Láska je chyba v programe.

27.4.2019 04:36 · 1,011 views Mar1000

Hladáš zábavu, skills a fresh myseľ? Bejbe som tvoj díler.
...Prišlo to na mňa. Potrebujem si vyhodiť z kopítka. Aspoň na chvílku sa stretnuť s inou ženou, opiť sa a pocítiť opať že ma na mňa niekto chuť. Zažiť flírt. Presne tento pocit ma chytá tak raz za 2-3roky. Ani nie častejšie, ale vtedy to už vo mne vyslovene vrie. Chcem ho tam dákej vraziť a to poriadne. Nevera, tak hnusné slovo. Úprimne si myslím že za život toto slovo nikto neobíde úplne. Niekomu je nevera cudzia, iny už v tom vieme chodiť. Dobrá nevera chce plán. Rozhodiť siete, spraviť aliby a zabezpečiť potencionálne miesto činu. Obpíšem staré kamalasky, bado a aj na amaterou hodim niečo nech je pokoj v duši. Aliby treba velice dobre premyslieť nech ma nedobehnú. Frajerke už nepoviem že idem ku kamošovi. To by mohlo vzbudiť otázky či dokonca chtíč pridať sa. Nie nie, treba ju odradiť. Napr že ideme s kamošom cvičiť a rovno ju zavolám. Viem že nepôjde keď sa nebudem venovať primárne jej veličenstvu.
V hoteli sa dohovorím aj o pol noci, keby sa novej senorite pri dunaji na pontóne zdalo že tam primoc fúka.... Upovedomím ešte kamoša a akcia može začať.
Mohol som tej kunde napísať, že čo má na sebe?
Ona: že nič moc.
Ja: že dík moc.
Ona: nestavíš sa?
A ja: že prečo vlastne nie.
Som to, pred čím ta vždy rodičia varovali, prototip hajzla.
Vstala a zapálila si cígo, nahá. Chytila flašu a dopila víno. Najlepšie chutí zakázané ovocie. Vravím jej, prines ten zadok sem. Mohlo byť tak pol tretej, je nám akoby jedno čo bude zajtra. Obaja zadaný, ale nie sme tu ako pár. Každy reprezentuje to naj, čo vie zo svojho sveta. Svet je blázniví, prečo sa správať normálne. Ona mizne do sprchy, ja do sna. Ráno sa vraciam k inej a nemôžem jej pozriet do očí. Je to šialené. Zmazať čísla z fónu, zmazať správy z fónu. Pravidla nie su. Vo vojne a v láske nie. Výčitky ma ťahajú ku dnu jak kamene. Ale neni nevera ako nevera. Tu išlo o sex. Ešte stále je relatívne jedno ako k nemu došlo. Isteže, keď sa niekto šmykne na pánskej jazde niekde v prahe tak sa da skôr prižmúriť oko že mu jebe. Narozdiel od toho keď sa to dohaduje, klame sa už do predu a ešte upozorním dalšieho človeka ze idem podvádzat tak dobrého človeka. To už je otázne či by som to prekusol. Ale toto není zdaleka ten najhorší scénar. Tam sa spravíš a čau. Myslím že top hnus je, ked ma niekto dlhodobo další vzťah. Písať si z niekym, jemu venovať energiu, lasku a pod. Hrozí tam že sa zalúbia. Alebo sa može milenec/ka zalúbiť do vás a problem je na svete. Vždy niekto zaplače. A to len pre tých pár príjemnych motíľov v bruchu na začiatku. Ale ved tie nam spočiatku dodávala ta naša partnerka. A tá je teraz dáka šedá oproti tej dúhe s ktorou sa už nemálo stretávate, napr. vpraci, na tréningu alebo sa to začalo jednoducho tak ako u mňa. Dôležité je vedieť sa v pravý čas stopnúť. Predsa ak nehľadám daľší vzťah tak prečo by som si ho pripustil k telu? Prečo to rozdúchavať? Myslím že muž môže byť šťastný s jednou ženou aj celý život. Ak sa vždy zamiluje do tej istej ženy...
Ja viem o mojej frajerke už od začiatku že není ta pravá a predsa by som jej takouto neverou nikdy nechcel ublížit. Najsť si niekoho poza ňu a zrazu ju jednoducho odstaviť na dalšiu koľaj. Ale zaroveň viem že toto neni vzťah v ktorom by som sa chcel zamilovať znova. Preto to nechávame regulérne chladnúť až do bodu, kde odstavenie na druhú kolaj už nebude brané ako rana pod pás. Ale ako vytúžene oslobodenie a konečná bodka.
Chcem sa ešte na záver poďakovať jednej amatérke. Tento týžden mi prišla velice vzácna správa. Bola to 1.správa spadajúca do mojej pomyselnej kategórie ,,VAGÍNOLANDIA”. Prišla mi séria fotiek ktorá ma velice milo doslova prekvapila. Bola na nich blond žena s peramy stvorenými na bozkávanie. Krv a mlieko v čiernom priehladnom prádle so sklenenym dildom. Úprimne som nečakal že by daka amaterka na tu výzvu zareagovala. Cez den som sa k ním vrátil ešte x krát. Zrazu to nebol daky album. A možno aj bol ale teraz boli hlavne pre mňa. Boli akoby moje a moc ma to vzrušuje. Vážim si ich a Ďakujem.