Přivítání - jak to dopadlo

15.8.2014 17:11 · 1,169 views p4j4

Ahoj, před několika dny jsem psala o radu s přivítáním mého miláčka a tak popíšu, jak to dopadlo.

Zítra pojedu k Tobě, tak jak jsme se domluvili. Ale vyrazím dřív, abych stihla být doma dřív než přijdeš z práce. Odemknu náš domeček a pustím se do práce.

Nejdřív nachystám něco dobrého k snědku, tak aby to vydrželo v troubě pro případ, že se dostaneme k jídlu později. .

Potom zapluju do sprchy a důkladně se oholím a natřu Tvým oblíbeným tělovým krémem. Vyfoukám vlasy a nalíčím se. Jen tak decentně, abych Tě moc neprovokovala. Obléknu si svoje nové šatičky , samozřejmě na ostro. A k posteli přichystám naše oblíbené hračky a šátky.

Prostřu na stůl.

Potom Ti napíšu textovku, asi takhle: AHOJ MILACKU, JESTE PRACUJES ?? JEN TI CHCI RICT, ZE NA TEBE CEKA DOMA VECERE A JEDNA PRITULNA A HRAVA KOCICKA. PS: SPECHEJ :)

Přesně tak, jak psali někteří, o jídlo ani moc nešlo. A ani jsem nečekala, že bychom nejdřív jedli.

Miláček se přiřítil domů asi 5 min po mé SMS. Takže musely stačit šatičky, pod kterýma jsem byla na ostro a oblíbený parfém. Nejde jsem dostala za ucho, protože jsem se neozvala, když jsem dojela, a přítel měl strach, že se něco děje. Ale prošlo mně to. :)

Potom zkontroloval kuchyň, ale po očku spíš prohlížel mě. Pak beze slova zmizel v koupelně, odkud se po chvilce vynořil opláchnutej a voňavej. Najednou mě strhnul do náruče a začali jsme se líbat a hladit. Ani nevím, jak jsme se ocitli v ložnici, kde jsme ve spěchu svlékli a vklouzli do postele. Sedla jsem si na koníčka a usmála se na něj. Konečně promluvil: "Vítej doma."

Chvilku jsem ho zlobila, ale včas mě zarazil. Sáhnul na noční stolek a vzal anální vibrátor. Namazal ho gelem a začal ho pomaličku zasouvat. Ležela jsem mu na prsou a užívala si tu nádhernou plnost s miláčkem v jeskyňce a robertkem v zadečku a vzájemné vzrušení, které se stupňovalo a já doslova tekla. No a pak začal ta pravá jízda. Robertek zapadl na místo určení a miláček ho zapnul.

Opřela jsem se o jeho ramena a začala na něm jezdit jako šílená Netrvalo to dlouho a oba jsme vybuchli zároveň. Dlouho jsme pak leželi v objetí a vychutnávali si doznívající orgasmy.

No a na jídlo taky došlo...hned po druhém kole :)