Život mi dal dalšího muže

20.8.2017 18:23 · 1,354 views KarollinenLang

Včera jsem měla narozeniny, krásných 45.

Život mi dal nádherný dárek. Ale od začátku a nepřeskakovat.

Jsem dva roky sama po 18ti letech. Za ty dva roky jsem poznala několik mužů. S některými jsem si jen psala, jiné poznala osobně. Spím jen s Michalem. S tím nádherným a vysokým klukem. S klukem, co má postavu Boha, kukuč prince a tělo s překrásně jemnou kůží. S klukem, s kterým si krásně a bez závazků zašukáme. Na balkoně, v kuchyni,obýváku, u mě v pokoji. Od každého z mužů na mé dvouleté cestě jsem se naučila něco jiného. Co pro mě bylo dřív nemyslitelné, dnes s chtíčem v těle mám. Život to tak chtěl proto, abych byla pro posledního muže dokonalá. Pro posledního, s kterým budu jednou žít. Naučila jsem se krásně chlapovi tančit. Svádět tělem a laskat pohledem. Psát erotické SMSky, obléknout se do překrásného prádla. Klečet u jeho nohou když mu ho budu kouřit. Vzpoměla jsem si konečně na svůj dech. Jemný, ale hluboký nádech a výdech. Budu dokonalá milenka. Jsem dokonalá milenka. S krásným tělem a hlubokou duší. S vášní i touhou. S jemností i vánkem co ve vlasech mě laská.

Včera jsem měla narozeniny a dostala jsem od života další dar. Včera jsem se poznala s Petrem. Nádherným chlapem. Tmavé vlasy, hnědé oči, strniště, krásný kukuč a dokonalé tělo, měří 190. Včera mi ho život nadělil. Od včerejška si píšeme jednu erotickou SMSku za druhou. Vlastně spolu šukáme po SMSkách. Hned první den a takové erotické šukání. Začínáme se pomaličku poznávat a toužit po sobě. Plánujeme naše poprvé. Chce, abych měla bílé šaty a bílé prádlo. Vybíráme pokoj, kde si mě svlékne. Místo, kde se budeme poprvé milovat. Kde mě poprvé ošuká a bude laskat pohledem. Kde bude klečet u mích nohou a hladit mě pohledem. Sním o jeho rtech, jež hladí mé tělo. Polibcích, co zaplaví naše duše i těla. Vášeň, která nás oba již dnes zaplavila. Touha i vášeň v tělech nám pluje. Ve vlnách představ a chtíče se pomalu Petrovi odevzdávám. Na niti bez uzlů z pravidel své tělo lehce sama laskám. V myšlenách z touhy a chtíče.

Těšíme na naše poprvé. Budu se tak moc stydět. Jako malá holka. Nebudu moct ani dýchat. Určitě budu hned mokrá. Budu mít nekonečné orgasmy. Nechám se chytnout za ruku a vést.

Je mi 45 a začínám pomaličku znovu žít. Mám krásného Michala a teď ještě nádherného Petra. Jaké to asi jednou bude. Přemýšlím nad tím a říkám si, že bude záležet jen a jen na tom, co pro sebe budu chtít já. Když budu chtít oba dva, Petra i Michala, budu je mít. Když budu chtít jen jednoho z nich, budu ho mít. Budu si moct vybrat. Záleží jen na tom, co já budu chtít.

Myslím, že už vím, jak se jednou rozhodnu. Miluju dobrodružství a chci znovu žít

DAR pro DAR
Gabriel Marseliny