Trojka ve znamení kandaulismu

27.1.2019 02:43 · 1,671 views SomebodyToday

Přišel den D, den, kdy se máme společně poprvé setkat s Jirkou. Jsme spolu v útulném hotýlku. Hodina H má nastat za půl hodiny. Sešli jsme se spolu my dva dříve, abych se mohli trochu připravit. Oba jsme nervózní, čeká nás situace, jakou jsme zatím nezažili a tak je těžké i jen předvídat, jak se to celé vyvine. Nervózní, ale i natěšení, mluvili jsme o tom dlouho a mnohokrát, až jsme se rozhodli to zkusit. Jsi oblečená neskutečně sexy, halenka s výstřihem, který vyplňuje dobře tvarovaná podprsenka Tvými nalitými prsy, k tomu krátká sukně a na mé zvláštní přání i punčošky. Vše doplňují elegantní lodičky. Na druhou stranu je to trochu jedno, protože než dorazí Jirka, budeš už zcela nahá.

Ani jeden nevíme co říct, začínáme se tedy líbat a mazlit. Zanedlouho Tě pokládám na širokou manželskou postel a navzájem se za stálého hlazení pomalu svlékáme. Čas běží jinak než jindy, netuším jak dlouho to trvalo, ale teď už se naše nahá těla dotýkají a můj péro trčí do prostoru a krev v něm pulsuje. Potřebuji vědět, že jsi na tom podobně, přesouvám se tedy mezi Tvá nahá stehna, která Ty poslušně doširoka otvíráš a ještěrka je připravená k laskání. Kroužím kolem ní po stehnech a bříšku, abych Tě trochu napínal, ale stejně to nevydržím jako první a rty se konečně dotýkám Tvého poštěváčku. Nechám rozehrát rty i jazyk a snažím se ještěrku vzrušovat na maximum. Zároveň si hraju s Tvými kozičkami a hladově ochutnávám šťávy Tvého vzrušení. Přidám na intenzitě a podle Tvého dechu tuším, že je to tak správně, zasunu do ještěrky ještě prsty a netrvá tak dlouho, než Tvůj podbřišek zaplaví křeče orgasmu. Je nádherné sledovat jak Tvé tělo cuká v návalech orgasmu a stehna se klepou vzrušením.

péro je tvrdý k prasknutí a nutně potřebuje také péči. Ty to správně vytušíš a začneš ho pomalinku prsty laskat. Já přitom nepřestávám v péči o Tvé tělo, první orgasmus byl jen začátek. Erotické energie se v Tobě skrývá ještě hodně. Oba vzdycháme a myšlenky už víří tak, že si je ani jeden neuvědomujeme a stupňujeme navzájem své vzrušení. Tuším, že je to pravý okamžik na to, žaludem rozevřít Tvé závojíčky a vyplnit Tvou ještěrku a zasunout až do Tvého břicha. Ve chvíli, kdy už se skoro dotýkám ještěrky se ozve razantní zaklepání na dveře hotelového pokoje.

Jdu otevřít, cestou seberu tričko a péro se snažím přitlačit k tělu, aby tak potupně netrčelo. Ty vklouzneš pod deku, abys skryla svou nahotu. Nejsi sice obnažená, ale jedna nožka vykukující zpod přikrývky, nahá ramena a především ten výraz v obličeji, to je ve svém celku tak erotickou scenérií, že péro zase zacuká. A za chvilinku nebude sám. Otevírám dveře a tam je Jirka, tedy předpokládám, protože já jej vidím poprvé, ale podle Tvého výrazu ve tváři je mi jasné, že je to on. Mně letmo pozdraví a jde rovnou k Tobě, abyste se přivítali. Není to jen letmá přátelská pusa, v tom polibku je už něco víc, začíná mi být jasné, že už při předchozím mazlení a především orgasmu už tu byl. Už byl ve Tvých myšlenkách a je otázkou, čí vzrušení to vlastně bylo. Je mi to zcela jasné, už představami ses připravila, aby v okamžiku, kdy přijde, už nebyla situace moc násilná.

