Na rozpáleném oleji

19.6.2016 07:24 · 1,054 views Lvicee

Dobrá, mám toho plné zuby! Sobota večer a na gauči ležím jen zavalená prací. Koukám do stohu papírů a uvažuji nad tím, že to stačilo! Takhle tedy ne!
Po tom, co jsem vyskočila na nohy a začala po obýváku shánět svíčky, zareagoval i muž ležící vedle mě. Děje se něco? Co hledáš? Hmm, hledám ....Máme vychlazenou nějakou láhev vína? Ne?I Chceš nalít panáka?...Rozhodla jsem se večer si užít!

Dlouho se u nás nekonala nějaká ta romantika, takže po ložnici rozestavěné svíčky, nalité sklenky, masážní olej na stolku a pár významných pohledů na mého drahého před odchodem...Tenhle pohled znám, ty máš něco za lubem. S těmito slovy jsem se vytratila do postele, ve které jsem naivně čekala, kdy mu to dojde...Ehm, no to že má přece přijít za mnou! (Ano, já přece vím, že muži nečtou myšlenky ani náznaky...zkrátka jsem to po x letech zkusila.)

Z reproduktoru se linula jedna písnička, druhá písnička, třetí písnička. Při čtvrté jsem usoudila, že jsem idiot a ten druhý leží v obýváku u fotbalu. Po páté jsem do sebe hodila zbytek likéru... Při šesté stanul v otevřených dveřích, otočil se, okamžitě všude zhasl, všechno vypnul, odběhl do koupelny, aby se v posteli jal kát a lísat...Určitou míru nasranosti jsem musela skousnout, chtěla jsem se pomilovat. Nechala jsem ho, ať mi masíruje a hladí krk. Zbožňuju, když mi mužská ruka jezdí po šíji až do vlasů...

Otočila jsem ho na záda a nasedla si na něj. Odhodila podprsenku a při pohledu na jeho tvář jsem si pomalu nalila olejíček na prsa. Masírovala jsem si bradavky, které se nádherně leskly ve světle svíček. Rozmazala jsem si olej po bříšku, rukou si zajížděla po okraj kalhotek. Pohybem pánve jsem mačkala a povzbuzovala přítelovu chloubu. Bavil mě jeho pohled a očekávání. Svlékla jsem ho a nalehla na něj.

Zahřátý olej nádherně klouzal, mohla jsem se o něj třít, o jeho ptáka, který byl v pozoru. Vzala jsem ho do pusy, celého až po kořen. Pak zpět k jeho žaludu, kterého jsem obkroužila jazykem a sála a sála...
Tím jsem ale neskončila, stoupla jsem si vedle něj k posteli a polila si prdelku. Před jeho očima jsem si ji masírovala, zajížděla mezi půlky, roztahovala si je. Nechala jsem ho, ať mi naplácá... Zpět jsem na něj nasedla, tentokrát s prohnutými zády k němu s vyšpulenou prdelkou, kterou jsem dráždila jeho nádobíčko.
To už ale nevydržel a zajel mi jím do kundičky. Slastně vzdychal. Chvilku jsem jen poseděla, aby mi mohl ještě rukou přejíždět z úzkého pasu k širokému zadečku...Nevím, kdo koho šukal...jestli já jeho, když jsem si dělala takhle dobře napíchnutá na klacku a určovala si, jak hluboko ho nechám zajet. Když si mě ale položil zády na sebe, začal mě píchat on a já mohla jen ležet a užívat si. V kundičce přirážejícího ptáka, jedna jeho ruka na poštěváčku a druhá na prsu. Tekla jsem jako řeka.
Naplno mě vystříkal na boku, když už jsem ležela tvrdě zamáčknutá do postele a mohl přirážet hlava nehlava. Každý náraz ve mně škubal víc a víc, dokud jsem se skoro s brekem neudělala a on se svalil chvilku po mě. Někdy se holt vyplatí počkat déle...

1,054 views 4 comments 19.6.2016 07:24