Jesam li droljica?

7.3.2015 13:42 · 13,435 views HandK

Priča je nastala nakon chatova s različitim damama sa sličnim nedoumicama i istim pitanjem: "Jesam li droljica?".
Zato je i cijela priča napisana iz ženske perspektive.
Hogar

Konačno vikend. Doma tišina. Djeca su kod dide i babe, a mi imamo svo vrijeme svijeta samo za sebe. Upalit ću klimu i prileći u boravku, otvoriti bocu vina i uživati u tišini.
Bacila sam se na kauč, natočila vino i taman se spremala meditirati kad upada MM (MojMuž) sa svojom zaraznom voljom za avanturu.
„Ajde Najdraža digni tu prekrasnu guzicu s kauča. Idemo je malo pokazati na stine. Stine su inače neformalna divlja nudistička plaža u maloj zaštićenoj uvalici gdje znamo povremeno skoknuti i opustiti se goli na toplom kamenu. „OK“
- razmislim - „Vremena imamo, pičkicu sam depilirala sinoć i baš bi mogla uživati na plaži.“
Zamislim odmah maestral koji mi se zavlači kroz noge i ugodno škaklja po usnicama pičkice a kad se pojave prve kapljice vlage onda mi je vjetrić rashladi.

„Može“
- rekoh mu sa smješkom. Krenula sam prema sobi po stvari. Stala sam pred velikim ogledalom u hodniku i ugledala jebeno dobar komad.

„Džepna
Venera!“- pomislih i nasmijem se sama sebi. Dovoljno sam visoka da ne budem niska, skladnog tijela i vanserijske prčaste guzice. Pomilovala sam se po guzi.
Sviđa mi se kakva je i čvrsta i mekana istovremeno. Ali ono što obara muškarce su tirkizne oči ispod tamne kose. Kontrast koji ih tjera da sline za mnom.

Obukla sam crni kupaći koji je savršeno isticao moju guzu i obrise pičkice a sise podigao i stisnuo na dobru trojku. „Mala jebeno si dobar komad !“– rekla sam sebi u ogledalu vraćajući se u dnevnu sobu.

Kada sam ušla u sobu MM je baš u tom trenutku navlačio bermude. Zatekla sam ga u smiješnoj pozi. S jednom nogom u zraku pokušavao je pogoditi nogavicu bermuda ali mu je to zbog velikih stopala očito predstavljalo problem pa je teturao držeći se jednom rukom za kauč a drugom navlačeći bermude preko stopala. No ono što mi je privuklo pažnju gledajući ga u takvoj pozi su ogromna jaja i debeli poludignuti kurac koji je visio ispod njegove dlakave guzice. Prišla sam mu s leđa i čvrsto ga stisnula za jaja. Trznuo se a ja sam se približila njegovom uhu i tiho upitala:

„Čije je ovo?“

„Tvoje
Najdraža“ – odgovori je

„Ne troši se po gradu? Ne prska druge žene?“–
šapnem jače stisnuvši jaja

„Ne.
To je samo tvoje. . . i ne stišći tako jako poplavit će mi jaja.„

Olabavim stisak i još malo mu nježno protrljam jaja na što mu je kurac odgovorio dodatnim rastom. Pljesnem ga po guzici i otrčim prema vratima

„Čekam te u autu.“

Vozili smo se prema drugoj strani otoka, prema divljini. Opustila sam se slušajući
Princa i Purple rain. Ima nešto erotično u toj pjesmi.

„Purple rain, purple rain

I only want to see you,

only want to see you in the purple rain“

Purple rain koja se
širila autom, moja zatvorene oči i drmucaknje po lošoj otočkoj cesti je napravilo svoje.
Pičkica mi je dobijala gomilu vibracija od rupa na cesti i osjetila sam vlažnost kako mi curi iz pičkice i natapa tanku tkaninu napetih gaćica kupaćeg kostima. Osjetila sam MM ruku na bedrima koja me nimalo nježno stišće po usnicama tražeći klitoris.

„Šta je bilo
Najdraža? Idemo pokazati pičkicu pa se mala ovlažila? Ajde, ajde, bit će tamo koji kurac i za tebe da pogledaš“

„Budalo!“ – sad sam već bila pomalo ljuta. „Pa ja sam ti žena. Kako te može paliti da se ponašam k'o drolja? Ti stvarno nisi normalan“

Durila sam se ostatak puta, ali moja pičkica je reagirala potpuno drukčije. Curila je u nevjerojatnim količinama. S ručnikom u krilu sam pokušala sakriti izdajničke mrlje na gaćicama i u jednom trenutku dok je MM bio fokusiran na vožnju na brzinu sam rubom ručnika uspjela pobrisati malo vlage s moje pičkice. Sad bar mogu normalno izaći iz auta.

