Výprask zlobivé holčičky

5.10.2015 16:41 · 5,531 views sexxmartin

Anetka (17) a Adélka (16) byly docela normální štíhlé... nechci říct slečny, prostě puberťačky, dosti živé, akční a svým způsobem legrační. Byly mladé a jako cíl bych si je na diskotéce nevybral, jenže ony se tak nějak vetřely samy.

A když jsem si z nich utahoval,že by zasloužily leda tak pořádně na zadek, Anetka ho na mě provokativně vyšpulila a mě došlo, že bych ho opravdu rád proplesknul. Tak jsme si začali povídat o sexu. K mému překvapení mladší Adélka ještě žádný neměla, jen o něm snila. Anetka si postěžovala, že jí žádný kluk prostě neohne přes koleno, nenaplácá na zadek a tvrdě neošuká. Při loučení jsme si vyměnili čísla a nabídl jsem jim, že jim ty sny rád splním. A upřímně jsem nevěřil, že bychom se ještě viděli.

Jenomže Anetka se ozvala, že by chtěla pořádně naplácat na prdelku a že Adélka by se chtěla dívat. Tak jedno docela všední odpoledne opravdu přišly.

Porušil jsem jim dress code sukně a tanga, obě poslechly. Svlékl jsem se před nimi do naha a jim poručil sundat trička. Anetce jsem rovnou sundal i podprsenku, sedl si na okraj postele a ji jsem si ohnul přes koleno tak, že měla prdýlku pořádně vyšpulenou. Dál od nás v rohu postele zaujala Adélka pozorovací pozici. Chtěla se jen dívat, ale já byl rozhodnutý, že tu sladkou kundičku rozpálím a nabodnu.

Zatím jsem prohmatával a masíroval Anetku, občas jsem ji plesknul a podle vrnivé odezvy jejího těla ladil intenzitu. Strčil jsem jí do kundičky prs a olízl, chutnala skvěle. Strčil jsem jí ho tam znovu a nabídl Adélce prst k olíznutí. Trochu se zdráhala, ale když jsem jí vysvětlil, že je to jak 4D kino, tak přisedla blíže, olízla a na blízku už zůstala, pečlivě sledovala, jak jsem palcem tlačil na řitní otvůrek Anetky a zbytkem ruky masíroval její pičku.

"Pojď jí ochutnat, držím ji!" vybídl jsem Adélku a odhrnul Anetce tanga tak, aby se na Adélku leskla její mokrá kundička. Adélka přiklekla a nesměle olízla, bylo vidět, že jí to zachutnalo.

"Lízej pořádně odspodu nahoru!" instruoval jsem ji, zatímco Anetka vzdychala. Intenzivně jsem masíroval Anetin řitní otvůrek zatímco Adélka pronikala jazykem do kundičky. Sáhl jsem pod peřinu a vytáhl anální kolík, Adélce jsem nejprve přitiskl hlavu do Anetiný kundičky a poručil jí co nejintenzivněji lízat. Poslechla a lízala tak intenzivně, že jí chyběl vzduch. V okamžiku, kdy jsem jí odtáhl hlavu, otevřela pusu, aby se pořádně nadechla, a než se vzpamatovala, měla v ní po okraj anální kolík. Pár vteřin jsem jí dávil, pak kolík vytáhl a její hlavu přimáčkl na Anetin zadek.

"Vyplivni jí to na anál a rozetři jazykem!" Adélka byla zjevně v takovém šoku, že poslouchala na slovo.

"Dobře, musíme jí tu prdel pořádně zvlhčit, než jí to tam vrazíme! Tlač jí jazyk dovnitř!" Adél se vskutku snažila. Odtáhl jsem její hlavu a špičku kolíku natlačil Anetce do prdelky, ale hlouběji to nešlo.

