Psychopatecka mne vyzpovídala

17.6.2018 09:24 · 1,432 views AllWhatYouuNeed

Milí čtenáři, dneska to bude jiné, dneska na otázky odpovídá AllWhatYouuNeed (tedy já) a ptala se mě psychopatecka. No a protože odpovědi v minulém rozhovoru byly opravdu stručné a tolik jsme se toho nedozvěděli, snažil jsem se odpovídat co nejvíce a co nejúpřimněji (až jsem se pak lekl, ale v mých rozhovorech se nic předem nedomlouvá, ani se nemaže)


První otázka. Začneme úplně jinak než bývá zvykem. Tedy než se ptáš ty:) Hezky z vostra, ať se rychle otrkáš a jsi hned od začátku co nejupřímější. Tvůj Nej sexuální zážitek... kdy, kde, jak, s kým, pěkně do všech podrobností:)

No asi tě zklamu, ale nemám nějaký nej sexuální zážitek... možná ještě nějaké zajímavé přijdou. Ale docela zajímavé zážitky mám v Praze, kdy jsem si několikrát pozval do bytu kamaráda slečnu (když jsem tu ještě sám nebydlel), jednou třeba byla vedle spolubydlící a nesměla nás vidět, podruhé měl kamarád možná přespat v práci, ale rozhodl se jet domů, načež jsem mu oznámil, že slečna XY je tam se mnou, což mi důrazně předtím zakázal. Tak ona trnula potom, když jsem jí to řekl, ale kamarád se neukázal do rána, byl v baru se slečnou, kterou poznal na netu, teď s ní čeká rodinu, takže vlastně happy end... Možná, kdybych si tam tu slečnu nepřivedl, půjde se domů vyspat a svět by byl bez miminka :-D Jinak ostřejší zážitky mám se ženou, o které píšu v jednom ze svých prvních blogů a ty si nechám pro sebe už :-) Samozřejmě té slečně jsem řekl, že kamarád bude spát v práci a že ví, že tam bude, trošku jsem riskoval, ale vyplatilo se. Vím, že i kdyby nakonec šel domů, ven nás nevyžene (i když to tvrdil pochopitelně)

To skoro vypadá, že jsi úplné neviňátko:) Čekala jsem pikantérie... budiž:) Další otázka před 14 denním odpočinkem je: Jak by vypadal ideálně strávený den, pokud by jsi se jednoho krásného dne probudil v těle ženy?

Wau... rozmýšlím jestli přemýšlet, nebo jsem intuitivní žena. Budu intuitivní. Ráno se probudím v Miláně, je jedno - jestli tam mají moře nebo ne, je to můj den, takže v hotelu u moře. Nechám si poslat nahoru snídani a flirtuju s poslíčkem. Pak dostanu puget růží od svého podřízeného, který mě dlouho miluje. Dlouho si ty růže očichám a pak si je všude rozetřu. Po snídani půjdu ven nakupovat samozřejmě, a musím vyzkoušet, co mi bude slušet, prádlo šaty a tak, budu hodně odvážná. A jako majitelka firmy nebudu řešit peníze že. Když mě shopping unaví, pošlu nějakou odvážnou fotku tomu mýmu moulovi se zprávou, ať odpoledne dorazí a že letenku má k dispozici. Na pokoji zkusím, jaké je to masturbovat jako žena a po obědě půjdu na pláž, nechám se zvát na drinky, rozdám pár falešných čísel, zaplavu si v moři a pak se vrátím na pokoj, kde už se bude chladit šampaňské a vyzkouším sex s mužem, načež mu po nasycení řeknu, ať jde na svůj pokoj v levnějším hotelu, rezervace ode mě že. Po večeři si pozvu nějakou mulatku na pokoj a vyzkouším sex se ženou. Nakonec udělám spoustu super fotek v tom prádle, co jsem si koupila. Ráno se probudím jako muž a řeknu si: “Tý jo, ty ženský se maj super”.