Parkirao je auto pod jedan bor malo dalje od ceste i uputili smo se kozjom stazom prema našim stinama. Dok smo silazili pogledom sam preletjela veliki komad obale i zaključila da smo sami. Odabrali smo jedan malo zavučeni dio da postavimo svoje ručnike,
na brzinu se skinuli opustili se na suncu. MM je ležao više povučen u sjeni velikog bora a ja sam odabrala jednu ravnu stijenu par metara od njega i prepustila se suncu. Nakon desetak minuta MM je krenuo u akciju. Tiho mi se privukao i na leđa izlio obilne količine već toplog ulja za sunčanje. Trznula sam se.

„Opusti se Najdraža.
Izgorit' ćeš“

Bio je u pravu a i godili su mi pokreti njegovih velikih ruku po mojim leđima. Sa svojih gotovo 190 cm imao je velike snažne šake koje su kroz godine naučile sve moje erogene zone. Ono što mi je sada radio po leđima i guzi definitivno nije samo utrljavanje ulja za sunčanje već jedna erotska igra koja me, htjela ja to ili ne, jako uzbuđuje.

Njegove ruke su mi razmazivale ulje po guzi a povremeno je poneki njegov prst prošetao preko mog
šupčića zadržavši se tamo bezobrazno dugo. Izdigla sam guzu prema njegovim prstima i blago gotovo nevidljivo raširila noge i osjetila topao maestral na mokroj pičkici. Jedva sam dočekala osjetiti njegove prste na mojim usnicama. Prošetao je nekoliko puta prstima punom dužinom pičkice i gurnuo srednjak zadržavši ga malo u dubini moje pičke. Počela sam tiho dahtati i loviti zrak. Onaj poznati predorgazmički osjećaj se širio prvo pičkicom pa stomakom prema grlu i počeo mi oduzimati dah.

Izvukao je prst iz pičkice. Lica zagnjurenog među dlanove željno sam čekala što će mi dalje uraditi. Tišina. Čekam i ništa se ne događa. Sad već pomalo nervozna podižem glavu i na lijevo od mene na svom ručniku vidim MM kako sjedi, gleda me i smješka mi se. Između nogu mu se klati već poveliki kurac. Oslonim se na lakat da ga bolje vidim i krajičkom oka ulovim sjenu iza sebe. Još malo okrenem glavu i doživim
šok. Nekoliko metara iza mene na ogromnom plavom ručniku leži muškarac. Mladić
leži na lijevom boku, u ruci mu knjiga, na očima tamne sunčane naočale. Na prvi pogled izgledao je kao dokon muškarac koji na nudističkoj plaži čita neku zanimljivu knjigu. Osim jednog detalja. U mom pravcu je stršao tanak ali dugačak kurac. Gledao je ravno u moju pičku. Tip je bio napaljen do bola. Zbunjeno sam pogledala muža a on se i dalje smješkao. Očito ga je zabavljalo što me je pokazao tipu kojeg je moje tijelo beskrajno uzbuđivalo. Bijesno sam gledala u
MM koji se ustao prekoračio me i krenuo prema moru.

„Kad se osunčaš dođi u more! „ – samo mi je doviknuo u prolazu.

Ostala sam ležati ne znajući što napraviti. Spustila sam glavu ali sam ostavila dovoljno prostora ispod ruke da mogu dobro promotriti mladića. Hmm, situacija koliko god bila neugodna ipak me je, moram to ovdje priznati uzbuđivala. Mladić je mogao biti oko 25 godina i očito sportaš.
Ne presnažne ali skladne građe. Mirno je ležao na boku i samo i mu se ruka, u trenutcima kada je mislio da ga ne gledam, spuštala na kurac i par puta bi ga snažno protresao gore dolje. Osim toga nije pokazivao nikakve druge namjere. Kurac mu je bio dug i tanak, naročito kada uzmem u obzir da je MM poprilično obdaren kurcom, ali u usporedbi sa drugima bio je baš sladak. Razvoj situacije mi se počinjao sviđati. MM me je ostavio da se sama koprcam iz ove situacije i odlučila sam da ću se i ja malo zabaviti.

I sama iznenađena svojom odlukom odmah sam se okrenula na ručniku i legla na leđa nogu blago rastavljenih i savijenih u koljenima. Pičkica je bila „na izvolite“ i otvorena prema mladiću koji se u prvom trenutku, vjerojatno od nenadanog šoka skamenio.
Ali brzo se snašao. Shvatio je da sam to namjerno napravila i ovaj put se ohrabrio, spusti ruku na kurac i polako ga navlačio gledajući u moju pičku. Još
uvijek je u lijevoj ruci držao knjigu, valjda kao osiguranje ako se MM vrati.
Nije očito bio siguran da li je perveznjak od MM to namjerno zakuhao.