"Strč jí tam prst!" Adélka to nesměle zkusila. "Takhle ne, to by jí bolelo. Bolet jí má až ten výprask, co brzy dostane. Otevři pusu!" Strčil jsem Adélce prostředník a ukazovák do krku, až si krkla a vyplivla sliny. Následně jsem je vmasíroval do Anetina zadku a znovu se chopil kolíku. "Otevři!" Adélka měla slzy v očích a moc se jí nechtělo. "Otevři, neboj!" řekl jsem vlídněji a díval se při tom do jejích očí. Otevřela a já jí znovu strčil anální kolík hluboko do úst, až se zakuckala. Takto připravený kolíček do Anet pronikl jako nic, jakmile se Anetce sevřel svěrač kolem zúžení, zajistil jsem ho tangama. Anet byla už nějakou dobu blízko orgasmu a já jí masáží pičky pomáhal o další kroky blíž.

Její tělo se začalo chvět a v ten okamžik jsem jí přestal masírovat ale naopak co největší silou a ve vysoké frekvenci plácat po zadku. Řvala jako túr a brečela, nebylo jí to nic platné. Intenzivní výprask jí musel připadat nekonečný, i když zabral asi tři minuty, pak už i mě bolela ruka... Přizvedl jsem brečící Anetce prdelku a dal jí na ní pusu a pak jsem si lehl na postel a Anetku stále ještě vzlykající utěšoval, že už to má za sebou. Adélka to vše pozorovala trochu vyjeveně.

Anet se ke mě pevně tiskla a já jí pusinkoval. Měla červený zadek, vysvobodil jsem z ní anální kolík, za což jsem dostal další vděčnou pusu. Vybídl jsem Adélku, aby si lehla k nám. Pochválil jsem jí, jak užitečný divák to byl. Anetčino přitisknuté tělo způsobovalo velmi pevnou erekci, kterou jsem hodlal použít na proměnu Adélky v ženu. Oboum přituleným slečnám jsem masíroval kundičky, aby byly pěkně vlhké a zároveň vysvětloval Adélce, jak by se tady a teď mohla stát ženou. Až jsem jí nahlodal, že "tak teda jo, co mám dělat".

Nechal jsem Adélku, aby si lehla na postel a Anetce vysvětlil, co a jak mám v plánu. Anet se posadila kundičkou Adélce na obličej a zatímco jemně lízala, svlékl jsem jí sukénku i tanga a pustil se jazykem do její panenské kundičky. Když byla dostatečně vydrážděná, zvedl jsem jí nohy nahoru, Anet si je přitáhla k sobě a vzápětí už mi ho pilně kouřila. Nasadil jsem Adélce pevný vlhký penis na okraj pičky a jezdil nahoru a dolů, kývl jsem na Anet, která pořádně přisedla Adélku a já do ní zároveň relativně pomalu zatlačil penis. Anetina kundička tlumila Adélčin jekot a naštěstí její nohy udržela u svého těla. Několikrát jsem do Adélky vyjel a zajel, abych se ujistil, že bariéra je odstraněna dokonale, pak jsem v ni nehybně zůstal a jen tak cucal Anetiny kozičky, Adélčino tělo bylo uvolněné, což indikovalo, že bolest ustala a Anet, která se z jejího vrtění udělala, jí dopřála trochu prostoru.

"Chtěla bych se s Tebou líbat" špitla Adélka prosebně zpod Anetiny kundičky. Kývl jsem na Anet, která se přesunula za nás podívat se na můj penis v Adélčině kundičce. Adélka mě obemkla nohama, tiskly se k sobě a líbali se, začal jsem se v ní něžně hýbat, bylo vidět, že jí to už nebolí. Obličejík měla krásně upatlaný od Anetiných šťáv. Líbání bylo čím dál vášnivější a sevření Adélčiných nožek čím dál křečovitější, i její pičinka se zdála čím dál užší. Do toho mě Anet hladila vlasy po zádech a v okamžiku, kdy Adélka přicházela k orgasmu, začla dokonce olizovat můj řitní otvůrek, což nemohlo dopadnout jinak než divokou explozí semene do Adélčiny kundičky.

Zůstali jsme v sobě, Anet si lehla na nás, takže jsem se ocitl v krásném sendviči dvou mladých těl. Přes hodinu jsme si to obětí jen vychutnávali, než jsme se šli společně osprchovat.