Až zazvoní...

21.10.2016 10:54 · 705 views northland

Přesně věděla co ji čeká a byl akorát čas se připravit. Svlékla se donaha a pustila na sebe horkou sprchu. Krůpěje vody ji šimraly po celém těle a protože věděla, že pána její orgasmus ani vzrušení nezajímá, mytí sprchovým gelem postupně přecházelo v laskání a když do sebe zarazila tři prsty jedné ruky zepředu a tři druhé ruky zezadu, zakřičela a její tělo se začalo svíjet orgasmem.

Chtěla ještě, ale věděla, že není čas, ještě je třeba udělat pečlivý klystýr, protože pánova cesta k rozkoši je pokaždé stejná. Když zazvoní, dojde mu bzučákem otevřít dole a vchodové dveře nechá pootevřené. Na sobě musí mít jen bílá tanga a bílé triko – na bílé pán trvá, protože když před ním klečí ve vaně a z úst jí vytéká proud jeho pissu, což je vždy začátek jejich akce, hezky se na to bílé barvě vyjímá a pána to správně vzruší.

Pak mu pečlivě namaže trčící ocas lubrikačním gelem, protože ví, že pán se s ní mazlit nebude a zajede do jejího čisťounkého análu na první pokus a rovnou až po koule. Stoupne si k němu zády, opře se rukama o stěnu, pán ji sám stáhne kalhotky, roztáhne půlky a v zápětí ucítí na dírce kromě příjemného a chladivého gelu i pánův žalud. Uvolní se jak to jen jde a pak to přijde – pán ji chytí za vlasy a do její prdele zajede celý tlustý pánův ocas. Pak ho prudce vytáhne a znova vrazí dovnitř.

Nezajímá ho, jestli ji to bolí, jestli se jí to líbí, prostě ji jen používá ke své maximální rozkoši. A ta se po chvíli začne blížit. Cítí, jak její prdel drtí čim dál tvrdší ocas, jak v něm pulzuje a jak pán začíná vzdychat. A trochu se stydí si to přiznat, ale těší se jako správná čubka na okamžik, až ji pán přestane mrdat a přikáže jí se otočit. Ví přesně co má v tu chvíli udělat.

Klekne si, přisaje se ústy do poloviny jeho naběhlého žaludu a jednou rukou ho chytne za zadek a druhou začne velmi jemně masírovat jeho koule. Pán rád do výstřiku onanuje sám, ale ani kapka jeho hokrého slaného semene nesmí jít vedle, všechno musí skončit v jejích ústech. Ze začátku s tím mívala problém, protože pán obvykle cáká i deset prudkých dlouhých dávek, ale už se to naučila a zvládne celou dávku udržet v ústech, dokud pán nedovolí to spolykat. A někdy nedovolí dlouho – v klidu si otře ocas do jejích vlasů, nechá ho klesnout, oblékne se a přikáže jí polknout až než se za ním zaklapnou dveře.

Takže najít gel, pořádně promazat, obléct triko a kalhotky a akorát budou dvě hodiny odpoledne, jeho čas.

A pak se ozval zvonek...