Noční koupání

12.8.2018 17:44 · 2,910 views BomberOne

Právě jsem se vrátil po krásně prožité noci.

Dnešní den začal prací, jako každý jiný. Dnes jsem ale cestou v autě potkal známou a nabídl jí odvoz. Je to kamarádka mojí švagrové, už nějakou dobu po ní koukám. Nádherné vysportované tělo, výška, která mi akorát vyhovuje a můj oblíbený věk - 30 let. Nikdy jsme si nepsali, nikdy jsem na ni nic nezkoušel. Jen ji tu a tam potkám u nás na zahradě...

Odvezl jsem ji, kam potřebovala, a jel jsem si po svém. Večer mi shodou okolností napsala, že je u nás, napsali jsme si ještě pár neškodných zpráv a už se pomalu loučili, když se vyjádřila, že jí je hrozné horko a její podkrovní byt moc chladu neposkytuje. Jsem na tom úplně stejně, tak jsem jí napsal: “Za deset minut buď před domem a vem si jen ručník.”. Čekal jsem, co odpoví. “Tak fajn” bylo přesně to jediné, co jsem potřeboval. Sbalil jsem ručník a vyrazil. V autě ještě pořád šlo pouze o kamarádskou konverzaci. Dorazili jsme k rybníku, který dobře znám a je na opravdu krásném místě u lesa, kousek od malé vesnice, kde je pár domů.

Vylezli jsme z auta a já už se těšil alespoň na pohled na její nahé tělo. Už před nějakou dobou si udělala nová prsa a já toužil je vidět.

Svlékl jsem se a šel do vody. Voda byla krásně teplá, hvězdy a měsíc svítily, co jen to šlo a já se otočil. Konečně jsem ji viděl tak, jak jsem si to vždy představoval. Pevná stehna, nádherný zadek, úzký pas a ta prsa... to byla paráda. Mam umělá prsa rád. Sám jsem je kdysi své ex nechával dělat a už mi chyběla. Za poslední dobu jsem žádnou se silikony neměl.

Vstoupila do vody, její tělo vlhlo a ona si evidentně užívala ono vytoužené osvěžení. Plavali jsme, povídali si a po chvíli jsme se vrátili na břeh. Na mně bylo evidentní, že se mi pohled na ní líbí. V měsíčním svitu se moje vzrušení stalo terčem jejího letmého pohledu.

Vylezli jsme na břeh a ještě s notnou dávkou ostychu se dali do řeči. Jak už to bývá, došlo i na téma erotogenních zón. Svěřila se mi, že když jí někdo hladí po krku, je to pro ní absolutní slast. To samé jsem já řekl o svých zádech.

Byla zabalená ve velkém šátku a já měl kolem pasu ručník. Občas se jí šátek povolil a ona mi na chvíli odkryla své poklady. Nevím, jestli schválně, nebo ne. Přehodil jsem přes ni deku a šátek jí vzal. Konverzace byla tak zábavná, že jí deka v jednu chvíli spadla z těla, jak se smála...

Nemohl jsem to dál vydržet, stoupl jsem si blíže, podíval se jí do očí a pohladil jí krk. Zavzdychala! Přiblížila se, ovinula kolem mě kus deky a sjela mi rukou od krku přes celá záda... v tu chvíli jsem se jí zakousl do krku, rukou jí chytnul za zadek a začali jsme se líbat. Už bylo jasné, že oba chceme to samé. Pohltila nás vášeň. Naše jazyky se jemně hladily a zbytek těl se staral jedno o druhé. Ovinula kolem mě nohu, když jsem jí zatáhnul za vlasy, zaklonil hlavu a začal ji líbat na krku. Vzdychala, klepaly se jí ruce. Bylo to dokonalé souznění. Začal jsem si hrát s jejími prsy, rozhlédl se a natlačil k nejbližšímu stromu, byla vlhká a měla ji nádherně úzkou. Neváhal jsem. Se vší razancí jsem ji otočil, opřel o strom a vstoupil jsem do ní. Po koupání a konverzaci na břehu jsem o to víc pocítil teplo jeji svatyně. Obejmula mě, hýčkala si mě, hřála...

chytil jsem jí ruce, opřel je o strom a začal jsem přirážet. Líbilo se jí to, vzdechy byly určitě slyšet až do vesnice. Měsíční svit prozrazoval křivky jejího pevného zadku. Úplně si říkal o pořádné zmáčknutí, to jsem mu neodepřel. Zareagovala napnutím stehen a dalším vzdechem.

Když jsem si ji přitáhnul k sobě a konečně ji pevně chytil za prsa, už bylo jasné, jak se nám to oběma líbí. Oba jsme vzdychali, oba jsme na sebe přiráželi, oba jsme jednou rukou vzájemně proplétali prsty. To spojení-moc se neznáme, jsme spolu poprvé venku, neměli bychom-to dodávalo celému sexu ještě větší dravost. Viděl jsem, že už je uspokojená, tak jsem se pustil do finále, přirážel jsem tvrději a rychleji, ona rychleji a intenzivněji vzdychala. Nemuset se udělat vedle ní, bylo by to už úplně dokonalé.

Okamžitě se na mě otočila, chytila se mě a položila si hlavu na mé rameno. Nemohla stát na vlastních nohách. Klepala se... mně bušilo srdce jako po zápase. Věděli jsme, že to dopadlo přesně tak, jak jsme chtěli. Vydýchali jsme se, sbalili si oblečení a šli do auta. Cestou domů probíhala normální příjemná konverzace. Zastavil jsem jí před bytem, vášnivě jsme se políbili a popřáli jsme si dobrou noc. Určitě jsem ji nahou neviděl naposled