podal som pomocnú ruku

19.7.2015 06:46 · 1,335 views martinzula

Prisiel som domov z práce unavený a zrobený. Zazvonil mi telefon a v nom sa ozvala kamarátka s prosbou o pomoc. Chcela aby som k nej šiel pozrieť bateriu v kuchy ni že im začla tiect. Tak som sa psýtal či je to velmi zlé pretože dnes večer už ani nič nekúpim keby bolo treba. Tak ma ubezpečila že do zajtra rána to určie vydrží. Tak sme sa dohodli že to zbehnem kuknuť hned ráno.Ráno som vstal a ponáhlal som sa k nej, pretože bola sobota a ak by bolo treba niečo kúpiť musel som to stihnuť doobeda. Prišiel som k nej a hned som to šiel pozrieť. Bolo to velmi zlé a skonštatoval som že to budem musieť vymeniť celé.

Tak som teda šiel do obchodu a kúpil som novú bateriu. Ked som prišiel speť bol som celý spotený, v aute bolo strasne teplo a vnku ešte viac.

Zazvonil som a ked mi otvorila tak som vošiel dnu. Vypol som vodu a zdemontoval starú batériu. Snažil som sa namontovať novú ale nedarilo sa mi, bol som uplne mokrý čo som sa potil s toho tepla. Zhodil som teda zo seba tričko a znovu som vliezol pod linku.

Zavolal som kamarátku aby mi šla pomôcť. Prišla do kuchyne a najprv sa na mna len dívla z čudne zameraným pohladom na moju hrud.

Spýtal som sa že či mi pomôže. Samozrejme že mi odpovedala že ano len si ma ešte trochu okukne. Som sa len zasmial a podotkol som že okukať si ma môže aj potom že teraz by som to rád spravil pretože pod tou linkou je ešte teplejšie ako vonku.

Pristúpila teda bližšie a chcela vedieť ako mi môže teda pomôcť. Povedal som jej nech mi prichytí tú bateriu nad linkou aby sa mi nemykala a mohol som ju zakrútit.

Tak teda pristúpila bližšie a obkročmo nadomnou sa prehla cez linku a chytila mi bateriu. Začal som šrovbovať ale všimol som si že ju drží na kryvo. Tak som jej povedal nech ju trochu posunie dolava a ona že ma nerozumie ked som strčený tam dole. Tak som vystrčil hlavu s pod linky. Ale čo čert nechcel kedže stála obkročmo nadomnou tak som sa hlavou ocitol pod jej volnými šatami rovno medzi stehnami. Ona len na mna prehovorila zo smiechom že čo tam hladám. Vystrčil som teda rýchlo hlavu s pod jej šiat a povedal jej nech tu bateriu posunie na lavo. Ked tak spravila tak som to konečne zamontoval zapojil. Bol som uplne unavený s toho tepla a tak som sa len vysunul s pod linky a zostal som ležať na zemi. Pozrel som hore a v tedy som si všimol že kamarátka ešte stále stoji nadomnou a drží bateriu ako hluchý dvere. Ked som sa pozrel lepšie tak som si všimol že vlastne pod šatami nemá vôbec nič oblečené. Kukala na mna jej krásna buchtička. Rýchlo som sa pomrvil akože len teraz vyliezam s pod linky a zašomral som že u je to hotové.

Kamarátka sa odsunula od linky a stala si bokom kúsok odomna. Ja som zostal ležať na zemi pretože mi bolo ozaj riadne teplo. Podrývačne som jej povedal že teraz si ma môže okukať a že ja zatial budem trochu oddychovať.

Tak sa chvilku na mna usmievala a potom mi vravý že nevie ako ba sa mi odvdačila. Na to som jej odvrkol že sa mi nemusi vôbec odvdačovať a že keby ešte niečo potrebola tak nech kludne povie. Ona sa zase len usmiala a vravý mi že ešte by som mala jednu maličkosť a podišla ku mne a stala si ponad mna obkočmo tak že som jej rovno vydel pod šaty na jej buchtičku. Začal som sa trochu červenať a vtedy mi s velkým úsmevom a trochu hamblivým hlasom povedala: "mohol by si trochu pomôcť s týmto tu" a nadvihla si šaty tak že ich mala až v páse.

