Masturbačný hendikep 5

11.6.2019 23:32 · 7,543 views misinka95

Ako mnohí z vás písali do komentárov, moje blogy vás zaujímajú. Tak v tejto časti sa zase vrátime k názvu blogov a to k masturbácii. Je mi jasné že je to tabu téma a asi aj bude. Ako som písala ja som to v 15-16 začala robiť častejšie. Úprimne komu by sa nepáčilo sa hrať s vlastným telom, a stále sa nabažiť tých skvelých pocitov. Taktiež vás zaujalo ako som sa k tomu vlastne dostala. Spomínala som že som to skúšala v začiatkoch v kúpeľni, hlavne aj pri holení. Trápnou situáciou bolo že v podstate mňa opatrovateľka vypomáhala aj s kúpaním ale bola ohľaduplná keď došlo napríklad na holenie, že ma nechala samú nech mám čas na to. Jasné že holenie pre mňa nie je nič jednoduché, záleží teda ktorú časť holíte ale nebojte, intímne partie sa snažím holiť vždy. Jediným problémom sú nohy, lebo na ne nedočiahnem úplne. Ja som ale nikdy holenie nebrala ako nutnosť, sú ľudia čo sú na tom horšie ako ja a myslite že ich holia? Prípadne často? Asi nie.

Ako ste sa pýtali, dosť ma prekvapilo že by vás zaujímalo ako som prišla o blanu. No panna som, v podstate ja som sex nemala, a to mám 23 rokov. Dnes veľmi nezvyčajné, veru. Ak nerátam moje masturbácie. Ako som o ňu ale prišla, v skutku jednoducho. Počas dní ktoré mávajú dievčatá raz do mesiaca, som začala používať tampóny. Niekedy ak to preženiete a možno aj úmyselne tak o to sa dá prísť hneď a počas krámov to človek ani nespozná. Bolesti sú ale mne to prišlo ako keby som niečo zo seba uvoľnila, v rámci toho že som objavila ďalšie možnosti ako sa hrávať. A v prípade ďalších prehliadok u gynekológa, bolo mojim vysvetlením že to bolo nedopatrením „tampónom“.

Otázkou č.3 bolo, či som bola niekedy prichytená pri masturbácii. Hm, tak toto je dosť dobrá otázka, nakoľko ja som odkedy si to robím, vždycky bola na tom tak že som dávala pozor. Avšak poznáte to, nikdy neviete či vám niekto nevbehne do izby v tom najlepšom, kde si vychutnávate a bavíte sa so svojim pohlavím. Najmä je to otravné ak sú chuťe na to, a vy nemáte možnosť a súkromie. Podľa mňa nič horšieho neexistuje. O možno áno, ak masturbujete a v tom vám niekto príde do izby, uhrajete to že nič a ešte vám povedia že sa ideme obliekať lebo ideme na návštevu. Neviem či poznáte ten pocit, ale ak chute pretrvávajú a ešte k tomu treba niekam isť. Alebo ak príde bratranec a sesternica, a vrátia sa z vonku večer práve v tom najlepšom a je po súkromí. Niekedy som to v tomto mala strašné, isto by som vedela napísať aj ďalších veľa momentov kedy som sa nemohla hrávať keď som chcel ale prichytená pri čine som nebola nikdy. Je to i šikovnosťou, ale mojou výhodou je aj to že nosievam plienky. Teda nemusím riesiť veci spojené s tým že, či som vlhká alebo nie, alebo aj v prípade draženia sa to viem uhrať že som si len narovnávala plienku napríklad.
U vás chalanov to musí byt o to ťažšie ukryť to, ale to je zase výhoda u nás báb že to na nás nie je tak vidieť.

V ďalšej časti by som chcela rozobrať, moje ďalšie skúmanie v tejto oblasti, ako som vlastne prezerala erot. pomôcky, aj keď doteraz žiadnu nemám a taktiež ako sa o tom občas bavím s kamošmi a kamoškami. Ak teda máte nápad čo by som mohla spomenúť, kľudne dajte vedieť v komentároch. Som rada že čítate tento môj tabu blog.