Seznamování

18.8.2015 09:50 · 748 views Megana

Tak sem se při úterku pěkně rozčílila a pak jen pousmála a mávla rukou.

Je tu spousta lidí, kteří se chtějí seznámit, mužů, žen, párů...... Účel je různý, někdo hledá povyražení, někdo sex, někdo subíka, jiný společnost do SW klubu, další partnera k tanci či životu, a tak dále a tak dále.

Myslím, že seznamování na tomto servru je úplně standardní součást. Ovšem realita je dosti složitá, většina z nás zná úskalí místního seznamování :-D. Když pominu muže (snad se neurazí), ženy, co jsou zde kvůli výdělku a další jedince či skupiny s různými specialitami, zůstanou mi páry. Myslím tím pár, který tvoří muž a žena. Často k sobě hledají také pár, většinou rovnou i samotnou ženu či skupinu, vyjímečně muže. Po důkladném průzkumu jsem zjistila, že 95% ženské populace je BI :-O takže většina párů hledá jen ženu a pár pouze v případě, že žena je BI. Také by oba měli být mladí, a když ne úplně mladí, tak ve středním věku, ale sportovci...udržovaní. Také by měli být atraktivní, velmi důležitá to vlastnost. Nesmím zapomínat na úplně vyplněný profil se spoustou galerií, protože bez nich jako byste nebyli. Také komunikativní, ale ne moc kafíčkaření se také nenosí. A nesmím zapomenout na vysoké, nebo alespoň vyšší IQ, protože co potřebuje u sexu jiného než mozek??? A další a další....

Takže závěrem? Pokud nejste mladý, atraktivní, inteligentní pár kde žena je hodně BI a muž silně vyvinutý s krásně nafocenými galerkami Vašeho pohlaví při styku i mimo něj běžte se zahrabat.....nebo zastřelit a při nejhorším sem aspoň nelezte a neotravujte ty krásné a úspěšné.

Párům zdar amatérským obvzlášť :-DDD