Teorie kyje

18.10.2018 19:51 · 1,391 views Agni

V životě jsem poznala mnoho mužů a každý mě šoustal, když se mnou mluvil!!

Už to tak mám, že s naprostou jistotou poznám, kdy chlap myslí na sex..... je to jako prásknutí bičem. Jóóó energie, ty člověk neutají. Vlastně to ani není třeba. Drtivá většina žen je buď nevnímá nebo jim nerozumí. To ovšem neznamená, že se neprojevují. Projevem je ono známé,, ženské tušení ",, vnitřní nespokojenost" a neodbytný pocit, že chybí jeden dílek skládačky, který nedokážeme konkrétně specifikovat.

K ženám mluvím záměrně proto, že se to týká především zástupkyň něžného pohlaví. Ženy byly stvořeny s dovedností číst mezi řádky aby dokázali vyvodit závěry i z nejasných okolností. To podstatné je totiž velmi často skryto právě mezi tím, co je viditelné či hmatatelné.

Záměr tohoto opatření byl nejvýraznější a také nejsurovější( myšleno bez příměsí) asi 3500 let př. n. l. - tedy v době kamenné. Muž plnil úlohu lovce a uplatňoval. převážně racionální myšlení. Žena byla nucena tříbit intuici - opatrovala jeskyni, oheň, děti. Vycítit nebezpečí ve všech formách mohlo být nezbytné pro přežití. (Vzhledem k tomu, že v přímé konfrontaci se jen stěží mohla ubránit).

Zvláště, pokud vezmeme v úvahu způsob, jakým si muži té doby namlouvali družky.. S jistotou si troufnu tvrdit, že záměru každého neandrtálce majznout ženu po hlavě kyjem,nepředcházelo nic jiného, než pravě myšlenka na sex.

Dnes se sice nemusíme bát o holé životy, přesto je vědomí a užívání této schopnosti velmi přínosné. A to hned z několika důvodů: Pokračování příště:)