Chytil som ju za nohy a začal som ju po nich hladiť. Nepovedal som ani slovo a ona ani asi už nič nepotrebovala počuť. Sadla si obkročmo na mna rovno na rozkror a začla mi hladiť hruď. Potom sa zohla uplne dole a začali sme sa vášnivo bozkávať. Môj penis sa začal tlačiť von. Ona to isto zacítila pretože začala vrtieť riťkou rovno na mojom rokroku.

Po chvilke vášniveho bozkávania sa postavila a vzala ma za ruku. Postavil som sa teda aj ja. Postavil som sa k nej zo zadu a začal som ju bokávať za uchom a rukami som jej hladil prsia. Striaslo ju a zašeptala že to bolo zo vzrušenia.

Začal som jej dvíhať šaty smerom hore a rukov som jej zašiel do rozkroku. Jej buchtička bola krásne vlhká. Trochu som ju pomasíroval a potom som z nej zhodil šaty dole.

Na to sa otočila na čelom ku mne a kukla smerom dole. Chytila ma rukov v rozkroku, pozrela sa mi do očí a usmiala sa. Rozopla mi opasok a už čupela na zemi a stahovala mi gate aj s trenirkami. Môj penis len vystrelil s trenirok.

Vzala ho do rúk a začala sa s nim hrať. Pulzoval mi od vzrušenia a jej sa to náramne páčilo. Pritlačila mi ho k bruchu a začala mi olyzovať vajička a pritom mi ho jemne honila.

Stiahla mi poriadne predkožku a jazykom mi vlhčila žalud. Bol som ako na ihlách, cele telo mi začalo podliehať vzrušeniu. Velmi sa jej páčilo ako ma to vzrušuje a tak velmi dlho nenatahovala a vsunula si ho do úst. Jej teplé sliny vytačali moje vzrušenie na maximum.

Chvilku mi ho cmulala a evydentne si to užívala aj ona, robila to velmi precízne.

Ked som už myslel že sa spravím tak náhle prestala. Vytiahla si ho s pusi a postavila sa držiac ma za penis. Dali sme si pár vašnivých pús a už sa otáčla smerom k linke. Oprela sa o nu a vypúlila na mna ritku. Stála na špičkách pretože bola nižšia ako ja. Pristúpil som knej zo zadu a penisom som jej začal jazdiť po buchtičke. Ked som si penis poriadne navlhčil jej štavami ktore jej už vytekali tak som pomaly zasunul. Najprv len do polky nech sa ešte trošku navlhčí a potom uplne na doraz. Bolo to pre nás velmi krásne obaja sme povzdychli. Pohladil som jej ritku a chrbát a poriadne som si ju chytil za boky.

Začal som do nej vsúvať najprv len tak pomaly. Povedala že kludne môžem pridať, že na to sa teší najviac a ešte viac vypúlila ritku. Tak som začal zrýchlovať. "Pritvrd!" ozvalo sa spomedzi vzdychov. Začal som riadne dorážať. Krásne to plieskalo o jej riťku. Vrážal som to nej tak dlho kým som vládal. Potom som si trochu odýchol ale nevybral som z nej penis. len som sa predklonil a začal ju hladiť po prsiach a stehnách a brušku. Ked som bol už trochu oddýchnutý, chytil som za klitoris a začal jemne masírovať. V zápeti som zase začal zasúvať. Myslim že mala další orgazmus ale nedala to velmi na sebe poznať asi ich chcela ovela viac a tak len držala. Začal som zase dorážať ako som len vládal. Jej povzdychy boli krásne vzrušujúce a ja som citil že to ide už aj na mna. Ešte som pár krát prirazil a vytiahol ho von. Bolo to na tesno. Hned som jej ostirekal celý chrbát a ritku. Teraz konečne povolila dohy a už nestála na špičkách. Odfúkla si a poznamenala že ju už boleli nohy ale že nechcela povoliť lebo to bolo také krásne. Utrel som jej chrbát servitkov. Ona sa obrátila a klakla predomna.

Začal mi olizovať aj zbitky semena z penisu. Ked skončila tak poznamela " nabuduce povedz a vystriekaš sa mi do pusi" s velkým usmevom na tváry.

S toho som vydedukoval že asi má somnou ešte dalšie plány, samozrejme tejto myšlienke som sa nebránil.

V tom pozrela na hodiny a zahlasila že je vela hodin ža musí rýchlo niečo robiť aby to všetko stihla. Tak som sa obliekol a rozlúčili sme sa vášnivou pusou ktorá sa skoro skončila až v posteli. Išiel som teda domov s úsmevom na tváry.