Ja znam da jeste jer mi je zadnjih mjeseci uporno govorio da me želi podijeliti s nekim, da me želi dobro izjebati s još jednim muškarcem i da želi da me netko konačno pojebe u guzu kad on već zbog svojeg preširokog kurca ne može. Otvorio nam je profil na
Amaterima i želio je postaviti gomilu mojih fotki. Ali zbog svoje paranoje da
će me netko prepoznati nisam mu to dozvolila. Ovdje na stinama smo od cijelog svijeta samo MM, ovaj mladić i ja. Možda je ovo pravo mjesto?

Ležala sam nepomično dok mi je u pičkici ključalo . Mislim da se mogla vidjeti vlaga koja se slijevala iz moje pičkice prema šupčiću. Ništa nisam poduzela da to sakrijem već samo još malo raširila noge pokazujući mladiću dubinu moje unutrašnjosti. Mladić
je i dalje u istoj ukočenoj pozi fiksirao moju pički i drkao nevjerojatno dugačkim i polaganim pokretima. Mora da je nauljio kurac dok nisam gledala.

Krenula sam rukom prema stomaku i očešala sam već tvrde i ispupčene bradavice. Doživjela sam električni udar koji mi je sijevnuo ravno na klitoris.

„Želim kurac! Želim kurac! Želim kurac!“ – ponavljam u sebi.

Ruka mi se sama polako pomiče prema glatkom brežuljku moje pičkice. Još samo malo i spustit ću prste na klitoris i doživjeti ću eksploziju.

Odjednom neko hladno i vlažno tijelo se spušta uz mene. Trznula sam se na zvuk svog imena.

„Najdraža“
– šapuće mi MM na uho – „Pali te ovaj tip koji drka na tebe?“

Okrećem glavo od njega i tiho izgovaram „Daaaa“.

Bez ikakvih pitanja MM legne na leđa i povuče me na sebe. Osjećam već njegov čvrsti kurac na usnicama moje pičke. Hladan je ali mi paše. Klizim pičkicom cijelom dužinom kurca i vlažim ga mojim sokovima. Znam da mladić gleda i drka iako ga ne vidim. MM me je podigao i spustio na kurac.
Odmah duboko i do kraja, u jednom pokretu ispunio me je do zadnjeg milimetra.
Osjećam ga na svakoj stanici svoje pičkice. Odižem guzu i jašim na kurcu. Brzo i snažno koristim svu dužinu i debljinu njegovog kurca. Aaaaah kako dobar osjećaj. Naginjem se nazad i oslonim se na njegova koljena. Zatvorenim očima plešem po njegovom kurcu. Jebem se gore dolje sitnim pokretima. Potpuno zaokupljena jebanjem zaboravila sam na trenutak na mladića.

Otvorim oči i na desetak centimetara od mog lica vidim kurac koji mladić žestoko drka. MM me navuče na svoj kurac, zadrži se duboko u meni kaže mi: „Popuši ga Najdraža. Budi moja Drolja““

Nataknuta na kurac
MM naginjem se prema ovom dugačkom kurcu kao u nekom usporenom filmu. Osjećam toplinu i vlagu tuđeg kurca na usnama. Obuhvatim ga rukom i mazim se njegovim kurcem po licu, po obrazima i usnama. Mladić je već van sebe. Uzimam ga među usne, samo glavić, oblizujem ga jezikom i guram jezik u rupicu na kurcu. Mladić me hvata za glavu i gura mi svoj dugački kurac u usta. MM je uhvatio
žestok ritam i jebe me snažno, duboko i brzo. Pičkica mi se užarila. Blizu sam orgazma s jednim kurcem u pički a drugim u ustima.

Mladić kratko krikne, zabije mi kurac u usta i krene mi puniti usta spermom. Ne mogu pobjeći a usta su mi sve punija. Ne sviđa mi se to ali me prekida ludi orgazam koji dolazi iz pičkice i širi mi se čitavim tijelom. Niz bradu mi se cijedi mladićeva sperma dok mi se tijelo grči a pičkica pulsira primajući i MM prve mlazove sperme. Padam na MM prsa još uvijek podrhtavajući u žestokom orgazmu. Kurac u mojoj pičkici se smiruje a s njim izlaze i potoci sperme. Ležim na njegovim prsima puna sperme dva muškarca i čujem:

"Ti si moja Droljica.
Moja Najdraža Droljica!"



Jesam li??