Ako zlepšiť chuť semena

8.11.2015 18:44 · 4,569 views erotickontakt.sk

Asi snáď netreba pripomínať, že pre každého muža je to určitá pocta, keď mu jeho partnerka pri vykonávaní orálneho sexu a následnom vyvrcholení výronom spermatu pekne všetok obsah pekne spapá. Sú muži, ktorí si na tom potrpia do takej miery, že si to vyslovene od ženy vynucujú a v prípade, že odmietne z nejakého dôvodu, považujú to za určitý druh poníženia ich ega. Pritom ak by sme sa týchto mužov spýtali či by už niekedy svoje semeno skúsili ochutnať, alebo či by mali odvahu vziať si ho z úst svojej partnerky a podeliť sa s ním pri jeho prehltnutí, razantne by to drvivá väčšina odmietla. Muži sú v domienke, že je to niečo čo patrí žene, resp. táto tekutina by mala ísť len do ženských dutín na spracovanie. Samotné ženy, tiež tvoria dve skupiny, sú typy, ktoré ho neskutočne milujú a nevedia sa ho nabažiť. Vyhovuje im buď vôňa, chť alebo oboje a potom sú aj také, ktoré ho razantne odmietajú. Tam môže byť viac dôvodov. Môže ísť napríklad o starú konzervatívnu školu, kde v období keď žena žila svoje najaktívnejšie roky bola táto forma spoločensky neakceptovateľná resp. bola skrytá a používaná len v určitých sociálnych skupinách. Potom môže ísť o prípad, keď žena pri prvom kontakte s mužským ejakulátom získala negatívnu skúsenosť o jeho chuti a tým pádom zostal v nej blok. V nasledujúcom článku sa pokúsime vysvetliť a poradiť čo urobiť preto aby sme chuť vlastného ejakulátu zlepšili v prípade, že chceme aby nám ho žena papala alebo potrebuje v nej odbúrať blok, ktorý si pestuje z minulosti.

Niektorí ľudia tvrdia, že sexuálne tekutiny vegetariánov (mužov aj žien) chutia lepšie ako koktail od mäsožravých jedincov. Nikdy to nebolo vedecky podložené ani inak dokázané, preto sa skôr možno domnievať, že môže ísť aj o určitú propagandistickú kampaň vegetariánskej menšiny. Prinajmenšom o konzumácii ********* **** vieme, že spôsobuje výraznejšiu chuť ejakulátu čo sa týka slanej chute. A tak isto *******, nadmerné požívanie alkoholických nápojov (najmä ****) alebo pitie **** má údajne za následok jeho nahorklú chuť. Do tejto kategórie môžeme zaradiť aj užívanie ****, ale to už je extrém. Neprospieva mu ani konzumácia *******, ********** potravín prípadne aj určitý druh ******** výrobkov. Niečo pravdy na tom asi bude, pretože niektoré látky v určitých pokrmoch, alebo nápojoch môžu spôsobiť podráždenie prostaty a sekréty tejto žľazy tvoria prevažnú časť ejakulátu. Inak je všeobecne známe, že ******* a pitie **** majú vplyv aj na nepríjemný a páchnuci dych človeka. Ak teda vášmu partnerovi z určitého dôvodu vadí chuť vašej životodarnej tekutiny, skúste začať napríklad s obmedzením tej ****, aspoň pár dní pred pohlavným stykom. Pokiaľ ste vášnivým konzumentom *******, skúste vysadiť aj tento. (****** môže chuť spermatu pokaziť až do hnilobného zápachu pokiaľ sme ho skonzumovali v krátkom čase pred vyvrcholením) Niekedy je skutočne treba experimentovať, pretože niekomu môže škodiť jedno, druhému zase iné. Je to teda individuálne a značnú mieru v tom zohráva metabolizmus človeka.
Základná chuť mužského spermatu je mierne slaná a teplá. Niektorí ľudia ju môžu popisovať aj čisto bez chuti. Niekedy tieto rozdiely môžu byť spôsobené aj skutočnosťou na ktorej časti vášho jazyka prišlo ku kontaktu a bol vyslaný signál do mozgu o jeho chuti. Môžeme teda povedať , že značnú úlohu tu zohrávajú aj chuťové poháriky vášho jazyka. Každý človek má prostredníctvom nich aj usporiadaný rebríček chutí. Niekomu vyhovuje viac slanšie , inému zase viac sladšie. Je to presne ako keď chutnáte jedlo pri varení a ako sa hovorí „sto ľudí, sto chutí“. Spermie niektorých mužov však môžu byť aj vymykajúce sa od normálu a to buď negatívnou stránkou (nadmerne slané prípadne až horké – to sme si popísali vyššie ), alebo pozitívnou, ktorá sa prejavuje skôr v tej sladkej chuti. Na túto tému už boli vedené rôzne polemiky. Hovorili sme si, že z medicínskeho hľadiska neexistuje jednotné hodnotenie čo prospieva a čo nie. Dokonca niektorí lekári zastávajú názor, že životodarná tekutina je tvorená konštantnou zložkou potrebnou na tvorbu spermií a z toho titulu aj obsah celého ejakulátu by mal byť rovnaký. Pri prieskume žien, ktoré ochutnali spermat od vzoriek niekoľko stovák mužov, boli zaznamenané rozdiely a vytvorili sa dokonca aj návody ako túto tekutinu možno vylepšiť svojou chuťou.
Musíme však vylúčiť možnosť, že ak partnerke je podozrivá chuť ejakulátu, nejedná sa o chorobnú príčinu, teda napríklad chorobu prostaty, varlát alebo močových ciest. V tomto prípade by nebolo na škodu urologické vyšetrenie.

