Mé poprvé

29.10.2014 10:47 · 4,796 views beruska_20

Ahoj, chtěla bych se s Vámi podělit o mém poprvé. Stalo se to, když mě bylo čerstvých 15 let. O sex jsem se zajímala už pomalu od 13 a docela mě zajímalo, jak to bývá mezi mužem a ženou. Na internetu se dá vidět hodně věcí, takže byly i nějaká ta lechtivá

videa.

Byla jsem s našima tenkrát přes prázdniny na chalupě a za sousedy jsme měli par ve věku jako mé rodiče, on 42 ona 38. Bylo ten den docela vedro tak jsem se opalovala a bylo je docela slyšet, jak mají veselo u bazénu. Po nějaké době bylo ticho a zdálo se mě že slyším vzdychání, byla jsem zvědavá tak jsem nakoukla přes živý plot co se děje. Naskytl se mi krásný pohled, on ležel na zádech a ona obkročmo seděla na něm zády k němu. Já v tu chvíli měla výhled, jak do ní zajíždí přímo proti mě. Upřeně jsem koukala, jak v ní jezdí a moc se mě ten pohled líbil. Po chvilce si mě všimla, jak je upřeně pozoruji a usmála se na mě a vice roztáhla nohy, jako abych lépe viděla a jezdila po celé jeho délce. To jsem už nevydržela se koukat a radši jsem zaběhla domu. Ale i tak jsem to měla pořád před očima.

Druhý den dopoledne co naši odjeli do města jsem ji potkala a nějak jsme se dali do řeči, až

řeč sklouzla na ten včerejšek, docela jsem se začala červenat za to, že jsem na ně koukala, ale ona najednou řekla že jestli se mě to líbilo, a že věří že ano, že můžu když budu chtít koukat se na ně přímo u nich. Hodně mě to překvapilo, co mě nabídla, ale zároveň lákalo. Šlo by přeci jen o koukání na ně při sexu, tak jsem souhlasila. Navečer jsem k nim tedy přišla, bylo udělané pohoštění, nalili mě skleničku vína a zase se povídalo, ona vyzvídala, jaké už mám zkušenosti s klukem a já jí řekla ze zatím jen nějaké to líbání nic více. Pak se začali líbat a ona mu zajela rukou na rozkrok, bylo vidět jak se mu dělá docela velká boule na kalhotách. Po chvilce mu je rozepla a jemu vyklouzl ven jeho penis. Měl ho už hodně naběhlého, ale jak mu ho začala honit ještě více se mu postavil. Moc se mě líbil a bylo to poprvé co jsem viděla přímo takhle bezprostředně muže. On se pak postavil, začal se svlékat úplně do naha. ona si před něj klekla a vzala ho do pusy, začalo mě to hodně ten pohled na ně vzrušovat, cítila jsem jak rudnu v obličeji a šimrání v podbřišku. Sedl si na gauč a ona ho pořád kouřila. Najednou přestala a zeptala se jestli si to nechci taky zkusit, nesměle jsem řekla že ano, klekla jsem si taky před něj a opatrně ho vzala do pusy, byl to zvláštní pocit a i ta chuť byla zvláštní. Vzala mě ruku a dala mě jí na něj ať ho držím a pěkně saji, Líbilo se mě jak byl tvrdý a zároveň ta jemná kůžička na žaludu. Říkala mě jak to mám

