Ten, čo vyšukal rozhodkyňu

21.8.2016 13:35 · 1,646 views Donor

Ahojte drahí spoluužívatelia. Viem, dlho tu nič nebolo odo mňa no ani nebolo kedy. Obmedzil som trošku navštevovanie portálu, internetu celkovo. Ale konečne som sa odhodlal a prinášam nový príbeh, rovnako ako aj tie predošlé - skutočný!
Ako mladší žiak som hral aktívne hokej na pozícii strážcu kovovej konštrukcie so sieťou, správne brankár! Čakal nás vtedy zápas vonku, proti jednému mestu na Orave. V našej súťaží nebolo nič neobvyklé, keď rozhodovala zápas žena. A práve toto bol ten zápas. Hlavná rozhodkyňa, sympatická mladá žena. Vtedy študentka strednej školy. Ja som mal vtedy asi 13 či 14 rokov. Svoj najdôležitejší orgán som už teda nemal len na čúranie a hormóny mnou len tak plieskali. Počas zápasu som mal s touto slečnou často priamy kontakt. Volajme ju Evka. Vždy keď puk skončil v mojich rukách, tak som pri jeho odovzdávaní začal s milou rozhodkyňou trošku srandovať, flirtovať. Keď som jej ho išiel podať tak v poslednej chvíli než si ho vzala, schoval som ho za chrbát alebo zovrel v lapačke. Dobre sme sa na tom počas zápasu bavili.
Po odohraní stretnutia sme ich nakoniec brali busom niekoľko kilometrov. Celú cestu sedela pri mne, lepšie povedané ležala. Všetci spoluhráči mi vtedy závideli. Keď sme sa blížili k miestu kde mala vystúpiť, rozlúčila sa so mnou veľkou pusou. Stihli sme si vymeniť kontakt na seba.
Nejakú dobu sme si spolu písali, potom to z nejakých neznámych dôvodov utíchlo. Prešlo aj pár rokov a jedného dňa som so našiel na známej sociálnej sieti správu. Ja už som vtedy bol prvák na SŠ, hrával som v doraste. Áno bola to ona, spoznala ma na fotke v profile. Poslala mi seba, celkom sa zmenila. Bola vyššia, krátkovlasá ryšavá. Študovala na VŠ, stále pískala hokej a trénovala hokejbal. Ja už som vtedy nehral.
Opäť sme začali spolu aktívne písať. Diskutovali sme snáď o všetkom a keď už sme vedeli všetko čo sme chceli, prišli na rad aj intimnejšie témy. Zistili sme že aj v tomto ohľade si rozumieme. Ja som mal vtedy známosť, no vzťah bol len o víkendovom stretávaní sa a hrátkach niekde vonku v tme. Ani nie tak ja ako Eva, mala záujem o stretnutie. Atraktívna vysokoškoláčka mala záujem prísť za faganom, viacmenej kvôli sexu. Podotýkam že bola zo Žilinského kraja, ja z Trenčianskeho.
Nadišiel deň stretnutia, prišiel som ju vyzdvihnúť na stanicu. Chvíľu sme sa hľadali. Nakoniec sa nám to podarilo. Dostal som veľkú pusu hneď z príchodu. Zobral som ju teda do môjho obľúbeného baru na čaj. Celý čas na mňa uprene hľadela a hladkala mi ruku. Ja som bol skôr zvyknutý na hanblivé správanie puberťačok a na to, byt lovcom, nie korisťou. Čaj bol onedlho vypitý, nebol dôvod viac vymýšľať. Stretnutie bolo samozrejme dohodnuté tak, že som nemal nikoho doma a teda tam mohol Evku vziať. Šli sme peši na vzdialené sídlisko kde som býval. Už cestou si ma doberala, obchytkávala, bozkávala. Boli sme obaja moc nadržaný, čím bližšie sme boli k cieľu. Nohavice mi šlo roztrhnúť, bola tma a mal som čo robiť, aby ma nevyfajčila už cestou.
Konečne sme prišli do bytu, hneď ako sme si dali dole bundy sa ma spýtala, kde ma môže pomilovať. Okamžite som ju viedol do spálne. Začalo to veľmi vášnivo, navzájom sme jeden druhého rozbalovali z oblečenia ako darčeky na Vianoce. Ani som sa nenazdal a už aj som mal penis hlboko v jej ústach. Vychutnávala si to akoby to mal byť jej posledný raz. Myslel som že zo mňa vysaje život. Nevedel som sa už dočkať kedy jej to oplatím. Netrvalo dlho a už aj mi tlačila hlavu proti svojej rozmočenej pičke. Neskutočne tiekla, dokázala mi ten mýtus o ryšavkách. Od brady až po nos som bol od jej šťiav. Ako na to teraz pri písaní spomínam, nestíham prehĺtať sliny a musím sa napiť hehehe... Hneď ako sa jej podarilo nabrať popri hlasnom vzdychaní silu a hlas, poprosila ma aby som ju už konečne poriadne vytrtkal. S veľkou radosťou som jej vyhovel. Bola taká mokrá, krásne mlaskala. Jej obľúbená poloha bola na koníčka tak som sa ocitol zrazu pod ňou a aj sa tak cítil. Jazdila na mne ako keby ideme Veľkú Pardubickú. Môj cieľ sa pomaly približoval a ja som prvýkrát vo svojom živote nemusel bez gumy vytiahnuť, pretože ma ubezpečila že má tabletky. Nakoniec sme vrchol dosiahli spoločne no ona už asi tretí v ten večer... Chvíľu potom sme ešte vedľa seba ležali. Priznám sa, mal som vtedy trošku výčitky aj keď vzťah ktorý som mal nebol perspektívny.
Evku som potom odprevadil na stanicu a už sme sa nikdy nevideli. Chvíľu sme si ešte písali no všetko raz končí. Samozrejme som sa tým pochválil aj v šatni. Dostalo sa to aj na tribúny medzi rodičov. Niekto sa preriekol jednoducho a ja som bol v lige známy ako "TEN ČO VYŠUKAL ROZHODKYŇU".