Kandaulista I - pokračování

23.11.2010 10:21 · 4,228 views SomebodyToday

Ráno jsem se probudil poněkud zmatený, ono není po té alkoholové infuzi ani divu. Ale to mě zřejmě neprobudilo. Chtělo se mi napsat, že mě probudilo slunce a až po chvilce mi došlo, že to je holý nesmysl. Jednak byl šedivý pozdně lednový den a jednak náš pokoj měl okno do dvora. Odtud tedy probuzení zřejmě nepřišlo. Smysly byly mátožné, přesto jsem se dobral toho, že mě probudil zvuk jakoby někdo cosi v dálce mumlal.

Až po chvíli mi došlo, na co se to dívám - na dvě nahá těla. Nějak ten šetrný opar úplně zasunul, co se událo včera večer. To se mi však vybavilo velmi rychle a přesně v tu chvíli už jsem byl úplně vzhůru. A nejen já, i mé mužství už zpracovalo nastalou situaci. Už i ty zvuky mi došly, sice nikdo nemluvil, ale huhňavý zvuk vydávala má ženuška, protože pečlivě kouřila penis kamaráda slastně rozvaleného na zádech. Ten k tomu doplňoval mužné vzdechy.

Chvíli jsem se snažil tvářit, že ještě spím, abych je nerušil. Marně, ne snad, že bych je rušil, ale jim to bylo úplně fuk. Po chvíli mlaskání ustalo a když jsem pootevřel oči, viděl jsem svoji ženu, jak se právě chystá nasednout na koníčka. Zručně si jej nasadila a hezky se po něm pomalu spustila až nadoraz za doprovodu jemného sladkého vzlyku. Pak se už rozjela a začala nabírat na tempu. Pohyby hýždí byly fascinující, pohazovala hlavou tak, že její dlouhé vlasy neustále vířily prostorem. Kamarád se sladil s jejím tempem a byla radost pozorovat souhru těch dvou nahých těl. Jednoho sexy holého štíhlého a k tomu statné svalnaté a notně chlupaté.

Začal jsem jí alespoň hladit poskakující kozičky. Vůbec jsem jí tím ani nerozhodil tempo jízdy. Byli do toho dokonale zabraní. Po další nekonečné sérii přírazů se z něj svezla a lehla si na záda. S naprosto samozřejmostí si hlavu položila do mého klína a stehna se jí rozevřela úplně automaticky jako pozvánka pro samečka. Ten samozřejmě nezaváhal, bleskurychle se přesunul, pozvedl její zadeček a ponořil se mezi rozevřené nohy mé ženy. On to ještě vědět nemohl, ale já věděl, že v téhle poloze je velmi citlivá. A bylo to znát, jejích vzdechy přešly v hlasité vzlyky, takže už i sousedi věděli, že se u nás něco děje.

Konec se blížil, zatnula mi nehty do boků, já jí usilovně masíroval bradavky a bylo vidět, že i kamarád se drží jen tak tak. Série vzlyků ustala, aby byla nahrazena jediným dlouhým, její tělo se vypjalo a záhy se rozklepalo ve vlně orgasmu, který jej zaplavil. Kamarád, když viděl, že pevnost byla dobyta, vytáhl z jejího pulsujícího lůna a zkropil několika slušně objemnými dávkami celé její břicho a ani její obličejík a kozičky nezůstaly netknuté.

Stejně jako několik hodin a jeden spánek předtím se uspokojená samička přivinula ke svému dárci rozkoše a jemně ještě dlouze masírovala jeho životodárný orgán. I já si opět ulevil na své vlastní břicho a jen tiše sledoval jejich rozkoš a mazlení. Cesta kandaulisty byla zpečetěna.