DaddyDom vs BabyGirl (převzato

11.2.2016 13:57 · 3,087 views santaFreud

DaddyDom vs BabyGirl (osvětový článek)
(převzato se souhlasem autora, napsal : EnglishTeacher)

DD/LG (DaddyDom a LittleGirl) vztah patří do kategorie ageplay stejně jako třeba adult baby, jen je nesrovnatelně rozšířenější po světě, asi proto, že žena v krátkých šatičkách je asi atraktivnější, než obézní pán středního věku v plenkách a s dudlíkem, ale každému co jeho jest. Je zvláštní vlastností úchylek, že to člověk zkrátka nepochopí, pokud to nemá v sobě. V dobách kdy jsem ještě žil za velkou louží jsem byl o hodně mladší a tenhle druh vztahu tam patřil k těm nejrozšířenějším v BDSM komunitě, nebyla BDSM akce kde by se nerojily dámy středního i pokročilejšího věku s panenkami či medvídky oděny v infarktové verzi školní uniformy z japonského anime seriálu. V našich končinách je to bohužel téměř neznámá praktika, což přičítám nechutně hnusně velikému množství duševně zdravých lidí. A nijak tomu nepomáhají mýty a pomluvy, které bych první částí tohoto článku rád vyvrátil.

1. Nejde o pedofilní aktivitu, ve skutečnosti je tatínkova holčička často starší než tatínek, jde o specifickou dynamiku vztahu, zkrátka někdo rád čte před spaním pohádky a jeho partnerka zase spí s medvídkem, což rozhodně neznamená, že někdo z nich przní školačky.

2. Daddy Dom není fňukna, to že někdo neskáče jak čertík z krabičky a neřve jak postižený tur první den ve škole neznamená, že není dominantní, jen si to zkrátka nepotřebuje každé tři minuty dokazovat.

3. Baby Girl nemusí nutně mít nevyřešené duševní problémy či nejasný vztah k vlastnímu otci, občas sice ano, ale v každé ženě je malé děvčátko a některá má zkrátka ráda, když má k sobě dominantního muže, který ji rád rozmazluje – pozor ziskuchtivky, nikoliv materiálně, ale láskou a péčí.

4. Daddy Dom je jen neschopný nadrženec snažící se ulovit mladé maso, tak tenhle mýtu je mýtem jen někdy, bohužel je mnoho virtuálních paniců předstírajících, že jsou DaddyDom, aby se dostali k mladému masu, ti ovšem rychle mizí, jakmile zjistí, že děvčátka v komunitě nejsou dávno děvčátka a navíc velmi dobře vědí, jakého tatínka chtějí.

5. DaddyDom je druh žárlivého šílence nebezpečného svému okolí, tady je to pravda opět tak napůl – budu hovořit za sebe – ano jsem dominant a jsem majetnický jako většina dominantů, ochrana vlastní samice před konkurencí je instinkt vlastní všem savčím samečkům a já nejsem jiný. Jsem–li ve vztahu, mám na světě vlastní kousek ráje a kdokoliv se mi ho pokusí ukrást bude cedit krev, kašlu na civilizační nánosy jsem chlap na prvním místě, člověk až dlouho potom.

Základní druhy Daddy Domů:

Málokdy se najde čistokrevný DaddyDom, vlastně znám jen jednoho a žije hlavou dolů v Austrálii, u nás ostatních se to kombinuje s jinými choutkami.

1. DaddyDom/SadoDom – Jasně nejpočetnější kategorie, kde se Tatínek mísí s klasickým sadistou, problém bývá v tom, že se těžko hledá partner/ka se stejně nastaveným poměrem sadismu a rozmazlování.

2. DaddyDom/WhiteKnightDom – Značně početná skupina zejména mezi začínajícími dominanty v zámoří. Jistě znáte dominanty kteří se věčně snaží zachránit nějaké to emočně porouchané ptáčátko, či dámu v nesnázích existenčních, kupodivu veliké množství jich to myslí upřímně, jen ty slečny to jaksi nechápou, odmítají se nechat zachránit, občas bílému rytíři vybílí účet a ještě nakonec utečou k někomu, kdo je rozbije ještě víc se slovy, že on byl příliš hodnej a vlastně to ani nebyl dominant, jelikož nebyl dost doopravdicky krutej. Všichni jste to už někde viděli. Tyhle lidi nechápu, ale asi jim to dělá dobře.

