poviedka

17.8.2016 04:34 · 1,373 views kiwi30

Skrátka sa stalo, zopár mailov zopár fotiek a zopár čo keby veď to poznáte a sedeli sme spolu v aute rozprávali sa , smiali a obaja rozmýšľali
či sme ozaj v správnom čase na správnom mieste. Vzďaľovali sme sa od mesta, kde každý nechal svoj osud a nevedeli či sa báť alebo tešiť. Hrala sa s dlhými čiernymi vlasmi, a hanblivo si ich upravovala snáď každú minútu. Opálené nohy , ktoré boli vyložené na palubnej doske boli v zapadajúcom slnku krásne a hebké. Kilometre ubiehali lenivo. Smiala sa mojim vtipom a poznámkam Komentovali sme správy v rádiu a popíjali kávu. Smerovali sme do hôr . Bolo horúco. Zastali sme kúsok ďalej od cesty a vystúpili sme. Oprela sa o kapotu a zatvorila oči . Namočil som prst do pohára kde bol zvyšok kávy. Dotkol sa prstom jej pier .Oči nechala zatvorené . Vstrčila špičku jazyka a oblizla tých pár kvapiek kávy , ktoré ostali na mojom prste a zvlhčovali jej pery. Kúsok prsta vzala do úst a jemne ho pokúsala. Rukou som sa pohol od pier cez bradu krk až k výstrihu. Stopa po vlhkých prstoch ostala aj na jej tele.
Otvorila oči a spýtala sa „Je to ešte ďaleko?“ .
Nepovedal som. Kochal som sa jej krásou a dýchal vzduch ktorý bol plný vône lesa a jej parfumu. Nasadli sme do auta a pokračovali v ceste. Bol to už len kúsok.
Čakala nás chata , od ktorej som mal kľúče. Odomkol som a všetko bolo pripravené na stole kvety dva poháre a v ľadničke víno. Kufre sme položili k dverám . Začalo sa stmievať. Sadli sme si na terasu kde bola veľká pohovka ideálna k leňošeniu na konci sveta. Štrngli poháre a prvé
kvapky vína nám prešli suchým hrdlom.
„Je tu krásne„ povedala
„Je - veď Ty si krásna“ usmiala sa a ona spokojne pohodila vlasmi.
Vzal som ju okolo ramien a pili sme víno . Naklonil som sa k jej vlasom a vnímal len jej vôňu. Nič nepovedala len vložila svoju ruko do mojej. Moje pery sa pomaly pohrávali s jej uškom. Zavzdychla . Otočila ku mne tvár a naše pery sa dotkli v nežnom dotyku . Bozkával som ju, hladil jej tvár. Na perách som ucítil špičku jej jazyka. Jasný signál ktorý nebolo treba prekladať. Naše jazyky na seba narazili a začali sa preplietať harmóniou blaha. Rukou som začal hladiť jej nohy a odsúval čipkovaná šaty , ktoré čakali až ich nebude potreba. Dala mi ruku pod tričko a prechádzala prstami po mojej hrudi . Naše pery boli stále spojené.
„Bozkávaš najlepšie na svete ale musíš počkať potrebujem sprchu.“ Šepla po chvíli.
Neodporoval som a nalial som ďalšie víno. Odpila si .
„Motá sa mi hlava to víno je silné„ Posťažovala si z úsmevom.
„Viem“ odpovedal som a díval som sa ako mizne za dverami.
Horko a chata na samote je čarovné. Teplá voda zo sprchy pri bazéne začala zbavovať telo celodennej únavy z cestovania. Chcel som sa utrieť, ale prichystaný ručník tam zrazu nebol. Obrátil som sa k terase a tam sedela bohyňa zabalená v mojom ručníku a naoko nevšímavo si usrkávala z úsmevom z pohára.
“Si potvora A určite to vieš. „ Povedal som s úsmevom. Zasmiala sa a ako ležala na pohovke podoprela sa lakťami a hlavu zaklonila dozadu.
„Celý deň sme cestovali a víno mi zatemňuje myseľ.“ Povedala bez toho aby sa pozrela ako mokrý a bez uteráku pristupujem ku nej.
“Sme na tom zdá sa rovnako“ odvetil som a prisadol si .
Podal som jej pohár . Ťukli sme si . Pila ten červený mok a dívala sa na mňa . Do oči , na moju hruď a tam dolu kde sa začal prebúdzať môj penis. Díval sa na moj dvíhajúci sa penis a rukou mi prešla po prsiach a zastala na bruchu.
“SI stále zahalená a som z teba v rozpakoch“ - povedal som a ona sa len usmievala a premeriavala si ma od hlavy až k pätám.
