací, dvojsmyslů, lehkých doteků a polibků se u přípravy večeře navnadil i miláček. Takže po příchodu z koupelny si lehnul za mě do pelíšku a televizi ignoroval. Ono to není moc překvapivé, protože je televizním sportem, a fotbalem obvzlášť, nepolíben. A tak se není co divit, že si skóre vůbec nevšimnul, natož aby mu věnoval delší pozornost.

TU naopak soustředil pod moje spací tričko, kde zkušeně hladil a mačkal moje bradavky, které se jako na povel vztyčily a začaly vysílat příjemné a vzrušující signály, které postupně rozostřovaly dění na trávníku, a když rukou sjel do mého klína a zasunul prst do jeskyňky, fotbal se vypařil úplně. Přitáhla jsem ho k sobě a začali jsme se vášnivě líbat . On nepřestával laskat můj klín a můj orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat. Po chvilce odpočinku v obětí. si moje ruce našly cestu k jeho kamarádovi tam dole (promiň za půjčení výrazu Šuky), který byl v pozoru, Nevydržela jsem to a dřepla jsem si tak,abych ho cítila co nejhlouběji a začala svoji jízdu. Miláček si to užíval a pomáhal mě boky, ale brzy mě stáhl na sebe, aby si odpočinul. Chtěla jsem se natáhnout pro kondom, abychom mohli pokračovat a najednou mě přepadla chuť na kouření. Mrkla jsem na miláčka, ještě několikrát přirazila a vrhla se mu do klína a s chutí ho vykouřila až do konce.

TEN naštěstí ještě neodpískal rozhodčí na trávníku. A protože miláček zanedlouho usnul, já se vrátila ke sledování fotbalu. Bohužel mě to všechno (práce, vaření, sexík..) tak nějak znavilo a usnula jsem taky. :) Takže jsem se výsledek dozvěděla až ráno z netu.

NO a pak, že to chlapi o MS mají těžké.