Ako som znásilnil Benefitku

21.9.2010 08:48 · 3,944 views ware

V živote som nikoho neznásilnil. Nikdy som k tomu nenašiel kuráž,ovšem do tej chvíle než som narazil na túto trýzniteľku.Prihlásila sa na pornografický server na ktorom hlása božiu lásku. Je hyperaktívna píše samé blogy kde pod erotickým opisom vlastne zistíš,že: "motýľ Babočka cmúla šťavičku"a keď to už vyzerá že ťa pustí medzi svoje stehná, tak ti na poslednú chviľu oznámi že odmieta prať tvoje zasrané trenky.
Rozhodol som sa ,že ju znásilním. Zobral by som si k tomu ešte dvoch. Sex dvoch až troch mužov s jednou ženou odstraňuje všetky nedostatky klasického sexu.Žena si v žiadnom prípade nemôže sťažovať na nedostatok starostlivosti, pozornosti a nežnosti a muži sa nemusia stresovať a vyčerpávať.Môžu sa vystriedať zapáliť si cigaretku, pohovoriť s kolegami.
Voľba padla na Hatatitlu13 a Marka99.
Rozhodli sme sa ju ošústať v poradí odpovedajúcemu dobe,kedy sme prvý krát klikli na jej ikonku.Prvý išiel Hatatitla13 s Markom 99 by sme ju zatiaľ držali aby sme videli ako to do nej Hatatitla13 zasúva: "Ty zasraná provokatérko budu tě šoustat dovtedy kým nezistíš,že sex je návykový".
Hatatitla 13 jej rozoviera dieru vtákom a trie sa o jej napínajúce sa a zápasiace stehná obalené v bielych nylonových pančuškách.
"Poslouchej kundo lakomá,jsme na tebe tři, odkud vlastne jseš ?"
"Od Prešova skadze matka Ježišova", kontruje Mark99 a kvapká jej horúci vosk na stoporené bradavky zo sviečok nainštalovaných na podlahe v tvare srdca.
"Nerobte to prosím, ľutujem že som bola taká beštia", jačí nepresvečivo vzrušená Benefitka.
Vždy keď zavriem oči začínam mať väčší zmysel pre detail a predstavujem si ako sa snažím
zasunúť prostredník do jej análu.Podarí sa mi to až keď mi odpadne špička horiacej cigarety na jej holé stehno.
V tom sa strhnem na ohlušujúce trúbenie.
... na semafore už svieti zelená. Zaradím páku do polohy D a pridám plyn v ústrety všednému dňu.