Tak to se mi líbí:):) Tvůj den v těle ženy, bych taky chtěla zažít :) (Poznámka o 14 dní později) Můžeme tedy pokračovat vesele dál. Při rozkliknutí tvého profilu si nejde nevšimnout, že jsi pořádný kus chlapa. To, že tě ženy v obchodě žádají, aby jsi jim pomohl sundat zboží z nejvyššího regálu, je asi na denním pořádku. Mě by zajímalo jakou nejdivnější (nejnestandartnější, nejveselejší) žádost, jsi kdy od ženy slyšel?

Budu opět spontánní, první co mě napadne, udělej mi miminko... ale to je případ nešťastné lásky. Ale v souvislosti s mými proporcemi, musím popřemýšlet. Mám dlouhé ruce a to se hodí, když ženě něco někam zapadne :-D A další, co mě překvapuje, když třeba i v práci mi žena řekne "To je těžké"... pro mě většinou ne, ale následná otázka.. "Nechceš pomoc"? Takže když se nad tím zamyslím, že jsem vysokej, to většinou ženám dojde, ale že mám sílu ani tolik ne, nicméně v práci ji musím mít. Ale na jednu událost si teď vzpomenu, byl jsem u vzdálené příbuzné ve starobinci a tam se mnou flirtovaly dámy, možná ve věku mé babičky. To mě rozesmálo...

S tvým "dizajnem" se nedivím , že po tobě prahnou ženy všech věkových kategorií:) a ano spontánnost prosím:) nejsme tady u výslechu přeci:) Jedna trochu klišé otázka. Tu považuji za nutnou, aby aspoň polovina, co bude blog číst ukojila, svoji bezmeznou zvědavost. Kde a jak jsi se dostal k amatérům a následně k blogům? Na doporučení? Nebo sis brouzdal po netu a vybafla na tebe reklama?

Na amatérech jsem už jednou byl, vlastně o tom ví jen jeden člověk. To jsem byl ještě mladší a arogantnější. Kdysi jsem tu hledal milenku, ale vlastně z toho nic nebylo, pak jsem psal i blog, nakonec jsem si řekl, že tu pro mě nic není a na pár let se odmlčel. Teď si to tu užívám. :-)

Na všechno je potřeba být připravený. Asi nebyl správný čas a místo k tomu aby jsi se zde bavil:) A jak jsi se dostal k blogům?

No v první řadě musí člověk objevit, že tu nějakej blog je :-D A v poslední řadě musí bejt člověk trochu exhibicionista a narcis. Zkrátka jsem chtěl psát o tom, co si myslím a udělat díru do světa, což se mi povedlo, čtou mě pravidelně minimálně 2 lidi, alespoň myslím :-DDD

Hmmmm slušný číslo:D:D:D Představ si, že jsem zlatá rybka a mohu ti splnit tři přání. Jdou, ale neodvolatelné navždy a poneseš si za všechny adekvátní následky :) např chtěl bys být bohatý (pak by tě všichni otravovali a chtěli po tobě půjčit a podobně) tak jaká tři přání by to byla?

No občas jsem nad tím přemýšlel. První je, aby všechny děti měly milující a starostlivé rodiče, druhé je, abych perfektně ovládal všechny jazyky světa (tedy řeči, nic hanbatého). No a třetí je, aby vodní meloun rostl celoročně, samozřejmě musí být zralý že jo :-)))

Zváštní přání :) Všechny :) Existuje otázka na kterou se tě nikdy nikdo nezeptal a ty by jsi na ni chtěl odpovědět?

