Fyzioterapeutka

20.3.2019 04:35 · 1,207 views honziceka

Fyzioterapeutka aneb „jak spojit příjemné s užitečným“
Již delší dobu mě bolela záda, začalo mě to dost omezovat na pohybu a tak jsem se rozhodl zajít k doktorovi. Ten po sadě vyšetření mi sdělil, že mám ochablé svalstvo jak na břichu, tak na zádech, zkrácené šlachy na nohou a všechny tyhle problémy vyřeší strečink a cvičení. Doporučil mi rehabilitaci nebo fyzioterapii. Jelikož celý život sportuju a mám spousty kamarádů mezi ještě aktivními hráči, tak jsem rozhodil sítě, aby mi doporučili tu nejlepší. A opravdu, doporučili mi tu nejlepší, né jen na cvičení.
Jeden kamarád mi říká, že jednu výbornou zná, je zhruba v mém věku a spoustě lidem už pomohla. Neváhal jsem, vzal si na ní číslo a volal. Na druhém konci se ozval příjemný hlas, já se představil, popsal svůj problém a zeptal se jestli by bylo možné se k ní objednat. Ona svým příjemným hlasem mi řekla termíny kdy má volno a bylo domluveno. Já byl nadšenej, že to není nějaká stará nepříjemná bába a mohlo by to fungovat.
První den když jsem měl jít na cvičení, tak se mi samozřejmě nechtělo a hledal jsem sám pro sebe výmluvu, abych nikam nemusel. každopádně kdybych nešel, tak by to byla velká chyba.
Přišel jsem do té „čekárny“ kde nikdo nebyl. Najednou se otevřeli dveře a tam neskutečně sympatická a usměvavá paní v bílých kalhotách a růžovém volném triku. „Vy jste pan XY? od Petra XY“ „Ano“ vyhrknul jsem. Taky se představila a pozvala mě dál. Pořád se tak hezky usmívala a já kromě toho, že jsem byl nervózní z toho cvičení, tak jsem začal být nervózní i z ní. Řekla mi at se svléknu do spodního prádla. Dobře no, proběhlo mi hlavou. Svlékám se a najednou problém, sakra mám si svléknout i ponožky nebo ty na to cvičení nevadí? No zeptám se. Ona se opět jen usmála a řekla mi, že to nechá na mě, ale opravdu to ničemu nevadí. Evidentně poznala, že jsem nervózní jak pes a užívala si to.
Když jsem byl připravený vejít do té pekelné místnosti, tak jsem nafouknul hrudník, zatáhnul břicho, ruce nastavil jak když jsem nosil melouny a vkráčel jsem do místnosti. Ona se na mě tak podívala, řekla mi at se otočím, předkloním a měla jasno „S vámi bude hodně práce, ale to zvládneme“. Začala mi ukazovat o co jde v mém případě, co vše musíme udělat pro zlepšení atd. Trpěl jsem jako kůň a jí nenáviděl, ikdyž každý její dotyk mě neskutečně dostával. Jak jsem už psal, měla i hrozně příjemný hlas, takže se krásně i poslouchala, no kdyby tam byla nějaká stará bába, tak by mě tam už nikdo neviděl. Prakticky jsem na další cvičení šel jen kvůli ní.
Na dalším cvičení, jsme si už i hodně povídali mezi cvičením a nevím jestli se mi to jen zdálo, ale její doteky na mém těle se prodlužovali. Při prvním cvičícím dni vždy jen ukázala, lehce dotkla a to bylo vše, teď už tu ruku nechala dýl položenou a při ukazování, které svalstvo zrovna protahujeme, příjemně hladila. Hrozně jí to slušelo, měla namalované oči, což první den neměla a i jinak vlasy, takže kromě cvičení, jsem bojoval i sám se sebou.
Na třetí cvičení jsem jí koupil čokoládu, když jsme si minule povídali, tak se i zmínila, že podobných lidí jako jsem já je hodně a fyzioterapeutů málo, takže hodně práce. A to se hlavně věnovala lidem po úrazech atd. Každopádně čokoláda jí potěšila a navrhla mi, jestli by jsme si nemohli tykat. Bez váhání jsem souhlasil, ale hlavou mi prolítlo, že chci pusu. Podal jsem jí ruku a říkám „jsem Honza“ ona se usmála „Martina“, zkusil jsem se k ní naklonit hlavou, že jí políbím a čekal jsem na její reakci. Taky udělala pohyb směrem ke mně, tak jsem jí políbil, mnam mnam, do ted cítím její krásný rty na těch svých. Lehce se začervenala, ale pak mě hned sestřelila, at zalehnu a cvičit. Opět jsme si hodně povídali a zjišťovali, že máme hodně společného a rozumíme si.
Na čtvrté cvičení jsem se vysloveně těšil. Byl jsem připravený, že pokud to bude probíhat jako minulé cvičení, tak jí zkusím někam pozvat. Zase jí to moc slušelo, tentokrát neměla kalhoty, ale jen bílej plášť a bíle podkolenky. Její krásné nohy mě rajcovaly a nahoře rozeplé knoflíčky, mi dělaly problém, dívat se jí do očí. Pochválil jsem jí, že jí to moc sluší, potěšilo jí to. Jen hodila hlavou a s úsměvem řekla „jdeme na to“.
Lehnul jsem si na záda, že se začnu protahovat a najednou ona si ke mně sedla na bobek a začala mi něco říkat, vůbec nevím co, ale co vím naprosto jistě, že měla krásné bílé krajkové kalhotky. Pak si klekla na jedno koleno, začala mi hlazením něco ukazovat na mém těle. Mně se začaly plašit trenky, ona si všimla, jak mi houplo a tentokrát bez úsměvu, ale vážným pohledem se mi podívala hluboce do očí. Bylo jasné, co oba chceme. Začali jsme se vášnivě líbat, já jí u toho začal hladit po těch božských nohách, až jsem zajel až ke kalhotkám. Byly krásně mokrý, neskutečně jsem si to užíval, byla krásně vzrušená a mně už taky stál stan. Najednou mi jazykem začala sjíždět po hrudníku, břichu až k dmoucím trenýrkám. Přehodila přese mě nohu a vznikla má oblíbená poloha -69. Bože, proběhlo mi hlavou, vše jsem měl jak na dlani, odhrnul jsem kalhotky a ochutnal její krásně mokrou a roztouženou mušličku. Krásně tekla a já si užíval každý líznutí, zároveň s tím, se mi začala i ona věnovat, sála jak vysavač a já si říkal, že to takhle dlouho nevydržím, jak jsem byl vzrušený. Pak svojí mokrou mušličku sesunula na mého ptáčka a nasedla. Krásně pomalu se pohybovala nahoru a dolů a užívala si každý centimetr, který do ní zajížděl. Pak zrychlila a dosedala důrazněji, orgasmus přišel během pár vteřin, já jí následoval.
Pro tento den jsem měl docvičeno :-)
Měl jsem předepsáno deset cvičení, takže zbylých šest návštěv probíhalo obdobně. Cvičení formou mazlení, krásných doteků s luxusním vyvrcholením.

Od té doby nevím, co bolest zad znamená :-)