Polnočná návšteva V.

4.6.2017 17:44 · 740 views midnight_rose

Jednou rukou zvieral jej úbohé zápästia nad hlavou a druhou ju prudko chytil pod krk a skríkol: „Tak už budeš poslušná, dievčatko? Povedz to, Alica!“, okríkol ju. „Alebo chceš, aby som pokračoval?“ „Áno, budem poslušná, sľubujem“, zaúpela potichu. Muž vstal a zatiahol za povraz, aby sa postavila aj ona. „Ale aj tak si zaslúžiš trest!“ Namieril si to do stodoly starého domu, ktorú Alica vždy tak milovala, keď sa v nej ako malá hrávala. Ale teraz sa stala jej nočnou morou. Nebol jediný kút, ktorý by nepoznala. „Teraz pôjdeš pekne predo mnou dievčatko! Nech na teba vidím!“ Prišli k starej drevárni na konci domu, z ktorej sa hore schodmi dalo vyjsť na povalu do senníka. Alica netušila, čo robiť, tak sa len podvolila neznámemu mužovi. Vedela, že nemá význam mu odporovať. Vošli do drevárne a jej poškriabané nohy schladila studená hlina. „Lez!“ kázal jej muž. Alica sa chytila schodov, ktoré boli dosť strmé a snažila sa vyškriabať hore. Keďže šaty mala krátke, muž mal zozadu výhľad na jej božský oblý zadok. Neodolal, rukou ju chytil zaň a prstami prešiel letmo po žliabku medzi nohami. Alica ucítila, ako jej jeho ruka prešla po intímnom mieste, zachvela sa, ale neprestávala liezť ďalej. Ako vyliezla hore, pod rukami, ktorými sa podopierala ucítila mäkké seno.

Muž vyliezol za ňou. Obzerala sa okolo a snažila sa nájsť na povale niečo, čo by jej mohlo pomôcť, ale nič tam nebolo, len stohy sena a slamy naukladané na sebe. „Ľahni si tam!“ ukázal muž na nízky stoh slamy v tvare kvádra. Alica poslúchla a položila sa naň. Ležala tam na štyroch, prehnutá cez kváder slamy a nevedela, čo má čakať. Muž si kľakol k nej a prudko jej vyhrnul sukňu zo šiat. Jeho dotyky už neboli jemné, ale tvrdé a drsné. Jeho oči boli uprené na ten jej perfektný zadok, ktorý mala vystrčený ako ležala prehnutá. „Roztiahni viac nohy!“, prikázal jej. Alica poslúchla a rozkročila nohy. „Aby bolo jasné, toto bude za trest dievčatko! A nebudúce si už rozmyslíš, či mi budeš utekať.“ Zrazu jeho dlaň nečakane dopadla na jej zadok. Nečakala to, a tak vykríkla od bolesti. Potom ďalšia rana, ale už silnejšia. Nekonečne dlho mučil jej zadok údermi. Každá ďalšia rana štípala ešte viac. Údery neboli jemné, ale prudké a silné. Udieral ju silou a už si myslela, že ani neprestane. Zavzlykala a prosíkala, že už bude poslušná. Muž prestal, ale neskončil. Rukou jej začal hladiť ubolený zadok. Prechádzal jej striedavo najprv po jednej polke, potom po druhej. Sem-tam zašiel jemne až ku škáročke a nebadane po nej prechádzal prstami. Alica bola ubolená, vystrašená, ale niečo bolo na tej situácií zvláštne. Niečím jej bola veľmi povedomá a dokonca aj ten neznámy muž. Ako ju hladil, pochytila ju veľká túžba mu dotyky opätovať, prehla sa ešte viac v bokoch a vystrčila zadok ešte väčšmi. Zakaždým, keď jej prešiel po mušličke zapriadla od slasti. Už jej nehladil len zadok, ale plynule prešiel k jej mušličke a začal ju plne zasypávať dotykmi. Alica bola zmätená ale vzrušená zároveň. Mala obrovský strach z neznámeho muža, ale zároveň ju to pekelne vzrušovalo. Vzrušovalo ju, že ju má vo svojej moci, a že si s ňou môže robiť, čo sa mu zachce. Hladil jej mušličku a ona začala prerývane dýchať. Vedela, že keď bude pokračovať, tak o chvíľku v nej vybuchne to vzrušenie.

Zrazu, veľmi nečakane ucítila vzadu na svojej škáročke niečo vlhké. Ani sa nestihla spamätať a už jej lízal celú mušličku a ona myslela, že zbesnie od rozkoše. Stále však bola zviazaná, stoh slamy ju tlačil na nahé prsia, sukňu mala vyhrnutú až na páse a ten neznámy muž sa jej nenásytne jazykom dobíjal do jej štrbinky. Bolo to také vzrušujúce, že to Alica nemohla už ďalej vydržať. „No tak, urob sa dievčatko.“, povedal neznámy a pokračoval v trápení jej mušličky a klitorisu ešte nástojčivejšie. Jej vzdychy sa rozliehali po celej povale. O chvíľu pocítila prichádzajúcu vlnu orgazmu. Dotýkal sa jej, ochutnával ju, chcel aby sa mu celá oddala a zároveň fascinovane pozoroval, ako sa v nej rozlieva orgazmu a ako si to užíva. Bola taká vzrušená, že zabudla aj na to, že pán neznámy je vlastne jej únosca. Ani sama nevedela ako, ale po chvíli z nej vyleteli slová, ktoré ani sama nechápala, kde sa v nej nabrali. „Urob mi to!“, vzdychala v orgazmických kŕčoch. Muž zostal zaskočený, že to sama chce, ale hra bola podľa jeho pravidiel. „Nie dievčatko, takto to nefunguje. Takéto nie sú pravidlá.“ On určoval, čo sa bude diať a naopak, čo zas nie. Situácia bola pod jeho kontrolou. Ako tam tak ležala, priklonil sa k nej a zase jej zašepkal tým jeho zastretým hlasom: „Musím ti ešte niečo ukázať, aby si pochopila...“ (pokračovanie nabudúce)