nudi pláž

11.6.2010 06:56 · 6,558 views vorwer

Včera jsme s manželkou zažili docela překvapení. Když jsme se rozhodli, že si vezmeme den dovolené a zajedeme do Lhoty se koupat, prohlásila naše dcera, čerstvá maturantka, že mají volno a že by teda jela s námi, Na koupání bez plavek je od mala zvyklá, tak jsme kývli - že tedy ano. Jenže ona jestli může vzít sebou kamarádku. To nás trochu zarazilo, ale že prý kámoška už na nudi byla a není pro ni problém být nahá.

Včerejší pařák znamenal i plné parkoviště i pláž, ale brzy jsme byli u místa, kde žena rozhodila deky a osušky a začali jsme odkládat oblečení. Nahota mé dcery se mi sice vždy líbila, ale nikdy mne nevzrušila. Jenže když Katka, ta její kamarádka, sundala podprsenku a vyvalila na mne nádherně tvarované 19-leté kozy, začalo mi péro jemně tuhnout. Pak šly dolů kalhotky a z její upravené kundičky šel nahoru můj ocas. Naštěstí obě holky letěly do vody a já se stačil za neskrývaného uculování manželky zklidnit.

Když naše nahé mládí vylezlo z vody, koukáme, že obě mají prsa i zadečky a klíny opálené. Na dotaz, jakto že jsou opálené i tam, kde obvykle bývá podprseka a kalhotky, přiznaly, že už od matury, tredy víc než týden, jezdí se spolužáky se koupat, a všichni preferují nudu. "To i kluci?"

"jasně".

Takže nová generace nudistů vyrůstá ...

6,558 views 4 comments 11.6.2010 06:56