Katčin trest I.

19.3.2016 20:32 · 1,269 views bazinga

S přítelkyní Katkou jsme spolu pár měsíců a někdy si připadáme, že se chováme jako náctiletí puberťáci. Obzvlášť ve dny, kdy nemáme čas být spolu a jsme v práci, tak si dlouhé minuty voláme nebo celé dny píšeme. Občas tyto konverzace sklouznou i k lechtivějším tématům. Oba máme široké spektrum zálib a mezi nejoblíbenější patří D/S hrátky.
Ten den zrovna naše konverzace během dne sklouzla k lechtivější konverzaci. Katka byla v práci a psala mi, že je z naší konverzace hrozně nadržená a bude si muset odskočit na toalety. Zadal jsem jí úkol, ať si s sebou nezapomene vzít telefon a pošle mi pár fotek. Nevím, jestli mě chtěla jen provokovat a na toalety vůbec nešla, nebo jen úmyslně nesplnila úkol, protože měla chuť na trest, každopádně fotky mi ten den žádné neposlala. Měl jsem již delší dobu v hlavě jednu myšlenku a toto byla ideální příležitost ji zrealizovat. Ještě v ten den den jsem přes net vybral, objednal a vyzvedl vibrační vajíčko s dálkovým ovládáním. V kanclu jsem hned začal zkoumat obsah balení a hlavně to, jak vajíčko funguje. Narazil jsem hned na první nevýhodu a to, že ovladač má jen dvě tlačítka a nejde z něj poznat, který z mnoha režimů je aktivní. Navíc mě poměrně překvapilo, že i první a nejnižší výkon alespoň v ruce nepůsobí jako zrovna nejnižší. Čekal jsem jemné chvění a místo toho mi málem vyklouzlo z ruky. Ale Katka o něm mluvila už delší dobu, že by jej chtěla, tak to zkusíme a když nebude vyhovovat, tak skončí v archivu zapomnění. Vše jsem očistil a schoval do diskrétního látkového sáčku, který byl součástí balení a byl připraven na večer.

Domluvili jsme se, že mě Katka vyzvedne večer v práci, vyrazíme na večeři a další část večera, kterou jsem domluvil v jedné “kavárně” se speciálním vybavením kousek od centra města, měla být pro ní překvapením. Jako tradičně měla zpoždění, takže když dorazila za mnou do práce, tak všichni kolegové už byli dávno doma. Většinou jsem z toho čekání otrávenej, ale dnes mi to náramně zapadalo do plánu. Jednak těch 30minut budu moct využít později v "kavárně" a díky tomu, že jsme v práci zůstali sami, mohl jsem Katku zatáhnout před večeří do zasedačky.
Jako vždy jí to neskutečně seklo - na sobě měla kabátek a pod ním tmavé šaty a boty na vysokém podpatku, ze kterých vždy šílím. V zasedačce jsme se začali líbat, já u toho Katce sundal kabát a šátek, který měla kolem krku, abych ji mohl líbat i na krk, z čehož pro změnu šílí ona. Rukama jsem ji přitom zajel pod šaty a po stehnech směřoval nahoru k zadečku. Po cestě jsem narazil na lem samodržících punčoch a po holých stehnech pak pokračoval až k zadečku, do kterého jsem pevně zaryl své prsty. Uslyšel jsem Katčino vzdychnutí a přitáhl si ji za zadeček ještě blíž k sobě, nadzvedl ji trochu do výšky a vysadil na stůl. Po chvilce líbání jsem se natáhl pro šátek, který jsem ji dříve sundal a uvázal jej kolem očí. Klekl jsem si na zem, chytil Katčinu nohu a polibky od kotníku jsem postupoval výš po vnitřní straně stehen až ke kalhotkám. Zde nešla přehlídnout vlhkost jejího prádla a neodolatelná vůně její kundičky prozrazovala, že se jí to líbí. Chvíli jsem jazykem přejížděl podél lemu kalhotek, ale samotné buchtičky si nevšímal, jen o ni úmyslně párkrát zavadil. Poté jsem chytil druhou nožku a pokračoval od kotníku stejným způsobem i po druhém stehně. Katčino zrychlené dýchání mě přilákalo opět nahoru.
Po pár polibcích jsem ji chytil za vlasy, zvrátil její hlavu bokem a do ouška řekl, že na nesplněný úkol s fotkama jsem nezapomněl. Sundal jsem ji ze stolu dolů, otočil zadečkem ke mně a za vlasy ji přitáhl dolů tak, že položila hrudník na stůl a nádherně na mě špulila svou prdelku s kundičkou. Vytáhl jsem z obalu vajíčko a začal jím přejíždět po mokrých kalhotkách, rukou jsem ji plácl po stehnech a řekl, aby dala nohy více od sebe. Kalhotky jsem dal bokem a vajíčkem přejížděl už přímo po mokré buchtičce a to v ní postupně začalo mizet. Katka se zezačátku mezi vzdycháním pokoušela zeptat co to mám, ale když jej ucítila v sobě, bylo jí jasné co jsem si připravil.

Jakmile měla vajíčko v sobě, vrátil jsem kalhotky zpět na své místo. Katka si to vyložila jako signál, že teď je řada na ní. Sundala si šátek z očí a během chvilky klečela na zemi a začala ihned osvobozovat moje tvrdý péro ven z těsných boxerek a kalhot. Dálkové ovládání jsem zatím nechal nepoužité. Jednak i samotné nezapnuté vajíčko se jí víc než líbilo, ale vzhledem k tomu, že jedna z našich oblíbených částí mého těla byla v Katčiných ústech, tak jsem nechtěl riskovat její reakci po zapnutí vibrací. Za normálních okolností se snažím svůj orgasmus oddalovat co nejdéle je to možné, ale dnes jsem potřeboval, aby krev zásobovala i mozek, tak jsem Katce už v zasedačce nechal vzít si předkrm dnešní večeře a naplnil její ústa semenem. Poté ještě chvilku klečela na zemi a jazykem uklízela postupně vytékající kapky. Já se natáhl pro ovladač a zapnul první vibrační režim. Katka byla očividně víc než spokojená, takže jsem postupně vyzkoušel i další stupně a ujistil se, že moje obavy z moc silného výkonu byly zbytečně. Katka měla orgasmus na krajíčku, ale vzhledem k tomu, že to měl být trest, tak jsem vajíčko prozatím vypnul, schoval ovladač do kapsy a připomněl princezně, že jdeme na večeři….. a co se dělo na večeři a dál zase až příště :-)