dělat a chválila mě jak jsem šikovná. Kouřila ho chvílema semnou. Pak se zvedla, taky se svlékla úplně do naha, postavila se obkročmo nad něj a pomalinku začala na něj nasedat, měla jsem před očima ten neskutečny pohled jak v ni celý postupně mizí. Jezdila po něm po celé délce, že v ní byl jen na krajíčku a zase dosedla úplně. Řekla mě, že ho po něm můžu i hladit a když by vyjel ať ochutnám, Zvedla se více a on vyklouzl z ní, já ho za něj chytla a olízla, chutnal ještě lépe než před tím, začala jsem ho kouřit ale jen chvilinku, jak jsem ho držela za něj, ona na zase dosedla. Líbilo se mě to neskutečně a je fakt že jsem měla v kalhotkách už hodně mokro. Pak se najednou zeptala jestli mě to neláká zkusit si to mít ho v sobě, zažít ten pocit. Měla jsem ale docela strach z něj a bolesti, měl ho krásných 20/5. Vzrušení ale bylo silnější, tak jsem špitla že jo. Slezla z něj, začala mě svlékat a když viděla jak mám promočené kalhotky řekla, že by byla škoda nezkusit to když už teď je vidět jak mě to vzrušuje. Jak jsem byla nahá docela jsem se i styděla před ním ale pořád jsem koukala jak mu stojí a nevěřila jsem že bych ho zvládla. Položila mě na zem, sedla si za mě tak že jsem měla hlavu u ní v klíně a koukala, jak on si kleká mezi mé nohy, roztáhl mě je a přiložil ho k lasturce. Třásla jsem se docela po celém těle. Ucítila jsem příjemno z podbřišku jak ho přiložil a jen trochu zatlačil, koukala jsem pořád dolů a viděla ze je ve mě jen žaludem. Pohupoval se mě tam a mě to to bylo moc příjemné, ona mé zatím hladila a koukala taky. Pak mě chytla v ramenou a on přirazil. Zatmělo se mě před očima jak to zabolelo, viděla jsem jak je půlkou ve mně, řekla mu ať se nehýbe dokud se sama pod ním nepohnu. Bolest pomalinku opadala, já se pohla a ucítila jsem ten pohyb v sobě. bylo to zvláštní cítit to. Řekla mu, že může ale hodně pomalu, začal se hýbat a já vnímala ty pocity při tom a viděla jsem že je postupně ve mě hlouběji a hlouběji, začalo to být neskutečně příjemné cítit ho tak v sobě a koukat zároveň na to. Po nějaké době už jsem cítila jeho koule na zadečku a byl ve mě celý, nevěřila bych před tím, že by se do mě dostal až takhle. Zavřela jsem oči a vnímala jen to horko z bříška a ty vzrušující pohyby hluboko ve mě.

Pak najednou ona řekla dost to stačí a on ho ze mě vytáhl, nebyla jsem ráda a jak vyjel cítila jsem v sobě prázdno. Poslala mě do sprchy ať se opláchnu od té trošky krve co byla. Když jsem se vrátila k nim, ona ho měla v sobě zezadu, docela tvrdě do ní přirážel. Jak mě zahlédla přestali a že jsem na řadě zase já jestli to chci, hned jsem souhlasila. On si sedl na gauč, chytl mě za boky a navedl si mě na sebe v poloze jakou ona byla na něm na začátku.

Seděla před námi na zemi a koukala, já na něj nasedla a bylo to teď ještě hlouběji než před tím, pomalinku jsem se zvedala a dosedala jak jsem to viděla u ní prve. Najednou se ona zvedla a odběhla, vrátila se ze zrcadlem a řekla že abych viděla jak ho mám celého v sobe a jsem krásně mokrá. Viděla jsem jak mu docela po něm teče má šťáva a závojíčky ji stírají, bylo to neuvěřitelné. Ona mě začala po kačence hladit a já zavřela oči a oddávala jsem se tomu, najednou jsem ucítila i její jazýček a celá jsem se z toho chvěla co jsem prožívala. On si mě pak otočil čelem k sobě a já na něm dál klouzala, začal mě přitom i sát bradavky až jsem cítila v ni svírání. Pak se zvedl i semnou a já ho měla pořád hluboko v sobě, cítila jsem se jak napíchlá, položil mě na gauč a začal do mě docela rychle přirážet. Ona to celé pozorovala a hladila si ji. Po nějaké době se najednou do mě zarazil cely, zůstal stát a já ucítila jak mu ve mě škube a došlo mě, že se do mě udělal a to jsem už ucítila i jak to ze mě teče ven. Strašně jsem se vyděsila, protože jsem nebrala žádnou antikoncepci. Skoro mě bral brekot. Ona mě objala, že se nic neděje a dá mě prášek po, tak to trochu uklidnilo. Vstala jsem že půjdu do sprchy a najednou ze mě to prudce vyteklo, bylo toho opravdu hodně, ale bylo mě to i příjemné cítit to téci ven. Dostala jsem pak ten prášek a šla domů. Byla jsem z toho zážitku úplně mimo a musela jsem pořad myslet na ten nádherný pocit jak byl ve mě a klouzal tam. I když jsem nedosáhla orgasmu bylo to nádherné.

Tak takhle jsem prožila svůj první sex a když budete chtít popíšu i jak se to dál vyvíjelo, chodila jsem k nim přes půl roku a ty první dva měsíce skoro každý den.