„Vieš , že alkohol a zatemnená myseľ uvoľňuje zábrany?“ Spýtala sa a jemne prešla rukou po mojom vyholenom prirodzení. Zalapal som po dychu a strhol z nej ručník.
Pod ručníkom bola oblečená v sieťovanom body. Veľké oká boli strašne sexi pod nimi nič len čierne minitangá . Vlastne dva tenké pásiky , ktoré mali na vrchu ružovú čipku a zahaľovali aspoň trochu jej hladkú bránu do sveta rozkoše. Bolo to ozaj neskutočné.
Chcel som sa na ňu vrhnúť ale odtisla ma. Postavila sa a trochu vína si naliala na krk. Tento sa je rozlial po prsiach brušku rozkroku a nohách.
Nedýchal som.
„Teraz“ povedala a ostala stáť . Kľakol som si k nej a začal bozkávať brucho. Ruky sa smerom hore a zastavili na prsiach , ktoré boli tvrdé a bradavky si našli cestu spod sieťovanej látky . Prstami som ich chytil a stlačil. Jemne zastonala a kľakla si ku mne. Naše pery sa stretli a jazykom som skončil hlboko v jej ústach. Sieťované šaty som stiahol až na jej pás a je prsia vyskočili ako loptičky a pristáli na mojich. Zohol som sa a moje pery bozkávali jej prsia. Vzdychala zúbky jemne okusovali vrchol bradaviek . Jej ruky sa hrali s mojimi vlasmi. Zdvihol som sa a vyzliekol som šaty, ktoré skončili na zemi vedľa pohovky. Ostala „oblečená“ len v nohavičkách ktorých prúžok sa zarezával do jej vagíny a zadočku . Vzal som jej prsty na nohách a jem ne ich sal perami . Môj penis sa obtieral o jej vagínu a cítil som vlhko. Ponoril som jazyk do jej lona. Prehla sa a začala vzdychať rovnomerne s pohybmi môjho jazyka, ktorý krúžil po jej klitorise. Prstom som sa pomaly vnoril do jej útrob. Boli vlhké a šťava z jej pičky vytekala na moje ruky a ústa. Užívala si a panvou prirážala na moje prsty, ktoré boli zaborené v jej pičke a jazyk , ktorý
neúprosne dobíjal jej klitoris.
Bola vzrušená. Položil som ju na brucho začal nechtami prechádzať jej chrbát. Moje bozky som nasmeroval na jej zadoček . Mrnčala blahom a užívala si dotyky. Pohladil som prstami mokrú pičku . Vlhké prsty som priložil k čiarke na jej zadočkom a jemne som postupoval hlbšie a hlbšie.
Usmiala sa a jej ruka mi otvorila cestu k jej análnej dierke. Prstom som jej prechádzal po povrchu. Vzdychala a čakala čo príde. Sklonil som sa k jej análiku a jazykom som začal dobíjať jej zadnú dierku. Ruky sa premiestnili na klitoris a krúžili po ňom . Bola strašne vlhká vzdychala a nechával mi robiť tú najlepšiu prácu na svete.
„Si skvelý“ šepla a pomaly ma odtisla. „Ľahni si a zavri oči“prikázala a ja som poslúchol.
Neviem odkiaľ začal na mňa kvápať olej , ktorý mi pokryl prsia. Rozotrela ho po hrudi krku a bruchu. Stál mi ako svieca. Jemne ho pobozkala na špičke. Zobrala olej a začala mi ho masírovať po celej dĺžke . Zatmelo sa mi pred očami . Jej dlane stiskli moje gule až som od bolesti vykríkol. Povolila a vzala mi vtáka do úst. Najskôr len žaluď oblízala a potom doň jemne kusla. Ťažko som dýchal a vychutnával si jej vlhké ústa . Natiahla mi predkožku najviac ako išlo a dala si môjho bojovníka celého do úst. Začala ho fajčiť až na doraz. Jej zúbky sa zatínali do môjho penisu a stupňovali moje vzrušenie.
„Neprestávaj „ zakňučal som .
„To nemám ani v úmysle“ povedala ústami ma privádzala do šialenstva.
„ Chcem aj ja cítiť tvoje vlhko“ povedal som a zasunul sa pod je vagínu .Začal do nej vnárať svoj vlhký jazyk. Vzdychala doslovne na lesy. Zobral som olej a pár kvapiek som nalial na jej zadoček . Prstami som sa pomaly dostal k análiku a jemne zatlačil. Stále držala môj penis v perách a teraz jemne kusla do žaluďa. Jednou rukou si chytila prdelku a roztvorila ju. Svoj prst som pomaly začal vtláčať do zadočku a jazykom som obhospodaroval vagínu. Prehla sa ako mačka a čakala čo príde Po jednom prstíku prišiel aj druhý a ani si to nevšimla len vzdychala. Jej panva sa mi triasla na ústach. Bolo to božské.
