A CO TVÁ PRSA A CO TVŮJ PENIS?

7.6.2018 15:20 · 1,114 views venividipici

Prohlížím takhle galerie a říkám si, bože, ty ženské mají tak krásné postavy...! To je dokonalost, to je ladnost linií, křivek, oblouků, čárek...! A prý je lidské tělo nedokonalé! Je nádherné!
Filozofuji si, filozofuji a najednou... drb ho! Teď jsem si toho všiml u jedné galerie. Prsatá baba. Fakt dobrá. Taková normál velikost. Do dlaně. Jenže... koukám, do háje, vždyť má to jedno prso níž. Anebo jedno prso výš? Proč je nemá v rovině? Ve vodováze? Co to je za anomálii? To jakože navždy? I ty dvorce se nějak od sebe odvrací či co. No toto! Koukám na to a fakt nevím: je to milé(?), je to vzrušující(?), anebo je to znepokojivé(?), odchylka ve vývoji? Koneckonců, ono je to pak u těch směšných pohybů vlastně jedno, dají se do kmitu, do frekvence a člověk si toho ani nevšimne.
Ale viděl jsem, když už mluvíme o těch ňadrech, že při koitálních pohybech jsou ňadra většinou (drtivou většinou) v takzvaném běžném režimu. Žena na koníka, jasně, prsa nahoru-dolu. Žena v kleče na kolenou braná zezadu, jasně, prsa dopředu-dozadu. Žena na zádech... no a tady ten běžný režim občas nějak drhne. Jo, většinou letí obě kozy synchronně ke zdi za hlavou, ke dveřím za patami. Ale někdy věru ne. Obvykle je to u větších čísel, tak ta ňadra lítaj sem a tam, to nestačíš sledovat, to se někdy chovají jak koule od biliáru. Řekl bych režim značně nestabilní. A také jsem si všiml, ženské milé, probůh, nedělejte to, že si je pak rukama přidržujete, aby - nevím proč - měly tvar(?), anebo své místo(?), anebo aby do sebe nenarážely a nespustily řetězovou reakci? Fakt to nedělejte, je to rušivé. Dejte ruce třeba od sebe anebo do V nad hlavu a nechte ňadra dělat svoji práci, radši procítěně a mezi zaťatými zuby sykněte něco jako "mrdej!" či kratší "víc!" a ta dokonalost všeho nakonec dosáhne vrcholu.
No a ty penisy! Málem bych zapomněl! Holky, všimly jste si to? Jak se chlapovi napumpuje, tak jen málokterý jej má přímý. Většinou někam... ano, zahýbají! Vpravo, vlevo... Já jsem pravičák. Prý je to od toho, na které straně trenclí jsme budulínka od dětství nosili - ale to asi není vědecké, protože takové dvě-tři generace slipů připlácly penisy dokonale dolu ke koulím. Já si myslím, že to bude spíše onanií a použitou buďto pravou či levou rukou. Zcela ojediněle by se mohlo jednat také o oblíbenou polohu při souloži na boku. Pokud jsem na levém a žena si mě užívá - je jedno zda odzadu, či zepředu - tak mi jej "táhne" vlevo dolů. No a na pravém boku zase naopak. Tak opravdu nevím. Škoda, že jsem to za svůj bídnej život více nenastudoval. Nevadí.
No a co ta Tvá prsa a co ten Tvůj penis? Jak to máte? Hm?
:-D