Dnes vám udělám radost,jsem...

2.9.2019 11:22 · 1,503 views Wevu

Dnes vám chlapi udělám radost, jsem totiž...
To měl být původní nadpis, který kvůli délce neprošel. Asi všechny holky a nejspíš i páry, co chodíte na chat, znáte ty otázky, co se neustále točí dokola. "Zašukáme?", "Sejdeme se?", "Líbím se ti?" "Líbí se ti?", "Jsi nadržená?", "Honíš si ji?", "Co máš na sobě?".
U toho posledního se zastavím. Teď v létě vás často zajímá, jestli jsem naostro, jestli mám tanga a jestli jsou řádně propocená. Naostro nechodím, jak už jsem mnohým z vás psala. Jen do postele, takže když jsem tu večer nebo brzy ráno, máte naději. Jinak moc ne, nevidím k tomu důvod. Venku téměř nikdy (např. letos jen jednou), doma taky sporadicky. Dnes se u nás dost ochladilo, takže...?
Celý den koukám v práci z okna, jak se zatahuje. Samozřejmě čím víc se blíží konec směny, tím víc je obloha černá. A samozřejmě s koncem pracovní doby začne pršet. Průtrž mračen to není, ale vydatné je to dost. Nu co, sedám na kolo a mířím k domovu. Cestou začne pršet ještě víc. Stejně už jsem mokrá, to dojedu. No domů dorazím, jako bych spadla do rybníku. Z vlasů mi kapaly kapky vody, z trička taky a z kalhot též. Vyždímala jsem si trochu vlasy, pak tričko a nakonec i kalhoty (logicky od vrchu dolů :-)) a vešla domů. Vyzula promočené tenisky i promočené ponožky a nazula bačkory. Všude možně po domě rozvěsila oblečení, třeba do rána uschne. Mokrou podprsenku pověsila na ramínko, mokré kalhotky rovnou do pračky. Na těch pár hodin už nové špinit nebudu. Udělala jsem si na hlavě turban, oblékla domácí úbor a šla jsem vám to napsat.
Proč? Protože jinde blog nemám, nejsem bloggerka. Přes to jsem schopná psát o kde jaké kravině. Klidně i o tom, jak jsem zmokla. :-D