první trojka

20.3.2015 11:31 · 1,833 views willy.wonka

Na amatérech jsou i lidé, kteří to myslí vážně. Jsou tu pro vášeň a nehledají podvodníky. Takhle jsme se s Míšou na chatu poznali.. její přítel chtěl trojku a ona vlastně taky. Psala jak moc by chtěla dva klacky. Měla ráda prakticky vše i análek. Moc se mi líbila a já jsem jí také padl do oka. A tak jsme se jednoho dne domluvili a já přijel za nimi. Trošku jsem se cestou obával, jestli to není bouda - jen nějaký žert a nebo ještě hůř.
Podle navigace jsem našel dům a vchod, kde měla Míša garsonku. Zavolal jsem jí, že jsem před domem ať mi otevře.
Byl jsem hrozně nervózní. Doma jsem se na tu chvíli samozřejmě připravoval a říkal si, že nemůžu jít na rande s "nabitou pistolí" tak jsem si ho předtím řádně vyhonil.
Teď jsem si říkal, jestli jsem neudělal blbost, abych na to měl ještě tak velikou chuť, jako před tím. Přeci jen oddalovaná radost je několikanásobná radost :)
Míša otevřela dveře a byla přesně taková, jakou jsem jí viděl na fotkách. Dlouhé rovné černé vlasy, krásné modré oči a velmi opálenou pokožku ze solárka. Na sobě měla džínovou minisukni s laclem a černé tričko. Pozdravil jsem a dal jsem jí lehký polibek. Pozvala mě dál, vstoupili jsme do výtahu, zavřela dveře a stiskla tlačítko. Krásně voněla... "nemám kalhotky" a mrkla na mě přes rameno. V tu chvíli jsem zrudl jak školáček, když šel do první třídy.
Výtahem to cuklo - byli jsme tam. Mezi dveřmi od bytu řekla, "Honza už je tady a čekáme na Tebe". Trošku jsem ztuhl, přeci jen představa šukat holku s dalším klukem je super, ale realita je tak trošku stresující (ale hrozně vzrušující a sexy!), přeci jen je to její přítel.
Když jsem vkročil do jednopokojového bytečku, proti dveřím na válendě seděl Honza, ruce spjaté v klíně a na obou rukou hory svalů, které se táhly do nekonečna až na šíji. " A kurva" on je to kulturista! Míša nás představila a já očividně rudý až na zadek a nervózní a zaskočený velikostí jeho postavy jsem mu nesměle podal ruku.
Stiskl mi ji velmi pevně. Usmál se a představil se. "Ahoj, tak jsi konečně tady, nemohli jsme se Tě dočkat a už jsme si to jednou rozdali" Usmál jsem se a sedl si na pohovku vedle něj.
No musím říct, že pro mě je to nová situace, ale hrozně vzrušující. Pro nás taky, řekla Míša. Atmosféra byla hustá, že by se dala krájet. Co teď řekl jsem si, zkusím to rozseknout.. Mohu si odskočit? Jasně, asi trefíš, řekla mi Míša.
Jasně je to garsonka, tady rozhodně nezabloudím. Vešel jsem na toaletu aniž bych potřeboval čůrat... Jen jsem tam chvíli stál a rozhlížel se, jak je vidět ženská ruka. Všechno to tam vonělo a mělo zajímavou atmosféru. Spláchl jsem, aby to nebylo hloupé, co jsem tam dělal. Při mytí rukou jsem si raději umyl i svou chloubu. Přeci jen mám rád čistotu a vůni :)
Když jsem vešel zpět do pokoje, trošku jsem se lekl. Na zemi byla rozložená deka a na ní klečela úplně nahá Míša. Honza nad ní stál a ona mu lízala koule. Ani nevím, co se mi z toho pohledu líbilo víc. Jestli její vyšpulená krásná prdelka, štíhnlounký pas a jedničky prsa, ze kterých vzrušením trčely bradavky, které občas zahalily její dlouhé havraní vlasy. Nebo ty všechny svaly na Honzovi a jeho mohutný péro, které se tyčilo na jejím obličeji. Nejsem na kluky, ale tenhle pohled jsem musel uznat, to je hustý!