No jde o to, že až na ten meloun, pro zbytek můžeme všichni sami něco udělat. Je jedna otázka, kterou by si možná každý přál, být v té situaci... "Taky mě miluješ?" Ačkoliv, když se nad ní zamyslíme, většinou ji dostáváme v situacích, kdy to tak necítíme, protože jinak by ta dotýčná či dotyčný vůbec tu potřebu zeptat se neměl. Takže v momentě, kdy my někoho milujeme a náš protějšek to má krapet jinak, jsme sami těmi, kteří danou otázku pokládají, ačkoliv předem známe odpověď. Ale láska je úzce spojena s bolestí a tak je to v pořádku. Takže když to ještě víc rozpitvám, tak se mi stalo, že se mě na ní pár holek zeptalo a odpovídat se mi většinou nechtělo v té situaci... Takže vlastně odpovídám na něco jiného, než ses ptala. Ale je jedna otázka, na kterou vždycky jako chlap rád slyším. "Chceš ještě přidat?" :-D

I pro meloun se dá něco udělat... dostatečně zařízený skleník ti jistě umožní mít meloun celoročně a možná i bez pecek :) V pohodě. Nechci bránit tvým myšlenkovým pochodům. Klidně jim dej průchod i když otázka zněla v prvopočátku úplně jinak:)

Díky a píšu si... přestěhovat se do Španělska... teda v Itálii mají taky dobrý melouny, ale ve Španělsku je asi levněji :-)

Pochlub se se svým kostlivcem ve skříni, ty slepičí prdelko:) (Poznámka AWYN: Hurá psychopatečka čte mé blogy)

No já jsem na sebe už to zásadní prásknul, neslyším na jedno ucho, ještě mě žádná holka nedokázala vykouřit do konce a v posteli jsem zvyklej na ponožky, protože mě jinak zebou nohy. Takže spaní vedle nějaké slečny je možné jen potom, co mě pořádně zahřeje :-D Nebo jí ty ponožky nebudou vadit, ale ta první varianta je většinou preferovaná

Určitě máš pod tím klóbrcem ještě jinou prozatím neznámou informaci. Vyklop to:)

Nic šokujícího... teda rok se chystám vymalovat byt, ale už to k tomu směřuje. Holt můj život je na poměry amatérů nudný a nezajímavý :-D Nechodím po hospodách, nekouřím, nekurvím se a drogy pouze vyjímečně...

To jsi mi hezky nahrál... jaké jsou podle tebe výše zminované poměry?

Mně se tu líbí, jsou tu fajn lidi, alespoň já na ně mám štěstí, rozhodně si nemyslím, že se tu nedá seznámit, ani si nemyslím, že to tu mají ženy lehčí, mají to tu těžší, o hodně. Jsou zaplaveni spoustou vzkazů, které ovšem ve velké většině nemají žádnou upřímnou hodnotu. Ano, pokud by žena chtěla sex, a bylo by jí jedno s kým, má to možná lehčí, ale většina žen tu - bohužel pro jistou část modrých, má mnohem vyšší ambice. Možná i na blogerky je tu větší tlak, nikdy bych si nemyslel, že třeba taková Analcat to zabalí a skončí. Ale jeden velký přínos to tu má, žena může mít postavu jakoukoliv, může zveřejnit své fotky a najde si tu spousty obdivovatelů, což je super.

Super, teď jsi popsal, jak vnímáš Amatéry ty. Ale uplně to není to, na co jsem se ptala v prvopočátku. Psal jsi, že jsi v podstatě nudný na poměry Amatérů. A pak poměr úplně neumíš definovat. Jako by všichni ostatní Amatéři mino tebe fetovali, kurvili se, pořádali denně párty a nebo jiná zvěrstva:) A jistě každý má zde šanci získat svého fanouška.

Ale to jsou dvě různé věci. Jsem nudný na to, jakým způsobem se tu drtivá většina lidí prezentuje, ať už v povídkách, či blozích, galeriích nebo vzkazech. Ne vše, co tu je napsáno je autentické a pravdivé. Nejsem svatý, ani nejsem asketa. Jen pokud bys toužila po senzacích ze soukromého života, je tu mnohem více vhodnějších adeptů, než jsem já. A vůbec to nechci spojovat s nějakým hodnocením nebo odsuzováním, každý nechť si žije po svém, ale je to jen jeho zodpovědnost. Pohrdám tu jen těmi, kteří se nedokáží bavit slušně.

