Swingers, seznamky

17.3.2007 03:24 · 3,706 views couple

Hodně inzerujeme, hodně často uvádíme, že chodíme na swingers, ač je to cca 4x do roka. Ale velmi často se setkáváme s tím, že manželské páry, se kterými si mailujeme mají představu o swingers klubu jako o místě, kde se nutně musí každý s každým hned milovat.

Je to omyl, protože tam jde na prvním místě o atmosféru, o prostor, kde vás neslyší sousedé, že si užíváte. Chápeme, že se žena poprvně asi hodně stydí, že muž může žárlit, když by se mu někdo druhý ucházel o ženu, ale poprvně se projeví stud a strach v každém novém prostředí.

Zjistili jsme při inzerování, že chodit na kafe, povídat si a slibovat si, že si zavoláme stojí hodně času a sil bez efektu. Zveme proto často páry rovnou, aby s námi zašli na pokec do klubu. Chodíme s oblibou na Prahu 4, kde je možné pokecat u baru, v bazénu, v sauně, když k tomu dojde, tak můžete do soukromého boxu nebo na velkou postel a nenechat se limitovat prostorem (zapomněl jsem na gyn. křeslo, ale to žena nechce - prý jí vadí z ordinace).

Sejít se 4 lidi, aby si apdli do oka, to je velké štěstí a , když nechcete, aby se váš partner kvůli vám obětoval, pak je klub i o svobodě mezi partnery. Klub by měl být místem, kde se partneři rozhodnou dát prostor druhému třeba k jeho sex. realizaci. Pro nás je to hlavně místo, kde nás nikdo neruší, když se chceme milovat s naším dlouholetým kamarádem ve třech a pro mě žena chce, abych se mohl přidat třeba k nějaké jiné ženě a také něco příjemného prožil /protože pro ní je švédská trojka a 2 muži současně v pochvě a v puse největší sex. adrenalin).

Nebojte se nás, když vás chceme rovnou poznat v klubu a to kafe si vypít, až tam, vždyť se můžete milovat jen sami se sebou a nebo svobdoně odejít a nebo najít někoho jiného - to je svoboda klubu, kterou jinde nenajdete.