SOUSEDSKÁ

13.8.2014 02:15 · 7,199 views Dorion

Letošní jaro příjemně překvapilo, nejen svým brzkým nástupem, ale hlavně krásným teplíčkem. Příroda se začala probouzet snad o měsíc dříve a tak svou péči vyžadovala i zahrada se záhonky. Ne že já bych byl nějaký pěstitel, ale mělo to pro mne tu výhodu, že se po zimě za plotem stále častěji objevovala má oblíbená sousedka Marcelka, se kterou jsme si loni dost užívali nejen laškování, ale i pár vášnivých mrdaček. Venku bylo stále tepleji a když přišly svátky jara, Velikonoce......bylo nádherně jak v červenci, sluníčko hřálo natolik, že i venku člověk mohl být celý den nahý a taky jsme to s Macíčkem řádně využívali.

O Velikonocích měla ohlášenou návštěvu rodiny, tak se omluvila, že asi nepřijde. Chápal jsem její povinnosti, taky jsem čekal společnost. Bydlím na konci vesnice a vím, že se pravidelně každý rok stavují kamarádi, co chodí po děvčatech, potom u mne na panáka. Protože bylo fakt nádherně, přichystal jsem posezení venku na dvorku, roztopil gril i udírnu, do který jsem pověsil domácí klobásky. Kamarádi nezklamali a chvíli po poledni byli u mně, tentokrát přišli jen tři, ale zábava se hned rozproudila, protože už měli trošku upito. Grilovali jsme popíjeli a byli stále hlučnější.

Zábava byla v plném proudu, rádio vyhrávalo jak o pouti a nejen sluníčkem, ale i stoupající hladinkou alkoholu nám bylo horko, takže postupně jsme odkládali oblečení a pak zůstali jen v trenkách. Bavili jsme se o ženských a našich dobrodružstvích, jak to už chlapi dělají, když do toho z ničeho nic jsi vstoupila ty.... Slyším, jak je tu veselo, tak se jdu podívat, můžu? .......

Chlapi na okamžik zmlkli, zálibně si tě prohlížejíc, skoro tě rentgenujíc pohledem a bylo na co koukat. Zjevila jsi se mezi námi naší tajnou brankou z loňska v dost krátký sukýnce a hodně odvážným až průhledným tričku, evidentně bez podprsenky, jak ostatně většinou chodíš. Pánové tě hned nadšeně zvali mezi sebe a nalívali ti panáky. Byli už hodně rozjetí a tak se tu a tam objevila něčí pazoura na tvým stehně, nebo ti nenápadně cvrnkli po rýsující se bradavce, která ještě více povyskočila.

Dělala jsi jakoby nic, ale na očích ti to bylo vidět jak se těšíš, co se bude dít dál. Bylo asi čtyři odpoledne a ty jsi povídala, že nás slyšíš už pěknou dobu, ale tvá návštěva se ne a ne zvednout, až teď konečně vypadli. Kámoši se ti věnovali opravdu intenzivně nejen co se občerstvení týče, ale i jejich ruce byly stále dotěrnější a odvážnější. Nemohla sis nevšimnout na jejich trenclích, jak moc se jim to líbí. Velikánský boule stále narůstaly a tak i tvoje ruka občas zbloudila a pohladila.

To už jsi zdaleka neseděla jako dáma a k našemu příjemnýmu překvapení jsme viděli, že jsi zapomněla doma kalhotky. Jarda, který měl trenýrky s volnou gumou, už to neuhlídal a jeho péro se prodralo ven na sluníčko, trčel mu ven jen z půli, ale žalud se mu blyštěl na slunci jak démant. Byl ti po pravici a hned jsi to zaregistrovala a ochotně mu pomohla ven celýmu včetně koulí. Už jsi se ho nepustila, pak ses rozhlédla po ostatních a řekla: „Tak už je, klucí, netrapte a pusťte je ven..."

Kámoši, jako by na ten povel čekali, se o překot zbavovali zbytku oblečení, závistivě pozorujíc kamarádovo péro v tvý ruce, jenž pomalu a jemně honila. Ztvrdlí čuráci při sundávání prádla zapružili a připlácli se jim natrčení na pupíky. Postupně jsi jim je láskyplně pohladila a potěžkala koule, jak moc je mají plný a nijak jsi neprotestovala, spíše naopak, když tě ti nadržení samci horečně svlíkali do naha. Jejich ruce byly všude, včetně těch mých, oba tvý impozantní cecky i už dokonale mokrá kunda nám čuráky ještě více vytvrdila a ti se kymácely všude kolem tvý pusy v naději, že se přisaješ svými rty. Široce rozkročená jsi náruživě nastavovala kundičku podrobnýmu zkoumání prstů i jazýčků a stále se střídající ocasy ve tvým dosahu, jsi chytala a těšila se jejich tvrdostí a horkou jemnou kůžičkou. Už i stehna se ti leskly nejen našimi mlsnými slinami, ale hlavně kundím nektárkem, jenž jsme poctivě všichni ochutnávali.

