svet cuckold fantázie

26.11.2014 19:48 · 3,895 views gang-bang

Môj manžel nie je submisívny, ale občas mám chuť ponížiť ho tým,
že urobím niečo, čo vyvolá jeho žiarlivosť. Možno to vyzerá divné, pretože životný
štýl Hotwife sa nám obidvom páči, tak ako je možné vyvolať žiarlivosť? Zvyčajne ho vyprovokujem tým, že poviem alebo urobím niečo, čo je na hrane porušenia niektorého z našich pravidiel. Áno, máme pravidlá. Jedným z nich samozrejme je, že manžel nebude mať sex s inými ženami.

Raz sme boli na pracovnom stretnutí a ja som sa zahľadela na pozoruhodné vydutie v nohaviciach iného muža. „Pekný penis“, povedala som pričom manžel, sedel vedľa mňa. Obaja muži boli v pomykove, ale to, že som to povedala, ma nesmierne vzrušilo. Myslím
že obaja muži mali erekciu, keď si na to neskôr spomenuli. Ale ja som porušila pravidlo,
že neprekročíme hranicu keď sme s ľuďmi, ktorí nás poznajú.

Inokedy som bola zlomyseľná a povedala som milencovi, že manžel by mu chcel fajčiť
penis. Manžel, ktorý nie je ani trochu BI v tom momente práve sledoval, ako spolu súložíme a ja som cítila, ako milencov penis viac stvrdol a všimla som si že aj manželov penis sa po mojej poznámke výrazne vztýčil.

Cítim,
že s dominanciou musím postupovať pomaly. V cuckoldingu je aspekt, pri ktorom ženy ponižujú pred milencom svojho partnera ako hranie rolí, alebo aj reálne. Ale môžem to s manželom skúsiť? Nevadilo by mu, že ho do toho zapojím? Chcem to rozvinúť na každodenné pravidlo?. Cítila by som ja odpudenie keby som realizovala dominantné postavenie? Alebo by som to nakoniec potrebovala rovnako veľmi, ako zakázané ovocie?