„Chcem ísť na teba“ povedala zrazu. Ostal som ležať a sadla si na mňa .
Vzala do ruky môjho vtáka a zasunula si ho do vagíny. Chytil som jej prsia do rúk a nechal som ju aby si určovala tempo . Jej vlasy padali na jej plecia a ja som sa modlil aby som ešte chvíľu vydržal pri tejto sexuálnej mašinke. Zrazu to prišlo zrýchlila , zaťala svoje nechty do môjho chrbta a prirážala ako o život. Jej orgazmus bol ako výhra v lotérii . Dorobila sa dokonca a uspokojená jemne prirážala. Z vypätím všetkých síl som oddialil orgazmus.
Bozkávali sme sa a ona oddychovala. Na rad prišlo víno. Rozprávali sme si o tom čo sme prežili. Môj vták stále stál a čakal na svoje finále. Vedela , že všetko bude ešte pokračovať . Udržovala moje stoporenie dotkmi svojich rúk. Táto krásna brunetka s útlym pasom a zadočkom tak na dve dlane bola rozkošná.
„Tak a teraz sa ti odmením za orgazmus, ktorý si mi spravil. „ povedala vzala ma za ruku. Vošli sme do chaty a pokračovala do spálne. Tam mala prichystané hodvábne šatky . “Ľahni si“ Prikázala. ľahol som si na chrbát a ona mi priviazala ruky k posteli. Zaviazala mi oči .
Sadla si na mňa a začala ma bozkávať . Klzké lono ovíjala okolo môjho pásu . Môj penis sa šúchal o jej dohladka vyholenú pičku. Bolo to veľmi intímne a veľmi dráždivé . Skĺzla zo mňa a začala ma dráždiť ústami .
„A teraz príde jedno z malých prekvapení „ zasmiala sa a začala mi olyzovať a hrýzť penis a gule.
V tom sa jej prst vtesnal medzi moje polky . Zatajil som dych. Prst sa pomaly vtlačil do môjho análu. Nikdy som sa necítil krajšie. Vydaný na milosť a nemilosť tejto zvrhlej kráske. Vzdychal som blažene a nechal sa unášať. Po chvíli prestala . Odviazala mi ruky zo slovami.
„ Môj zadoček čaká.“ Povedala.
Tomu ver , že sa dočká - pomyslel som si a to už čakala na štyroch. Kľakol som si za ňu a natrel som si olejom svoj penis. Obnažený žaluď bol namierený na zadoček , Jemne som pritlačil ale len trošku. Vzdychla a počkal som - kým si prdelka zvykne na môj klacek. Chytil som ju za boky a kúsok po kúsku vtlačil svoj penis až pokoreň. Zhlboka dýchala a ani sa nepohla. Pomaly som začal prirážať. Šukal som pomaly ale bez zastavenia. Hore dolu . Jej vzdychy začali silnieť a a zrazu jej ruka skončila na klitorise. Krúžila po ňom ako divá , a ja som vedel , že prídeme si na svoje : Začali sme kričať a jej orgazmus prišiel zarovno s mojim. Všetko svoje semeno skončilo v jej zadku . Bolo to neskutočné. Vytiahol som ho von a nechal som ju oddychovať.
Tá potvora vstala a povedala. „Zajtra si nebudem môcť poriadne sadnúť . Ale ani ty!“
Začala zo všetkou intenzitou fajčiť môjho polo zvednutého vtáka , ktorý bol ešte biely od semena.
„To nedáš – potrebuje pauzu kým sa znova postaví„ povedal som a pohladil ju po vlasoch.
„Uvidíme“ povedala a bez výstrahy mi strčila prst do análu a zatlačila na prostatu .
Nikdy by som neveril čo to dokáže spraviť Môj vták vstával a bol neskutočne predráždený. Nevedel som či je to bolesť alebo vzrušenie. Nina zmenila polohu a jednou rukou mi dráždila prostatu a druhou mi honila vtáka. Prišlo to ako blesk. Prehol som sa a pritlačil jej ústa k môjmu vrtáku. Nebolo jej viac treba. Vysala moju druhú dávku semena z mojich útrob a nechala ma ležať v odznievajúcom orgazme.

Bolo už po pol noci a ostali sme ležať v náručí. Bozkal som ju a jej ústa mali príchuť mojej šťavy. Túlila sa ku mne ako mača. Z jej hebkej pokožky sa odrážal mesačný svit. Zaspala . Mal som čas rozmýšľať nad tým čo som prežil... A zaspal som až keď sa brieždilo......

Pokračovanie bolo ráno...

1,373 views 2 comments 17.8.2016 04:34