Hledám... nebo ne?

12.2.2019 08:00 · 1,446 views Menieux

Tohle byl ůvodně inzerát do seznamky, ale jak jsem zjistil, jeho délka je omezená a já se zrovna chtěl rozepsat, tak jsem to přesunul sem, kde na to snad bude místa dost.

Takže ano, nadpis je vlastně otázka, kterou si stále častěji pokládám. Amateri.cz jsou dobrý server, pokud chcete najít sexy fotky a videa nahých lidí toho pohlaví, jež vás vzrušuje, ale na seznámení dvou či více neznámých jedinců je to místo zcela nevhodné. Když se podívám do kategorie "On hledá ji", najdu spoustu nabídek, jejichž zásadní podstatou je větší počet nul před symbolem měny (nebo text popisující totéž jen bez konkrétní sumy) a pokud nahlédnu do opačné kategorie "Ona hledá jeho", uvidím záplavu požadavků na super vyrýsované sportovní tělo a současně obvykle i číslo více nebo méně těsně převyšující číslovky, jež v Shakespearově jazyce jsou zakončeny na "-teen", před jednotkou centimetr, o němž jistě nemusím dodávat, co má popisovat :) Právě před chvilkou jsem se od srdce zasmál při návštěvě jednoho profilu jistého nejmenovaného páru sídlícího v hlavním městě našich východních sousedů, který obsahoval galerku jednoho vysportovaného týpka asi mého věku a o deset let mladší lehce nadprůměrně vypadající ženy s pěknými (ne nádhernými, pouze pěknými) ňadry, a na profilovém popisku jsem se kromě jiného dočetl "predtým, kým napíšete, porozmýšľajte: vážne si myslíte, že sa k sebe hodíme pri sexu? Je to trápne vám to citlivo vysvetlovať" a také "mať na profile iba fotky genitálií je HNUS... to bude asi tým, že zvyšok nestojí za nič: :) Tedy - k tomu se skoro nedá nic dodat. Připomíná mi to zcela zásadní větu z mého oblíbeného filmu s Adamem Sandlerem, jehož styl mi opravdu přirostl k srdci, kde jeho postava náhodou zjistí, že snoubenka jeho syna šuká svého bratra a když je konfrontuje in-flagranti a vyjádří svoje znechucení, tak zmíněná slečna se pokusí omluvit svoje jednání slovy "Well... this is what good-looking people do - they have sex with other good-looking people" :D

Takže asi takhle: jsem VELMI inteligentní chlap a už dávno vím, že v dnešní době inteligence sama o sobě není žádnou zárukou vlastně vůbec ničeho, snad kromě faktu, že snadno pochopíš cokoli a nad zbytkem můžeš vést nekonečné debaty plné rozumné argumentace. Celý život cvičím a sportuji jednak proto, že mě to baví, a taky proto, že chci dobře vypadat, protože dnes je celý svět jedna velká výkladní skříň a když nevystavujete na pohled luxusní zboží, můžete mít jakoukoli sbírku kladných povahových i jiných vlastností, ale zájem o Vás velký nebude. Tím spíš, když máte díky své vrozené inteligenci ve zvyku všechno detailně promýšlet a rozebírat ze všech úhlů a nějaký blbec odvedle, který neumí ani spočítat složené úročení, zatím jedná :)

Takže ano, hledám. Hledám ženu, která mě bude vzrušovat a kterou na oplátku budu zase vzrušovat já. Hledám tu, která nepotřebuje ke svému vzrušení nutně sedm nul na partnerově bankovním účtu, super vyrýsované tělo nebo ptáka Ohniváka jako z pornofilmu. Hledám tu, která ocení i ty vlastnosti povahové, které jsou dnes už spíš vlastnostmi negativními, protože žádné peníze svému držiteli nevydělají - mluvím o poctivosti, upřímnosti, pevném charakteru a věrnosti. Třeba pak ocení i libido puberťáka, protože když šukáte tak často jako já, tak na to myslíte tak často, jako málokdo :)