Chybí mi

11.12.2015 15:56 · 937 views Kosoctveraak

Chybí mi. Moc mi chybí , ty naše český holky . Seznamuju se s nimi celý život. Snažím se je poznávat . Užívám si s nimi . Ta jejich rozmanitost . Každá je jiná . A co víc , i ty které už jsem poznal dokážou překvapit , když se mi ukážou v jiném světle . Tak moc dokážou měnit svou tvář. Ta co je jednou vlídná , klidná a tichá společnice , se jindy promění v dravou bestii co mi chce snad jen pouze udělat. Vstoupil jsem do ní , smočil , vzájemně si spolu pohráváme , cítím jak je mokrá , divoká a nespoutaná. Nic ji nezastaví. Jenže to jsou přesně ty chvíle , kdy udělat nechci. Chci si jí vychutnat , to jo ,ale její dominantní postavení , ve mě vyvolává touhu tu mrchu zkrotit. Být pánem situace , mít vše pod kontrolou a pevně v rukách.
Asi každý občas zatouží po nějaké té divoké jízdě. I já to tak mám. Většinou jsem , ale spíš na takovou tu romantiku. Očima vnímat její krásu , cítit její vůni , tiše naslouchat co mi šeptá ...... splynout s ní. Souznění , klid.
Ty chvíle kdy s ní můžu být ..... Je jedno s kterou. Všechny jsou svým způsobem krásné a je dobře , že nejsou jedna jak druhá. Alespoň je z čeho vybírat . Každý si může přijít na své. Smočit ve které chce. Udělat se klidně několikrát denně. A co víc , nejsou tu jen pro chlapy , tyhle český holky. Není problém , aby jejich vlhko pocítila na vlastní kůži kterákoliv žena.
Ano , někdo může říct. Ta se mi nelíbí , ta je líná jak svině , ta je moc zarostlá , ta smrdí , ta je špinavá , ta je moc suchá , posledně jsem si odřel špičku jak to drhlo. A tak dále. Já ne. Vždy jsem zatím našel na každé něco hezkýho.Nechci o nich mluvit špatně. I na každém z nás se dá něco najít a kdo že za to vlastně může , je druhá strana mince. Já je mám rád všechny , takové jaké jsou.
Už jsem dlouho nesmočil. Chybí mi to. Leze mi to na mozek a jelikož nejsem až tak masochisticky založenej , budu to muset ještě chvíli vydržet bez kterékoliv z ní. Ach jo.
Když tak nad tím co píšu přemýšlím, napadá mě .......
Jsou to všechno dominantní bisexuální nymfomanky. Některé bych se nebál označit za kurvy , jejichž společnost na jeden den není zrovna zadarmo a to se o ní ještě musim dělit se stovkami dalších po ní toužících nadrženců. Takže tyhle celebrity jsou pro mne v jistém období pasé a já se raději věnuji těm méně známým.
Už aby bylo jaro. Vyrazim na vodu , sjedu nějakou řeku, odreaguju se a dobiju si baterky. Mám rád český řeky. Chybí mi. Mám to s nima jako se ženskejma a ony jim jsou vlastně v lecčems podobné.