Budiž už teplo

23.3.2017 09:17 · 1,198 views Artemida

Chci aby zas svítilo slunce a pořádně hřálo na vše krásné i to méně krásné co je na tomto světě ….
Chci zas chodit ve svých krajkových mini šatičkách víc neoblečená než oblečená jak „Chytrá horákyně“ jak se loni vyjádřil jeden ze zdejších amatérů co mně zahlédl na mé procházce po prašné cestě u lesíka ….
Chci aby se muži dívaly jak si tak chodím po venku a je mi pod nimi vidět má krajková podprsenka i tanga a jejich hříšné myšlenky pracují na plné obrátky zatím co jejich drahé polovičky krouti nevěřícně hlavou nad tou troufalou neslušností se takto ukazovat na veřejnosti ….
Chci se opět procházet po městě, parku prašných cestách až na pláž kde své šatičky a vše co je pod nimi svléknu a nechám se tím teplým slunečním paprskem ohřívat abych nakonec mohla vstoupit do chladivé vody a osvěžit se ….
Chci jen tak odpočívat na té zelené louce a vypustit všechny negativní myšlenky jen tak ležet a vnímat ten lehký vánek který laská mé tělo nahé tělo tak jako pohled někoho schovaného za nedalekým keřem ….
Chci aby se díval jak si po těle roztírám olejíček, jeho celým tělem samý sval a šlacha stoupalo vzrušení a adrenalin do nesnesitelných výšin jak by chtěl sám být těmi rukami co kloužou po mích ramenou a sklouzávají na má ňadra ty obkružují, až po jejich hroty. Pomalu se přesouvají na bříško a stále níž až k pahorku který míjejí a míří na stehna a lýtka ....
Chci aby jeho horká krev a touha proudily jeho žilami do těch míst která jsou jinak skryta ale teď pod tím návalem vstávají jak Fénix z popela a derou se na světlo a obdiv celému světu. Tak nesnesitelně silně až na ně musí vztáhnout ruku aby trošku zmírnil to napětí. Přejíždí, hladí, laská tu svou nadrženost nad tím jak se tu vystavuji paprskům a má nejvíce citlivá místa jsou skryta jeho pohledu ...
Chci to tak moc a těším se na to jak zas budu moci takto vzrušovat a dráždit představivost všech ….