Závislost(okurková sezóna)

15.9.2019 14:53 · 858 views Pe3k73

Během čtyř měsíců od registrace(březen 2019) jsem se zde každý den několikrát přihlašoval a sledoval dění v amatérském světě, až z toho byla skoro závislost, přijít domů z práce a hned sednout k PC a kliknout na záložku Amatéři. Někdy v půlce července mne napadla myšlenka amatérské abstinence. Říkal jsem si, že nastává čas dovolených a prázdnin. Půlka republiky stejně odcestuje mimo území našeho státu a v amatérském světě nastane relativní klid(okurková sezóna) Vzkazů stejně chodí minimum a tak ty 2 měsíce, zřejmě nebudu nikomu chybět ;-) Potřeboval jsem si bez vnějších vlivů srovnat v hlavě jestli zde vůbec patřím? Proč jsem se zde na jaře zaregistroval a co tady vlastně hledám? A tak jak bylo řečeno už na začátku, přestal jsem tady chodit a přihlašovat se. První týden to bylo celkem v pohodě, ale už ten druhý mi začal v hlavě vrtat červík zvědavosti. Jak se tady asi máte, co píšete, kdo nový začal psát blog a taky kdo už sem třeba nechodí?...atd. Po měsíci už to bylo lepší a zvědavost nebyla taková jako na začátku, ale i tak mé myšlenky sem tam zabloudily do vod amatérského světa.

Odolal jsem(jo a jen pro upřesnění z nějakého neznámého důvodu mi od začátku června nechodí vzkazy do emailu) možná tím lépe, že mne to nenutilo se tady přihlásit.

Po dvou měsících jsem zpět a nestačím se divit co se zde za tu dobu událo a jak jste byli pisatelsky plodní, kolik hezkých blogu musím přečíst, abych byl aspoň trochu v obraze. Dokonce přišlo i pár vzkazů:-) Fotky prohlížet nebudu, to bych tady musel být tak týden v kuse. Změna je i v části animace profilů a možná narazím i na pár dalších novinek.

Výsledek mé dvouměsíční abstinence na Amatérech je takový, že závislý zatím ještě nejsem;-) že tady se vždycky něco děje:-) a zaregistroval jsem se zde asi proto co mám napsané v popisku u profilu.

A jak to máte se závislostí na tomto serveru Vy?
Přihlašujete se denně a jste zvědaví co je zde nového, za tu dobu, co jste tady nebyli?