3. DaddyDom/Primal – sem se řadím kupříkladu já a co znám osobně tak ještě jeden poloviční Cherokee a jeden Inuit. Naštěstí nás není moc, tahle kombinace se opravdu špatně vyvažuje, jelikož BabyGirls často opravdu nesnáší spaní pod širákem, pěší tůry a drsný sex.

Co by dle mého osobního názoru měl dělat správný DaddyDom:

1. Sedněte si hned na začátku se svojí budoucí BabyGirl a jasně si domluvte, co bude a co nebude, je to jednoduchý a nejjistější způsob jak předejít pozdějším problémům.

2. Neuvěřitelně fajn je pomáhat s koupelí – pěkně si svou BabyGirl pomalu umyjte a ještě pomaleji usušte, žehlíte–li například vyhazov potenciální tchyně na ulici, doporučuji přidat olejovou masáž chodidel, když tohle umíte, odpustí vám téměř vše.

3. Pamatujte si jména všech jejích plyšáků a domácích mazlíčků.

4. Taktéž si pamatujte jména jejích kamarádek a nikdy si nepleťte, která Růža je která.

5. Mějte pravidelné rituály, koupání, ukládání do postele, sledování filmů a tak dále.

6. Pamatujte si, že BabyGirl se vychovává, nikoli šikanuje, takže buďte důslední a v trestech vynalézaví, máloco otráví vztah tak jako bezdůvodné řvaní a pleskání bez fantazie, zkuste zlobilku například nechat 50x opsat nebudu tatínkovi upírat zadeček, patřím jen jemu.

7. DaddyDom sice není banka, ale hodné holčičky dostávají dárečky, nemusí být drahé, jde o správný výběr, leckdy perníkové srdce se správným veršovaným věnováním udělá více radosti než drahý šperk, pokud ne, buď jste špatný básník, nebo máte doma mrchu.

8. Před spaním se čte či vypráví pohádka, vždycky.

9. Držte ji za ruku, před lidmi, ať již přecházíte silnici nebo jen jdete po louce, BabyGirl potřebuje fyzickou blízkost DaddyDoma cítit a chce, aby všichni viděli, že tohle je její chlap.

10. Vynikající věc jsou kostýmy a Roleplay obecně, jen netuším, proč vždycky skončím jako zlý vlk a ještě k tomu i v pohádce o Šípkové Růžence, či o Dědu Vševědu.

11. DaddyDom není obyčejný dominant, nesmí nikdy sklouznout do planých výhrůžek či zbytečného řevu. BabyGirl by se vás nikdy neměla bát, musí se s vámi cítit v bezpečí.

12. Češte jí vlasy, naučte se to správně, tak máte jistotu, že bude mít na hlavě, co chcete vy, ne nějaký brajgl pěti barev od holičky.

13. BabyGirl bývá často nejistá, nestyďte se ji často ujišťovat o svých citech k ní. Podrobně a srozumitelně a nahlas, i před lidmi.

14. Pokud je BabyGirl v mladistvé, hravé náladě a vy právě nikoli, nikdy se nepohoršujte a nekoulejte očima, nikdo není zábavný v jednom kuse, jen to není důvod někoho urážet, či se na něho povyšovat.

15. Starejte se o dynamiku svého vztahu, snadno se to zničí jednou zlou větou a málokdy se to dá napravit.

16. BabyGirl potřebuje spoustu lásky péče, nemáte-li na ni čas, pořiďte si raději křečka, budete méně zklamaní.

17. Pokud se domníváte, že rozumíte ženám, přestaňte brát drogy, žena není na chápání ale na milování.

18. BabyGirl mívá občas nálady, není to důvod k rozchodu, nedokážete-li to zvládnout, vina je na vaší straně, jste za ni zodpovědný a nevychoval jste svou BabyGirl dobře.

Mám-li krátce shrnout své zkušenosti s BabyGirls mohu říci na závěr toto – Žádná žena mi nikdy neuměla vytvořit z pronajaté garsonky tak krásný domov jako BabyGirl, ale také jsem se s žádnou tolik nenadřel a ani se mi s jinými tolikrát nestalo, že bych musel přesvědčovat policistu, že jsme jinak zcela normální / Co si asi myslel, když jsem si Stromovkou vedl Tunisanku v oblečku Japonské školačky tahající za sebou dřevěnou slepičku bubnující na bubínek při každém otočení koleček…

---------------------------- (autor: EnglishTeacher )-------------------