Mlčky jsem přišel k nim a svlékl si kalhoty, ponožky a boxerky. Stál mi jako skála. Honza na mě jen mrknul a pronesl, že už raději začali :)
Hladil jsem Míšu po vlasech a laskal po páteři až její prdelce. Tak krásnou prdelku jsem ještě nelíbal. Rukou jsem jí zajel na kundičku, byla strašně mokrá. Úzká a mokrá, do hladka vyholená a já jí jen tak mohl dráždit před jejím namakaným borcem. Moc se jí to líbilo, i Honza se jen tak usmíval a nechal si ho hezky kouřit. Náhle se Míša otočila a postavila mě. Stáli jsme vedle sebe a ona si vzala mé péro do pusy a začala kouřit. Pánové a dámy, tohle byla symfonie. Honzu honila a mě kouřila bez rukou. Hlavou přirážela v neuvěřitelném tempu a tak hluboko, že jsem byl absolutně v prdeli.
Cítila jak jsem mimo a tak přestala a začala kouřit Honzovi, on jen znalecky pokýval hlavou a já si lehl na zem. Míša na mě nasedla a začala na mě rajtovat, jak koňačka na mladém hřebečkovi. Bylo to skvělé, nade mnou se houpaly Honzovi koule a Míša měla jeho ptáka až v krku. Ta holka to prostě měla v sobě.. nepřestávala přirážet a kouřit zároveň. Náhle začala velmi rychle přirážet a přestala kouřit, jen si ho narvala hodně do pusy.. Přišly křeče a ona vykřikla v momentě kdy jí Honza vyklouzl.. bylo to skvělé padla na mě a jen se cukala... My s Honzou jsme byli vlastně jen loutky v jejím úžasném představení.
Honza šel za ní. JOOO Teď jí ho strčí do zadečku, to teprve bude jízda, pomyslel jsem si. Míša neříkala nic, jen mě začala líbat a vyšpulila zadek, můj klacek byl stále v ní. Byla uzoučká. Honza se snažil vše naslinit, ale bohužel oba jsme v ní být zároveň nemohli. Škoda. Honza si tedy lehl a ona přesedlala na něj. Stoupl jsem si abych si užil tu její show, kterou svými ústy předváděla. Tak hluboko si můj klacek žádná holka předtím nevzala..
Najednou si Honza znovu stoupl, stáli jsme vedle sebe a Míša nás oba honila... Honza začal mohutně stříkat.. její pusa byla zavřená, ale úžasně zmáchaná od semene.. Já jsem ještě neby, ale chybělo hrozně málo. Nasála mi ho tedy do pusy a udělala jen dvě tempa hlavou a už jsem jí zalil i svou dávkou. Teklo jí to po celé puse. Rozetřela si to mým ptákem na pravé tváři a Honzovým na levé. Sakra to byl zážitek. Pak si všechno to semeno roztírala po kozičkách a bříšku.. My jsme si sedli na pohovku a ona si všechno roztírala dál, zajela na svou nádhernou kundu a udělala si to před námi znovu..
Všichni tři jsme byli úplně hotoví a já nevěděl, co říct. Oblékli jsme se a s rošťáckými úsměvy jsme se rozloučili. Já jel domů s hlavou plnou myšlenek a zážitků a Míša s Honzou šli prý spát. Druhý den mi Míša psala, že chtěla hodně chtěla sandwich, ale že se omlouvá.Samozřejmě se neměla za co omlouvat. Ptal jsem se jestli si to ještě rozdali, ale prý byli tak unavení, že až ráno, ale pro oba to byl nabíjející zážitek.
Pro mě osobně to byl absolutně úžasný zážitek, ze kterého jsem si odnesl pocit, jaké to je, když je holka opravdu zručná a umí si náležitě užít dva živý pulsující klacky.
Bohužel se Ti dva za nějakou dobu rozešli a my jsme už nestihli zopakovat ten úžasný koncert ve třech....

Pokud se Vám to líbí, nebo i nelíbí, napište mi, budu rád za odezvu...