Sexi obchodný partner

26.1.2016 17:20 · 2,451 views halo2

Sedím v tvojej kancelárii a rokujeme o náročnom obchode.
Všetci tvoji zamestnanci už odišli, a naše jednanie stále pretrváva, nie a nie nájsť ten správny kompromis aby sme boli obojstranne spokojní.
Si tvrdý oriešok, bojuješ, vyjednávaš, myslíš si že ma zlomíš.
Zaujímavé je, že ja v tomto momente nemám vôbec záujem ti ustupovať v biznise. Vlastne mi je úplne jedno čo požaduješ. Obchod aj tak uzavrieme po mojom. Tak som sa práve rozhodla aby som už nemusela venovať sily vyjednávaniu. Mám iný závažný problém.
Poslednú hodinu si všímam teba! Pozorujem tvoje gestá, mužné správanie -si mierne dominantný, snažíš sa udržať si prevahu, a mne to imponuje. Mám rada silných chlapov.
Preskúmala som celú tvoju tvár a dosť dlho sa pozerám už len na tvoje pery. Predstavujem si ako asi chutia.
Všímam si tvoje ruky-sú pekné, udržiavané, pohrávaš sa v nich s perom, a ja myslím len na to čo s nimi asi dokážeš, hmmmm?
A z čoho som najviac vzrušená....sako si odložil už dávno...vlastne to bolo asi práve pred tou hodinou.
A ja nemôžem spustiť oči z hrude ktorá sa rysuje pod tvojou košeľou. Aj cez ňu vidno že musíš byť krásne vypracovaný, myslím že ti je aj trochu úzka. Chcela by som ťa z nej vyslobodiť.
" Stále ma vnímate"??? Pýtaš sa... "Popravde potrebovala by som trochu vody, nejako mi vyschlo v krku".
Vstávaš od pracovného stola, podídeš k stolíku s občerstvením aby si mi nalial vodu.
To nemyslíš vážne!!!! Môže mať jeden chlap takýto nádherný zadok? Chcem ho chytiť a stisnúť. Bože prečo mi to robíš? Biznis je taký náročný....
Ak okamžite niečo neurobím explodujem!
"Sme tu už dosť dlho, iste je pre Vás toto rokovanie nadmieru náročné, pokiaľ ste unavená môžeme to prerušiť, a pokračovať zajtra" hovoríš a podávaš mi minerálku. Dotkli sme sa pri tom niekoľkými prstami, a teraz sa mi stalo niečo čo sa mi nestáva. Neviem správne vyhodnotiť situáciu- stalo sa to náhodou alebo to bol tvoj zámer?
Už to skutočne nezvládam, cítim ako mi medzi nohami pulzuje, som celá vlhká a mám problémy s dychom. Stojíme dosť blízko seba pozerám ti priamo do očí...
Niečo musím urobiť!
"Tak aby sme sa niekam posunuli, toto rokovanie je skutočne zbytočne zdĺhavé. Navrhujem Vám v tomto momente prestať klásť nezmyselné podmienky a požiadavky, a prijať môj návrh tak ako som s ním prišla a prezentovala Vám ho. Vy veľmi dobre viete že máte na stole skvelú ponuku, ktorá je pre Vás výhodná. Lepšie podmienky Vám neponúkne nik. A teraz keďže obaja vieme, že mám pravdu vám navrhujem zobrať pero a podpísať tú zmluvu. Potom som ochotná vám povedať čo je pre mňa nadmieru náročné ako ste spomenuli".
Podídem k tvojmu stolu aby som vzala a podala ti pero. Musím sa trochu nahnúť lebo je ďaleko. Otáčam sa a neverím vlastným očiam celý čas si mi zízal na zadok. SKVELÉ! Posmeľujúce! ...prichádzam teraz teda o niečo bližšie k tebe, a s pohľadom prísnej sexi učiteľky ti podávam pero.
Berieš ho do ruky a podpisuješ zmluvu. Si v miernom predklone nad stolom, a ja starostlivo sledujem tvoj podpis, a čakám kým dotiahneš poslednú čiarku.
A v tom momente ako začneš dvíhať pero ťa chytám za ten úžasný, tvrdý sexi zadok!
"Teraz ti poviem čo je pre mňa celý čas nadmieru náročné. Dosť dlhý čas nevnímam celkom jasne čo hovoríš, a zdržiavam na uzde svoje pudy. Priťahuješ ma ako magnet a ja vynakladám priveľa energie na to aby som sa tomu ubránila, a zachovala profesionalitu.Chcem ťa!" vzdychnem.
Chvíľu na mňa ohnivo hľadíš a povieš: "Myslím, že by bolo namieste tú profesionalitu zachovať i naďalej, stále ste zmluvu nepodpísali vy" a s miernym náznakom úsmevu mi podávaš pero.
Zbláznim sa z teba ...už nevládzem!
Predkláňam sa k stolu, mierne porozkročím nohy a zadoček v sukni vystrčím trošku viac ako by som mala. Stojíš skoro hneď za ním a ja presne viem kam sa pozeráš, cítim tvoj pohľad, páli ma. V tom vidím, že nahliadaš od zadu či už je podpis na svojom mieste. A v momente ako dvíham pero cítim tvoju ruku na vnútornom stehne......(konečne), aááách, to je nádhera.
Cítiš čipku mojich podväzkov a vravíš " tú zmluvu by som ti podpísal už na začiatku je fakt dobrá. Ale nechcel som ťa hneď pustiť preč si nádherná, vzrušujúca, sexi a ja celý čas rozmýšľam ako na teba ísť."
Pevne ma k sebe od zadu pritisneš jemne mi zahryzneš do krku a rukou drzo vchádzaš pod moju košeľu. Nebránim sa konečne dostávam po čom som túžila, ešte sa trošku pootočím aby si ľahšie našiel môj pevný prsník. Rukou rovno a priamo siaham po tvojom rozkroku. Je napnutý na prasknutie. Aj ty si sa musel zdržiavať poriadne dlho. Na chrbte cítim tvoju mužnú svalnatú hruď ktorá mi brala dych, a konečne idem zožať svoju zaslúženú odmenu. Tak poď ...už sa viac netrápme....chcem ťa!