Sexuální preference

16.8.2014 12:29 · 1,800 views Tal1990

Jasně, je fajn, když má žena právě ty tvary, které vás nejvíce přitahují, když vám její tělo trhá koule. Pokud je klukovi dvacet, tak ho ani nic jiného nějak moc nezaujme, jen ty měně povrchní zajímá, co má děvče mezi ušima. Taky je pak fajn zbavit ji přebytečného spodního prádla, ale co když tam pak může stejně něco chybět? Jako když se díváte na bezvadně natočený film plný skvělých hereckých výkonů a v půlce si uvědomíte že že vás to nebaví a přemýšlíte proč, když to má být skvělé.

Nechci vůbec naznačit že požaduju ohromující zkušenosti, prdlajs, to mě vůbec nezajímá, ani se nechci kasat, že mám skvělou techniku. "Golf a sex jsou jediné dvě věci, které si užijete i když je neovládáte", říká Costner v jednom filmu. A právě o to jde, umět si to užít, to mě dokáže přimět dělat to celé hodiny v kuse jako to zvíře. Jen ta na které vidím že ji to baví, líbí se jí to, čeká na ten můj jazyk a na to moje péro jako na smilování mě přivede k šílenství a já mám nepotlačitelnou potřebu stále vymýšlet jak ji znovu přivést k orgasmu. Ani nemusí být zkušená. S takovou to chci dělat stále dokola, i kdyby mě péro už bolelo, jako by ho přejel náklaďák.

To takhle jeden kašpar navštěvující tyto stránky chodil s jednou slečnou, silně věřící, zpívající v kostelním sboru, jeden by si řekl, že bude mít samé zábrany. Ona ale neváhala půl minuty po jeho příchodu si v sukni pod kterou nic neměla sednout na stůl, roztáhnout si ten svůj poklad a už celá mokrá a natěšená ho se šibalským úsměvem krásně požádat, aby si do ní vklouzl. Nebo na rodinné oslavě sáhnout pod stůl na bouli na kalhotech, pevně stisknout a dožadovat se urychleného odchodu do soukromí. Ani nemluvě o její nadšené aktivitě a hravosti, byť postrádala zkušenosti. A to by si většina mužů řekla že ta holka nemá kozy, není ničím výrazná, je to taková kostelní myš, s tou do postele nikdy.

Pak ten šulda jednou mohl míti děvče fyzicky dokonalé, krásná jako Natálka Portmanů, jen s velkými a pevnými prsy. Přes jeho snahu navodit pro ni tu nejpříjemnější atmosféru, pobavit ji, udělat vše pro její uvolnění těla i mysli. Přes jeho často úspěšnou snahu přivést ji k vyvrcholení a nedopustit aby si myslela že je nešikovná, nikdy z ní nebylo cítit nic živočišného, žádné zalíbení v sexu. Byla jen posedlá těly, sex byl pro ni druhotný, hlavní byly gramy na bocích a jak to při sexu vypadá, což ale nesměl hodnotit nikdo jiný než ona.

Tak ten šulda šel dál světem, zkoušel další a další. A co ho děsně rozčiluje a zároveň je to vlastně skvělé? Že na první pohled nelze na protějšku poznat, jestli to má opravdu ráda, jestli je pro ni sex opravdovou radostí a slastí, jestli sere na mindráky. Jestli ač je inteligentní, rozumná, distingovaná, vzdělaná žena, tak chce jednou šukat jako zvíře, podruhé se něžně milovat, vzájemně si to užít, být trochu sobecká a nebojí se říci co chce a bere to jako přirozenou potřebu, kterou díky své bohaté mysli pochtívá dále rozvíjet. Můžete to jen marně hádat na očích a když se přeci jen zeptáte, jsou to stále jen řeči.

Inteligence, pozitivní myšlení, záliba v sexu, s tím spojená hravost a intenzivní prožitky nespoutané žádnými přesudky, postrádání zbytečných zábran a snad i snaha o sebe pečovat... To je všechno hezký si vysnít, ale je lepší ta nejistota, když sedíte na tom kafi, nebo u jiné břečky a tlacháte, nebo si vychutnáváte chvíle ticha. Nic pak není nalajnované, nudné, nic nevíte, objevujete a vřou ve vás myšlenky a otázky.

Asi nad těmahle kravinama uvažuju, protože jsem ve věku, kdy slečny mého věku stále něco řeší, stále jim něco vadí, stále jim něco není dost dobré a zapomínají na prožitky, třeba je to dnešní dobou plnou stresu a strachu že nejste nejlepší. Plnou porna, které si mnozí berou za vzor. Nevím, nevím nic, alespoň můžu objevovat a nenudit se.

A co preferujete vy? Šukací panenky s dokonalým tělem, se kterými si ve svém okolí připadáte jako Pit Brad, nebo náruživé, nesvázané ženy, které (doplňte sami co máte rádi)? Chlapy s dokonalým tělem, nebo (domyslete samy/i to co preferujete)? Kamarád, jenž je gay mě poněkud překvapil, když mi řekl, že ho zajímá jen tělo a zbytek je pro něj zbytečná nádivka. Myslím že většina lidí vám bude tvrdit, že hledá nějaký kompromis, ale nikdy to nebude pravý střed, každý bude preferovat jedno více a druhé méně.