z vánočního večírku....

14.12.2015 14:39 · 1,151 views Pagat

Pracuju jako servisák v jedné trochu větší firmě. Spoustu času trávím na cestách a málo na firmě, nemám tak moc času sledovat, co se u nás vlastně nového děje.

Asi před měsícem jsem dostal od sekretářky pozvánku na vánoční večírek, nejsem moc příznivcem takových akcí, vždycky mi to přijde jako pracovní porada, kterých se nerad účastním. Tentokrát mě ale kolega přemluvil, abych přijel, že bude sranda a poznám pár nových lidí, kteří přišli do firmy v průběhu roku.

Nadešel den D, večírek se měl konat v retro-stylu. Zajel jsem do sekáče, koupil retro košili, džíny jsem doma měl a na boty stejně nikdo moc nekouká. Docela jsem se sobě líbil, lehké strniště na tváři, košile vypadala hodně retro no a zbytek do sebe tak nějak zapadnul sám.

Před večírkem 2 piva s kolegou, aby se mysl trošku otevřela a rovnýma nohama do toho.

Přijeli jsme někdy na 7, na uvítanou welcome drink a rozhlédnout se koho vlastně znám, prakticky všechny. Zaujala mě ale nová kolegyně, říkejme jí třeba Hanka. Výška zhruba 160, tak 30-ti letá holka s nádhernými černými vlasy na ramena, hnědé oči, mírné bříško, přesně tak jak to mám rád, prsa řekl bych dvojky, krásný zadek, prostě přesně můj typ. Podívala se na mě, usmála a pozvedla svoji sklenku aperitivu na pozdrav. Zacítil jsem chvění, od hlavy přes záda mi to přecházelo až do kalhot, musel jsem se posadit, jinak bych vzbudil rozruch. Uffff, tenhle večírek bude asi stát za to.

Kolega Jirka zaregistroval mou lekhou nervozitu : " nádherná, viď? Věděl jsem, že se ti bude líbit". Pozval nás oba na panáka. " Pavle, dovol, abych ti představil naši novou kolegyni Hanku". " Těší mě", říká s úsměvem, který mě totálně odzbrojil, měl jsem pocit, že nejsem schopný se pohnout z místa a vyslovit jedinou hlásku. Uklidni se a chovej se normálně, je nádherná a je tady, vedle tebe, napadalo mě.

Jirka se vytratil, nechal nás spolu o samotě. Začali jsme si povídat o práci a má nervozita opadala, přišla mi vtipná, sebevědomá, chytrá, inteligentní a neskutečně krásná.

Na 8 byla objednaná kapela, s tóny první písně jsem věděl, že chci tančit pouze s ní, poprosil jsem o tanec. Souhlasila. Přitiskla se ke mně a já ucítil její parfém, připadalo mi jako by voněla radostí, klidem a taky touhou.

V 1 v noci jsme si objednali taxíka, "zajdeš ještě ke mně? " zeptala se, s radostí jsem souhlasil. Už při odemykání dveří jejího bytu jsem to nemohl vydržet, ta boule na kalhotech mluvila za všechno. Pod tmavou hřívou jejích vlasů jsem odhalil její šíji a líbal ji tak, že se prohýbala v bocích. V chodbě bytu jsme ze sebe shodili oblečení a v objetí se přesunuli do koupelny pod horkou sprchu. Konečně jsem měl možnost si ji pořádně prohlédnout a pohladit, sametová pokožka, pevné dvojky, lehký špíček na bříšku a do hladka vyholená kundička. Musel jsem se usmát, tohle přece musí být sen. Věděla to, věděla, jak je sexy a věděla, že se mi líbí.

Přesunuli jsme se do ložnice, položila si mě na postel, objala svými rty můj penis a začala mě kouřit, nejdřív jsem to nechal chvilku na ní, pak jsem si vzal její hlavu do rukou a šukal jsem jí nadrženou pusinku. Dusila se, dávila, ale z jejích očí bylo vidět, jak se jí to líbí.

" Teď něco, co se bude líbit tobě" povídá, šáhla do nočního stolku a vytáhla lubrikační gel. Namazala si prst a začala mi projíždět a roztahovat anální otvor, nebránil jsem se, od ní to byla nádhera, zavřel jsem oči a užíval si to. Na chvilku přestala, když jsem otevřel oči měla na sobě oboustranného vibračního připínáka, v její kundičce už vibroval, ten můj nechala na mně. "Bojíš se? " zeptala se. " Ne, s tebou se nebojím ničeho". Ten lehce úchylný úsměv mě znovu dostal, nasadila špičku do mého análního otvoru a pomalu zasouvala, byl jsem análně odpaněn. Šukala mě jako sprostou děvku, cítil jsem, jak doráží až na konec, cítil jsem ho až v krku, ale byla to nádhera. Lehla si na záda a poručila mi, abych si nasednul. Jezdil jsem na ní jako kovboj na divokém západě. Honila mi u toho péro, takovou erekci jsem snad ještě neměl. "A teď na všechny 4" poručila, šukala mě jako pejska, vrážela mi ho tam až po kořen. Řvala u toho vzrušením a já cítil, jak přichází její orgasmus, začala stříkat, pičku jí zaplavil orgasmus, padla na postel celá mokrá. Můj orgasmus už byl tak blízko, strčil jsem jí ptáka do úst a šukal jsem tu její sladkou pusinku, zaplnil jsem ji celou spermatem, všechno spolykala a vysála mě do poslední kapičky.

Odpadnul jsem, těžce oddychoval a vychutnával si poslední chvíle. Byly jsme oba uspokojení a happy, obejmul jsem Hanku, dal jí pusu a oba jsme takto usnuli.

1,151 views 3 comments 14.12.2015 14:39