Trojka po roce

17.11.2010 05:34 · 3,259 views couple

Pátek jsme očekávali s velkým napětím. Po roce jsme se konečně měli sejít ve swingers klubu s naším přítelem, který nám vypomáhá dlouhých pět let. Je ženatý a tak se pátky moc nehodí a my zase měli řadu jiných starostí, tak se to stále odkládalo, až utekl dlouhý rok.
Po příchodu do sw klubu a do jeho velké místnosti s barem si žena sedla k příteli Pavlovi a já-manžel naproti nim. Bylo o čem povídat a tak, než jsme se podělili o novinky, bylo 23 hodin a klub se zavřel. Přítel už dávno s ženou koketoval a pokládal ruce na nohy a mezi ně. Byl jsem rád, že v klubu byla fajn atmosféra a některé páry jsme znali už z klubů z dřívějších let. Hodně velkou radost jsem měl z přítomnosti P@vlínky.
Konečně jsme se rozhodli sejít do šatny a připravit se na trojku.
Šel jsem do sprchy, manželka Ája se líbala s Pavlem. Pak mě Pavel vystřídal a já pomohl Áje obléci punčochy a zapnout body s krajkovým vzorem. Áju hodně vzrušují na chlapech tanga, tak jsme je oba měli na cestu do místnosti kde jsme chtěli prožít krásné milování. Váhali jsme jestli jít do velké místnosti na velkou postel nebo do místnosti vedlejší, kde byla jen dvojitá manželská postel. Nakonec jsme šli do menší místnosti a nechali otevřené dveře s tím, že kdo bude chtít, tak k nám třeba přijde.
Ája se postavile čelem k Pavlovi a začala se opět dlouze líbat. Já stál zezadu a kroužil rty po její šíji a zádech. Ája miluje líbání, tak když se přítel s ústy přesunul na krk , ája zaklonila hlavu dozadu a začalo líbání se mnou. Začala výměna tekutin - naše chlapské sliny se míchali v manželčině puse. Oba jsme na chvíli Áju přitiskli mezi sebe - natěsnou. Zepředu a zezadu cítila naše ztopořené penisy. Začal jsem se sunout dolů a jazýčkem a rty jel po zádech. u Její prdelky jsem si dal pauzu a lízal řitní otvor zatímco kámoš jezdil s prsty na její krásně upravené kundičcce. Když jsem vyklonil hlavu, abych si pohrál s nožkami v hebkých punčoškách, viděl jsem jak ho drží v těch tangách rukou a jak Pavlův penis provádí s každým jejím dotekem napínací pohyby. Oba jsme cítili, že je Ája vlhká, ale věděli jsme, že je jí potřeba vylízat. Položili jsme si jí, lehli vedle a líbačka pokračovala na střídačku dál. Oba jsme začali jezdit po bradavkách. Líbí se mi, když má každou bradavku vysávanou najednou od dvou kluků. Ája se na nás tak těšila, že netrvalo dlouho a kámoš si Áju lehce vyprstoval k orgasmu. Přítel má vždy v naší trojce právo prvních akcí - první zasune prsty a já po něm, první líže a první zasouvá. Snažili jsme se, aby nás měla vždy s jedním penisem v puse a druhým v pochvě. Věděli jsme, že bude mít Ája moc orgasmů a my budeme ty své oddalovat. Líbilo se mi jako správnému punčochovému fetišistovi, když jsem šel s Ájou do 69tky , cítil na své tváři dotek punčoch, dal si pod hlavu polštářky, aby Ája mohla být na čtyřech a rozevřel jsem její stydké pysky a Pavel tam zasunul ten svůj klacek. Lízal jsem je oba spojené. ája mě držela můj penis v ústech a s každým přiražením od Pavla se po mém penisu svezla k jeho kořenu. Můj jazyk byl na poštěváčku a sjížděl každým šukem ke kořeni Pavla a k jeho pytlíku, který se smršťoval. Pak jsme už šukali jen v klasických polohách s tím, aby při šukání mohla Ája taky kouřit nebo se s někým z nás líbat. Zatím se v hlavní místnosti rozjelo pár krásných dvojic k akci atak jsme po sobě pokukovali. Jeden pár se na nás díval, jak držím na zádech ležící Áje, nohy za kotníky ve vzduchu, roztahuji je, aby kámoš ležící nad ní, měl lepší prostor k šukání a manželka si hrála rukou s mým děsně napnutým penisem.
Nevím, jak to trvalo dlouho, ale kámoš chce stříkat vždy po mě. Tentokrát když vysunul Pavel penis z pochvy, že si odpočine, řekla mu žena: " Pavle postříkej mě, stříkej na mě, stříkej to na mě!" Opakovala to a Pavel si ho nad ní vykropil. první výstřik doletěl na její krk, Další dva skončily mezi prsy a konec se rozlíval po břiše. Jak jsem ještě nebyl udělaný, šíleně mě to vzrušilo a jazykem jsem jí jeho ještě horké semínko roztíral na prsní bradavky a žižlal je a chvíli jí líbal. Na krku jí ta obrovská kapkazačala stékat, tak jsem jí vzal celou do pusy a s ájou se políbil. Nevím jestli jsem přítele neviděsil. Bylo to poprvé a krásné, jak se naše sliny, její sekret a jeho sperma míchalo v těch krásných rtech. kámoš už byl položený vedle jejího těla a hladil jí. Já to konečně taky nechtěl držet a stoupl si nad její hlavu a Ája mě rukou a jazykem udělala v opačném směru. Její prsa a rozepnuté a stažené body bylo mokré. Teď už jsem své semínko nechtěl a tak si jej roztírala dlaněmi po těle. Chvíli jsme odpočívali, pak jí to ubrouskem utřeli, zapli jí body, přehodila si na sebe modrou košilku a šli jsme se občerstvit dolů. Bez sprchy, krásně voňavá naším semínkem. Cítila a libovala si, jak jí to stahuje na prsou a na břiše.
Po návratu domů jsme si milování zopakovali a oba si ještě užili jeden krásný dlouhý orgasmus a výstřik do její pochvy. Po tak dlouhé známosti nechceme po příteli kondom, ale nechceme aby stříkal poprvé dovnitř, protože krásně vždy Áju pokropí a tentokrát nebyl už čas na druhé kolo - manželka doma čekala a ta nic neví.