Z rádia se ozval krásný kolíbavý ploužák, tak jsem tě uchopil a vyzval k tanci. Vlnili jsme se, nahý tělo na nahý tělo v rytmu hudby a kamarádi utvořili kolem nás kruh a ty jsi cítila nejen jak tě drží za cecky a sahají kam to jde, ale hlavně jak se o tebe ze všech stran otírají postavení čuráci. Hudba pomalu dohrála a osmero rukou tě zvedlo jako pírko a položilo tě na stůj.

Měla jsi přivřený víčka v očekávání, co přijde a když jsi cítila ty všechny ruce na svým rozpáleným těle stala se z tebe nemravná loutka, co se nechala upravit do polohy mrdavý děvky, přidržována za kotníky s nohama do praku, chlípně očekávajíc tu sbírku čuráků, co se ti v ní budou střídat a plnit ji semenem. .....................tááák a jsem zvědavý, jaký scénář a pokračování vymyslíš ty, hi, hi.



Tak já byla ve svým živlu, to je jasný. Už jsem s tebou zažila dost divokých chvilek, od té doby co jsem se přistěhovala do tvého sousedství. Nikdy jsem si vlastně neuměla představit, co se dá všechno vymyslet a prožít.

Ležela jsem na tom stole jako omámená, kolem mě samí nahatí chlapi, pořádně už alkoholem a chtíčem rozparádění a já jsem jen lačně vdechovala ty vaše mužské vůně. Chlapy já prostě zbožňuju a nemůžu za to, že když jsou někde poblíž, tak mám hned chuť nastavovat a kunda mi sama začne téct jako o závod. Natož když se kolem motali hned čtyři najednou. Všude po těle jsem cítila ty vaše chtivé pracky a poslouchala vaše prasácké komentáře. Vy kluci moravský jste přece jen jiný kabrňáci, vyjekla jsem, když mi nevím čí ruka roztáhla kundu dost prudce. Všichni jste se rozchechtali a jeden přes druhého mě ujišťovali, že to je snad jasný, každý Moravák je stokrát lepší kanec, než ta nedochůdčata z Prahy. No, o tom už jsem se teda kolikrát i sama přesvědčila.

Podívala jsem se stranou, protože se mi zdálo, že někdo chybí a opravdu, stál jsi kousek od nás u druhého stolku, v ruce držel půllitr s pivem a díval jsi se na nás těma svýma modrýma očima… vypadal jsi zas jako vládce bohů Jupiter, však víš jak ti to vždycky říkám, protože s tím svým svalnatým tělem a vousy mi ho hrozně připomínáš. Tak do toho chlapi, zavolal jsi, když sis všiml, že se na tebe koukám a zasmál ses na mě. Já se chvilku budu koukat, jak té naší čubičce dáváte do těla.

No, v tu ránu se rozpoutalo čóro móro. Okamžitě jsem měla jednoho čuráka v puse a druhého v kundě. Ani jsem nestačila rozeznat, čí byl který, protože jsem úplně ztratila přehled. Něčí ruce mi tvrdě kroužily po kozách a prsty mi občas zmáčkly některou bradavku tak, že jsme musela zaječet, i když to moc nešlo, protože jsem měla pusu ucpanou pořádně ztopořeným pérem. Ještě že se dá dýchat i nosem, jinak bylo po mně. Ten, co byl v kundě, přirážel tak prudce, že jsem toho, co byl v puse málem překousla a hned nato se rozpoutala hlučná debata… ať, do prdele, do mě tak nebuší, jinak se jednomu zúčastněnému stane něco, co by se chlapovi nikdy stát nemělo. Za chvíli jsem zaznamenala, že dole došlo k pořádnému býčímu výstřiku, ochablé péro mi vyklouzlo z kundy ven a cítila jsem, jak mi semeno vytéká mezi nohama.

Pusa se mi uvolnila a konečně jsem poznala, že v puse jsem měla Jardu a v kundě Tondu. Jeho čurák teď ovšem nebyl v pohotovostní poloze po tom výkonu, ale volně visel dolů. Jarda se mi přemístil mezi nohy a do pusy mi čuráka namířil Honza. Chytil mě za bradu, zvrátil mi hlavu dozadu a pak mi ho vrazil málem až do krku… byl to takový náraz, že jsem se skoro zalkla a k tomu mi Jarda prudce roztáhl nohy, které jsem na chvíli dala k sobě, opřel se mi rukama do stehen a zvedl mi je do výšky. Na jedné noze jsem ucítila další ruce a to jsi byl ty, přišel ses konečně podívat zblízka, jak ti kámoši obdělávají sousedku a jasně, že jsem ti viděla na očích, jak se ti to líbí a vzrušuje tě to. Však jsme si o tom kolikrát spolu povídali. Tonda se šel napít piva a slyšeli jsme jeho uznalé hodnocení, že taková kunda, když je tak mokrá a hladová, se mrdá sama…. a to je teda nářez. Vystříkal do ní snad týdenní dávku.