Na starého nudného kmeta nevypadáš:) Jaký je tvůj nesplněný sexuální sen...touha...představa...fantazie?

Těch je spousta, Asiatka, Černoška, Cikánka, Jeptiška, Holka pod 18, Hluchoněmá, holka, která má ráda fitness, ty mě nějak míjejí. Ale neumím říct, zda bych do toho šel jen kvůli té zkušenosti, určitě ne jen pro ten sex samotnej... Nejmladší partnerce bylo 18... Fantazií mám spoustu, ale ty si splním jen, pokud potkám tu správnou ženu k sobě. Mám většinou štěstí na takzvané klasičky, co rády klasickej sex... Jo a zapomněl jsem na těhulku.

To je velká škoda, jen snít a mít klasiku:)

Škoda to je, ale snažím se žít spokojeně i bez toho :-)

Co jiné ti taky zbývá:):) Být jeptiška, asiatka nebo černoška, tak ti určitě nabídnu, aby jsi si se mnou splnil jeden ze snů:):):) Jak podle tebe vypadá neprůstřelný zašukávací vzkaz?

No já jsem možná ale větší psycho než ty, neumím prostě se jen tak s někým vyspat, aniž bych dotyčnou znal, důvěřoval jí a podobně, kdybys byla krásná Asiatka a řekla mi, jestli se s tebou nechci vyspat, uteču :-D Proto třeba i na diskotéce, se s cizí holkou líbám, dotýkám se jí, ale už si jí třeba neodvedu domů, pokud není iniciativní ona, prostě mi stačí, že mě chce, mozek má několik hodin zpoždění, to si pak řeknu až doma: "Ty vole cos dělal?" "Mohl jsi jí mít" a chvíli mě to mrzí. A zašukací vzkaz, no jelikož jsem spíš srandista než "majitel úspěšné firmy, milionář prezident a kosmonaut, lovící na amatérech nové červené nicky ve svém volném čsse, který má při tom všem stále" tak bych napsal třeba něco ve stylu: "Ahoj, mám doma balíček kondomů a je jim smutno, taky ti je smutno?" "A jestli ses teď polila kafem, tak ti to vyperu neboj" :-DDD Tak abych jen stále neodpovídal jinak, než se ptáš. Nevím, jak vypadá, protože ani nevím, co zašukací vzkaz je, neposílám je :-)

Kdo je víc psycho, tak ať se jako přihlásí?:):):):):) A co svět světem vládne, tak někdo je lovec a někdo zase lovený:) Moc se mi nelíbí propírání soukromých věcí na veřejnosti, proto se tě záměrně na nic soukromého neptám (jako nejhorší zážitek z dětství nebo kolik máš na kontě) Jsi hodně příjemný člověk, tak až se spolu budeme líbat na diskotéce, tak tě někam odtáhnu sama :):) Poslední závěrečná otázka zní: "zašukáme?"

Děkuju za kompliment a na tvou poslední otázku budu taky upřímný. Možná někdy... až mě odtáhneš na té diskotéce, ale budu se nejdřív zdráhat :-))) Holt, jak je vidět, pro modrý svět amatérů a konkrétně amatérek, jsem dost silně nepoužitelnej viď :-D A moc díky za příjemný rozhovor, škoda, že končí

Vyptávat se tě můžu klidně dál, ale už to bude osobnější a proto soukromé :) Komplimenty neskládám, jen vyzdvihuji realitu pro mě známou:) To je správné se zdráhat :) Ne jak oběť bez mozku a bez emocí, co jde dobrovolně na porážku. To je nuda pro vechny:) Tobě taky díky, žes to nevzdal hned na prvopočátku, když můj přístup nebyl dle tvých představ :)

Snad se Vám to líbilo a jen podotknu, že zatím dalšího hosta na rozhovor nemám, takže buďte trpěliví a potom, komu by to nestačilo, tak psychopatecka o tom průběhu napíše prý blog (trochu se těším a trochu bojím, takže dobrý)