Skúsme si priblížiť zloženie mužského ejakulátu. Tvorí ho:
-96 % vody
-2 % samotné spermie
-fruktóza – ovocný cukor, ktorý vyživuje spermie
-vitamíny C, B12, B9
-hydrogén uhličitan sodný, alkalické zlúčeniny, ktoré chránia spermie v mierne kyslom prostredí pošvy
-rôzne proteíny a enzýmy
-niekoľko minerálov ako horčík, draslík, fosfor a zinok, ktorý dáva ejakulátu jeho „podivnú“ kovovú chuť.

Hovorili sme si, že **** robí chuť spermatu slanším, ako v skutočnosti v normálnom stave môže byť. Skúste sa mu preto pred orálnym sexom vyhnúť a siahnite radšej po *****. Aj ******* výrobky zvyšujú slanosť ejakulátu, takže skúste obmedziť aj tie. Zo ******** sa doporučuje vyvarovať sa hlavne takým, ktoré majú vysoký obsah síry, (*******, *******, *********) ako aj tie, ktoré môžu vyvolať silný zápach. Okrem už spomenutého ******* je to napríklad aj ******. Veľmi dôležité je dávať si pozor aj na konzumáciu tkzv. **** ****-ových jedál ako sú rôzne druhy *********** a pod. Tieto jedlá takisto spôsobujú horkú chuť vášho semena.

Povedzme si však ako mužský ejakulát okrem obmedzenia určitých vecí, ktoré mu škodia možno nejakými inými na oplátku vylepšiť. Spomínali sme, že až 96 % z jeho obsahu tvorí voda. Z tohto titulu je veľmi dôležitý pitný režim. Piť teda veľa tekutín a hlavne vody. Voda je veľmi dôležitá a ak jej telo nebude mať dostatok, prejaví sa to na objeme vyroneného ejakulátu a v neposlednom rade aj na jeho chuti. Treba vypiť aspoň 8 pohárov vody denne. Tekutinami sa vyplavujú z tela aj toxíny a spermie získavajú lepšiu chuť aj produktové množstvo. Čo sa týka konzumácie potravín tak z ovocia to môžete skúsiť s dennou dávkou... (pokračovanie a komplet obsah = cez správu)