I přes oba čuráky, které jsem v sobě měla, jsem ještě stačila trochu pohonit tvoje vztyčené péro a dostalo se mi od tebe pochvaly. Hodná čubička, slyšela jsem, jak říkáš, jde ti to moc pěkně a ta tvoje píča si dneska užije, že tě nadrženost přejde určitě tak na dva dny, že jo… a všichni jste se ukrutně rozchechtali. Já jsem moc nemohla, ale málem jsem se smíchy zadusila.

Kundu už jsem měla rozpálenou víc než byl bod varu a dostalo se jí druhého výstřiku. Tentokrát to nebyla taková dávka, ale zato tak prudká, že jsem ji cítila snad až v břiše. Tonda se vrátil a oba dva jste mi roztahovali a přidržovali nohy doširoka od sebe. Kňučela jsem, že si chci trochu odpočinout, ale to vyvolalo další řehot a poznámky typu, že jsem moc zhejčkaná a musím si zvykat na pořádnou jízdu, když už mám to štěstí a všude kolem sebe mám správné chlapy.

Pak jste se ale smilovali, obrátili jste mě a ohnuli přes stůl, takže Honza, který byl na řadě, mi zasunul čuráka do kundy zezadu. Jarda a Tonda mě poplácávali přes zadek a mrdanice to byla teda pořádná, protože tenhle kanec ho měl dlouhý a silný jako kůl, takže zajížděl hodně hluboko. Ani nevím, kolik orgasmů jsem už celkem měla, nedalo se to ani spočítat a ani bych se na to nesoustředila. Ty jsi stál přede mnou na druhé straně stolu a já jsem tvého čuráka jen tak lehce olizovala, na víc jsem se nevzmohla, jak jsem tam byla roztažená a rozpláclá jako žába s vystrčeným zadkem a nabodnutou kundou.

Když mi ji vystříkal i Honza, to už semeno stékalo až málem ke kotníkům, položili jste mě zase na stůl na záda. Já jsem už nemohla dát ani nohy k sobě a obávala jsem se, že kunda mi začne hořet. Asi jste měli stejnou obavu, protože najednou mi někdo nalil mezi nohy pořádnou dávku nějaké tekutiny, nejdřív jsem myslela, že je to voda, ale pak se ukázalo, že to byl půllitr piva, já jsem zařvala, protože to na rozpálené kundě způsobilo teplotní šok a hned nato se strhla divoká hádka a Honzovi, který to způsobil, se dostalo velikého nadávání za to, že jednak ochlazuje v potu tváří připravenou díru a druhak, že plýtvá národním nápojem a obojí že je úplná svatokrádež.

No, nejlepší mělo přijít na konec, to jsem věděla, že ty si dáš záležet a ukážeš svým kámošům, co spolu provádíme ve volných chvilkách, kvůli kterým se budovala branka mezi oběma našimi zahradami. Tvoje péro už znám dobře, do kundy mi pasuje akorát a tvoje dlouhatánská výdrž mě přivádí k úžasným slastným vrcholům. Nakonec se ukázalo, že pivní sprcha mé kundě celkem prospěla, hádka se uklidnila, kluci se zase vrátili ke stolu, promačkávali mi kozy a dotýkali se mě i znovu tvrdnoucími čuráky. Ty jsi mě zatím projížděl, nejdřív pomalu a pak pořád rychleji. Teď jsem neměla nic v puse, takže jsem se mohla pořádně odvázat a to už nebylo jen nějaké sténání, ale pořádné výkřiky… no, obávám se, že slyšet to bylo dost daleko. Ale co… kluci mě povzbuzovali, ať se nijak neomezuju… však ať si každý zacpe uši nebo políbí p…l, když už se šuká, tak přece musí být znát, že to dělá pořádný chlap a samička že je spokojená. Jinak to nestojí za nic.

Nakonec to dopadlo tak, že jsi mi vystříkal kundu a ostatní mě hned nato postříkali znova semenem, i když dávky byly už podstatně menší. Stejně jsem ale byla celá omatlaná, mokrá a zpocená. Všichni jsme se osprchovali a pak sedli k jídlu a pití, které ještě zbylo a hovor se nesl v příjemných a neformálních kolejích. Závěrem rozhodnuto, že celou akci co nejdříve zopakujeme, ba možná by bylo dobré zvýšit počet účastníků, protože i další kamarádi by jistě rádi zažili něco tak dokonale pročišťujícího hlavu a uklidňujícího tělo. Před námi jaro a léto a toto období je ideální na neotřelé zážitky. Já jsem byla opravdu hodně a slastně zničená. Dost špatně se mi sedělo. No… měl jsi pravdu… Spolu si zamrdáme nejdřív až zítra večer J

Autorem první části tohoto díla je drahý přítel, který je také příslušníkem zdejší komunity, druhou část mám na svědomí já... a opravdu, určitě, zcela, na mou duši a skrz naskrz se to celé nezakládá na žádné skutečné události. Bohužel .-)