Oslava narozenin

13.10.2017 18:27 · 1,607 views northland

Ta holka se mu líbila už od začátku večírku. Spolužačka z VŠ jeho kamarádky, na jejíž oslavě pětadvacátin se všichni sešli v malém podničku na Smíchově. Během večera společnost poněkud řídla, zato zábava jela na plné obrátky, své udělal i vypitý alkohol a sem tam nějaký joint.
A tak se s tou dívkou nakonec potkal u baru a témata na roztomilé žvanění se nacházela skoro sama. Přihlásilo se však množství vypitého piva a tak se jí najednou omluvil gentlemanským sdělením "Sorry, vydrž, jdu se vychcat" a zvedl se z barové židličky. Než ale stihl odejít, chytila ho za rukáv a zeptala se:
"Můžu jít s tebou?"
A sice se usmívala, ale evidentně to myslela vážně, což ještě potvrdila jemným, takřka nepozorovatelným, ale o to významnějším olíznutím rtů.
Snažil se na sobě nedat znát překvapení a světácky zadul "no jasně!", přičemž nevěděl, zda čekat její výbuch smíchu nebo zda se skutečně zvedne a odejde s ním.
Šla. Hlavou se mu honilo, co má ta holka asi v plánu, a popravdě také, jak je rád, že si zrovna včera upravoval ochlupení.
Zapadli spolu do malé místnůstky, která v podniku sloužila jako společná toaleta, ona si stoupla vedle něj a špitla mu do ucha:
"Chceš podržet?"
Odpověděl jen souhlasným zamručením, ale ona na odpověď stejně nečekala a už mu rozepínala jeansy a sahala do trenek. Ocas mu sice začal tuhnout, ale chtělo se mu opravdu hodně, a tak když stáhla předkožku a zamířila jeho polotuhým ocasem do mísy, po chvilce uvolnění začal chcát a jeho proud pěnil hladinu vody. Když skončil, párkrát mu přetáhla předkožku, ale nebylo to oklepávání, ale úplně klasické honění, takže se mu ocas postavil do pozoru a dožadoval se dalšího servisu.
"Teď ho tam asi zpátky nenarvem" pronesl jakoby žertem. Ona otočila klíčem v zámku, sklopila prkýnko a sedla si před něj na zavřené víko.
"Je krásnej, můžu?" nečekala na odpověď s jemným, ale důsledným přetahováním a na uzdičku pokračovala. Nasbírala si v ústech trochu slin, plivla si je na prsty a rozmazala po žaludu, který ji trčel přímo před obličejem.
Honila ho dál a žalud už nebyl mokrý jen od jejích slin, ale začal vlhnout vlastní rozkoší. Přestala, rozepla mu pásek i knoflík a stáhla kalhoty i s trenkami až k jeho kotníkům. Zatím si po něm párkrát přejel sám a s jasným úmyslem přistrčil leský žalud k jejím ústům. Laškovně ho olízla a zasmála se.
"Tak pojď, dej mi všechno, ale dělej, než si všimnou že jsme pryč!"
"OK", odpověděl, vzal její hlavu do dlaní a zasunul ocas do jejích otevřených úst. Přisála se a zároveň ho oběma rukama chytila za jeho nahý zadek a přitáhla si ho ještě blíž. Pochopil, že má příležitost si tvrdě zašukat nemytým ocasem do huby zcela cizí dívky, a to se neodmítá, a začal s přírazy. Zvládala to skvěle, ocas jí zajížděl až do krku a místnůstkou se spolu s jeho sílícím vzdycháním neslo i pleskání koulí o její bradu. Jindy vydržel dlouho, teď ale po chvíli cítil, že tahle nevšední situace ho přivede k maximální rozkoši už velmi brzy.
Vytáhl tepající ocas z jejích úst a polohlasem řekl, že už to asi nedá a musí se udělat.
"Hlavně ne do vlasů nebo na šaty, prosimtě, to bych asi neukecala" odpověděla mu dost nahlas, zjevně alkohol způsobil, že jsou tu vlastně na tajňačku a nenápadně.
"Cákej, bejku, pojď" ještě dodala a znovu si ho přitáhla za zadek do svých úst. Ne ale už tak hluboko a jednu ruku přemístila ze ze zadku na jeho kamenný ocas, který začala rytmickými pohyby honit, zatímco jazyk kmital po celé ploše žaludu.
Roztáhl trochu nohy, držel její hlavu a nechal věcem volný průběh. A stačila chvilička a už také zcela bez zájmu o to, jestli za dveřmi někdo neposlouchá, zakřičel, ztuhl jako kámen a do jejích úst pustil první dávku své horké mrdky. Když ji ucítila, přisála se pevně v polovině ocasu, chytila jeho koule, a začala mezi jednotlivými stříkanci hlavou přirážet proti jeho tepajícímu péru. Takové množství ještě nezažila a protože horké dávky jeho slané mrdky nepřestávaly, raději začala rovnou polykat, protože opravdu nechtělo, aby ji něco vyteklo z úst na šaty.
Výstřiky nepočítala, mohlo jich být ale možná i deset a i když už pak žalud semeno jen ronil, chlapec pořád vzdychal a cukal se a ona věděla, že ještě musí sát, aby ho uspokojila opravdu dokonale. Díky množství jeho šťávy se cítila skoro zasyceně, se svým stálým přítelem tohle nikdy nezažila...
Když ho pak pustila z úst, ještě ho do sucha olízala a laškovně na něj foukla.
"Seš hustej", utrousila, zvedla se a políbila ho na tvář. On snad ani neměl slov, spíš popadal dech.
"Než se oblíkneš, já zatim vyběhnu, abychom přišla každej zvlášť, jo?"
"Jasně, sejdem se u báru" mrkl na ni a byl docela rád, že bude mít chvilku soukromí na to, aby ten zážitel rozdýchal a trochu srovnal v hlavě. Ona zatím odemkla a vyklouzla pryč.
Zamkl za sebou, v klidu si prohlédl svůj trochu zarudlý, ale tak krásně vycákaný ocas, oblékl se a vyrazil za ní k báru. Že by nový začátek něčeho krásného?
Osud to ale chtěl jinak. Rozhlížel se a ona nikde.
"Je tu někde Petra, taková ta černovlasá co jsem tu s ní kecal? Nevidím ji", ptal se barmana.
"Jen se tu mihla, zaplatila a šla, prej ráno vstává" odvětil suše barman.
A tak sice od oslavenkyně pak získal na Petru telefonní číslo, na dvě SMS ale neodpověděla, a tak si řekl, že to tak asi mělo celé být a život jde dál.