Stejně jako před půlhodinou jsme se líbali spolu, teď se Tvé rty spojily s jeho a v líbání je v tuhle chvíli už víc erotična po předchozím prožitku. On se nechává ve vzduchu visícím erotičnem strhnou velmi rychle a tak jak Ty mu vkleče rozepínáš košili, on se ze sebe snaží co nejrychleji dostat své kalhoty. Pak Tě vytáhne k sobě do stoje, abys skryla svou nahotu, tiskneš se k němu. Vaše ruce navzájem prozkoumávají těla, hladíš ho, on Tebe, vášnivě se líbáte. V podbřišku cítíš tlak jeho ztopořeného mužství. Jsi rozvášněná tak, že ho prostě v tuhle chvíli už potřebuješ vidět. Klekáš si před něj, aby ses cítila lépe, klekám si za Tebe, opíráš se o mě zády a já hladím Tvá prsa a bříško. Boule jeho trenýrek se objevuje přímo před Tvým obličejem. Pomalu mu je stáhneš a osvobodíš jeho péro. Krátce po mě hodíš pohledem, protože jeho velikost a tvar byly párkrát tématem našich hovorů. Nezklamal, nijak přehnaně dlouhý ale hodně silný. Když jej obejmeš rukou, prsty nespojíš, ve stejné chvíli špičce jeho žaludu věnuješ téměř ctnostný polibek. Ale to je do chvíle, než žalud mezi Tvými rty proklouzne a zmizí v Tvé puse. Můj péro opět zacuká, vybavuje si ten pocit rtů na něm, ale teď je ve Tvé péči jiný.

Jedna Tvá ruka projíždí po těle jeho macka, druhá si hraje s jeho pytlíkem a Tvá sladká pusinka za jemného mručení pulzuje přes jeho žalud. Nahromaděného vzrušení už bylo tolik, že jej přestaneš vzrušovat a uleháš zpět na postel. Jirka úplně přirozeně míří k Tvé ještěrce, aby jí svými rty oplatil péči. Ve chvíli kdy slyším Tvůj vzdech, věnuji se Tvým kozičkám a líbám Tvé rty. Cítím na nich slabou slanou příchuť, je to trochu, jako bych líbal jeho mužství. Ještěrka už má laskání pusou dostatek, zašeptáš tedy směrem Jirkovi „pojď do mě“. Já mu uvolňuji místo a on nepotřebuje pobízet, jeho klenutý svalnatý zadek se ocitá mezi Tvými stehny. Klekám si vedle posteli, hladím Tě po vlasech a držím Tě za ruku. Snažím se Ti dodávat jistotu ve chvíli, kdy do Tebe pronikne jeho dobře rostlý macek. Ve chvíli, kdy Tvá ruka tvrdě sevře mou a z z Tebe unikne táhle vzdechnutí, je jasné, že Tě právě svým pérem vyplnil. Mírně se přizvedne, svaly na jeho zadku se zatnou, aby Tě kompletně dobyl a dostal se kam až to jde. Tvůj pohled se stává nepřítomným, ústa otevřená. Začíná se plynule pohybovat a protahovat Tvou ještěrku. Svými lýtky objímáš jeho boky, pouštíš mou ruku a hladíš jeho záda.

Tvá úzká ještěrka je jeho mackovi velmi těsná a je vidět, že ho dráždí naprosto dokonale. Jeho přírazy jsou čím dál rychlejší, vidím, jak jeho penis pumpuje dovnitř a ven, je to naprosto fascinující pohled vidět, jak jej Tvá ještěrka objímá a opakovaně pohlcuje. Je to naprosto dokonalé, jako stroj do Tebe buší, na rozdíl ode mě jsou jeho projevy hlasitější, jeho hluboké mručení při každém zanoření Tě vzrušuje. Jsi pod ním úplně vláčná a on stále zrychluje, vaše vzdechy se prolínají s mlaskáním jak se vaše pohlaví intenzivně třou a najednou cítíš, že ten rytmus je tím pravým a Tvoje ještěrka se opět zakousne v orgasmu. Za jeh neustávajícího bušení se Ti slastná křeč rozlije do břicha, do stehen, máš pocit, že Tě zaplavuje úplně celou a že třas nejde zastavit. Tím, že už tak je mu Tvá ještěrka těsná, ve chvíli, kdy se při orgasmu začne stahovat, se ještě zintenzivní dráždění jeho péro. Ještě párkrát přirazí, Ty cítíš jak v Tobě nabývá na objemu a během, chvíle se ozve jeho hrdelní vzdech a ztuhne ve chvíli, kdy je v Tobě úplně na doraz. Ty cítíš, jak jeho macek pulsuje a pumpuje do Tebe jeho horké sperma, které teplem zaplavuje Tvůj podbřišek. Nic v tu chvíli není podstatné, rukama chytíš jeho zadek a přidržíš si ho v sobě. Nechceš přijít ani o jedinou kapku, když už Tě jeho semeno má naplnit, ať je tam všechno.

konec 1. dílu