,,Úpadek"

26.3.2010 21:44 · 4,857 views PetVen

Tak nevíme jak začít.
Nikomu zde určitě neušlo, že poslední dobou se situace na zdejších stránkách dosti změnila. Né jinak je tomu i u nás.
Spoustu slušných a hlavně dobrých fotografů, fotografek z těchto stránek odešla. Nebo se chystá odejít. Kde jsou ty suprové fotky? Nyní když přijdeme domů z práce a chceme zkouknout, ohodnotit nové galerky, tak většinou nám to již nezabere ani 5 minut. Dříve jsme nevěděli na jaké fotky kouknout a ohodnit dřív, ale nyní většinou jen jedna stránka max dvě a mezi nimi světlé výjímky pár pěkných galerek.
Víme jsme na amatérských stránkách, ale zajímá tu někoho jak si pánové rvou všelicos do zadku, podvazujou si všechno možný a nevíme co všechno ještě... No a mezi těmito galeriemi nás už nebaví hledat ty světlé výjimky těch pár lidí co focení baví. Popravdě i nás přestává bavit sem dávat galerky, které povětšinou jsou mezi galerkama vázání, zadků, dyků...
Samozřejmě se dá nastavit filtr jen žen a párů, ale i mi se rádi podíváme na nicky mužů, kteří mají slušné a vkusné galerie.
Ale jek píšeme těchto galerek je den odedne méně a méně.
Mno každopádně s vkládáním fotek prozatim na chvilku asi končíme. Uvidíme jak se situace zde bude vyvíjet. Sice nejsme profíci, ale snad tu i někomu budou naše fotky chybět.
To je asi tak vše. Museli jsme to ze sebe vypsat, jelikož už delší dobu přemýšlíme o napsání blogu.

Mějte se krásně a hlavně mějte se rádi..