Psychický exhibicionismus I.

11.10.2019 02:18 · 820 views guestmehh

Kdo by si to kdy pomyslel že budu psát blog. Já určitě ne. Až když mi jedna nejmenovaná po jednom mém výlevu do jejích zpráv navrhla že když už jsem takový grafoman, tak proč nepíšu blog. Zasmál jsem se a říkal si že to opravdu není pro mě. Jsem sice exhibicionista ale ne až takový abych odhaloval i svůj vnitřek. Ostatně koho to zajímá co si myslím a co se mi honí v hlavě. A s tím jsem to uzavřel. No nechme teď stranou že vlastně je to stejné i s tím fyzickým exhibicionismem, koho zajímá jak vypadám a jaké mám tělo a výbavu, že? No pravdou je že když už exhibicionistou, tak skrz na skrz, ne? Každopádně, co mě ve skutečnosti přivedlo k tomu že jsem začal toto sepisovat nebylo nic než obyčejné zklamání ze života a potřeba se nějak realizovat a zabavit. A tak tu teď sedím, poslouchám hudbu ve sluchátkách a obnažuju své vnitřní já. Ale ať to není jen takové kecání o ničem, tak si vždy vyberu nějaké téma, co se mi stalo, co se mi zdálo nebo co vlastně se mi tak nějak honí hlavou.

A když už jsme tady, tak rovnou začneme nějakým tématem které tu asi všichni znají a to je "sex a vztahy". Takže vám sáhodlouze a pravděpodobně příliš komplikovaně představím svůj náhled na to zda sex a vztah patří k sobě, jde o nezávislé věci a nebo jestli je jedno nebo druhé vlastně třeba. Já vím, je to trochu generické a milionkrát omílané téma ale pro začátek stačí. Pro příště si nachystám něco jiného. No a jestli náhodou toto někdo čte a bude mít nějaký dobrý nápad na téma, tak klidně mi dejte vědět.

Nepatřím mezi prudérní ani katolické typy takže nebudu vám tu vykládat jak sex musí být jen z opravdové lásky nebo dokonce nedejbože až po svatbě. Jako nebudu to nikomu zakazovat... ostatně jsme ve svobodné zemi a já se považuju za velmi tolerantní osobu ale jakožto rozvedený a velmi sexuální člověk, rozhodně to není pro mě. Takže, co tedy je pro mě sex? Je to velice intimní zábava a zároveň pokud jde o sex s někým koho miluji, tak jde fyzické o vyjádření citů. Samozřejmě, průběh může být velmi podobný v obou případech, orgasmus a fyzický prožitek také ale citový prožitek se liší. Samozřejmě, obojí má své plusy, obojí má své mínusy. Sám jsem si prošel několika rúznými vztahy, některé byly vážné, některé byly přátelství s výhodami, byli tam i milenecké vztahy a také jednorázové úlety. Několik věcí jsem ale z toho pochopil.
Zaprvé, pokud nefunguje sex ve vztahu, tak je to dříve či později konec. Kvalitní sex bez lásky je vždy lepší než nekvalitní z láskou. Na druhou stranu kvalitní sex s láskou je vždy to pravé ořechové. Nicméně to se mi opravdu poštěstilo jen jednou a ten vztah skončil kvůli něčemu jinému.

Druhá věc co jsem objevil je žárlivost a trvalo mi 7 let než jsem si uvědomil, že ve vztahu nezáleží na tom jestli mají parteři ještě i jiné sexuální partnery za předpokladu že je stále mezi nimi to pouto které je drží pohromadě a spokojené aka láska. Když se mi před 7 lety přiznala tehdejší přítelkyně že mě podvedla s mý m kamarádem, bolelo to a vlastně jsem ji to dlouhé roky neodpustil a poznal jsem co znamená žárlivost. Do té doby by mě to ani nenapadlo. A ještě dnes kdybych toho kamaráda potkal tak mu rozbiju hubu. Neříkám, pak bych byl ochotný s ním být dal kamarád ale tu jednu přes hubu u mě má už těch 7 let.. a to bych jinak nikdy ani mouše neublížil. No... jenže až teď, o těch celých 7 let později jsem pochopil, že tohle jsou maličkosti a pokud bych si našel nějakou přítelkyni tak bych preventivně trval na pravidlech otevřeného vztahu. Nemám problém pokud by má přítelkyně měla jiného sexuálního partnera pod několika podmínkami. Zaprvé, musel bych o něm vědět. Otevřenost a upřímnost ve vztahu je zapotřebí vždy, ale v tomto případě je to naprostá nezbytnost. Zadruhé bych musel vědět kdy s ním je, to abych se o ni nemusel bát. Zatřetí oba by museli počítat s tím, že jde o čistě milenecký vztah bez závazků, takže v momentě kdy by se začaly rozvíjet nějaké city, je třeba to okamžitě ukončit. A poslední podmínka, která je samozřejmostí, nesmí to nijak negativně ovlivnit náš hlavní vztah. Já si myslím, že tohle jsou rozumné pravidla které když se budou dodržovat tak ve vztahu nenastane jen tak snadno situace kdy jeden partner začne podvádět druhého a načež se do svého milence třeba zamiluje a vztah se rozpadne. Zatímco když to je pod dohledem a pod kontrolou, tak se spíše téhle sitaci vyhnou. Na druhou stranu, ještě je další možnost a to, že by šlo o příkaz z mé strany. Ale to už se dostáváme k mému oblíbenému tématu BDSM, ale to zase někdy jindy.
Poslední věc kterou jsem pochopil, aby byl sex pro mě opravdu uspokojující, je třeba aby tam byly nějaké vzájemné city a nějaká vzájemná přitažlivost. Takže jednorázovky opravdu nejsou pro mě a ani placený sex. Je třeba aby tam bylo alespoň něco. Nemusí jít přímo o lásku. Ono abych si sex užil, stačí přátelství a přitažlivost. Takže úplně s kýmkoliv to prostě nejde. A hlavně... fyzické potěšení bez toho emočního je jen masturbace. A na tu si vystačím sám.

Tak, to by mohlo být prozatím vše co mě napadá. Máte to tak všichni taky? Někdo má jiný názor? Podělte se. Celkem mě zajímá jestli něco vidíte jinak. A jestli vás napadá nějaké téma, určitě dejte vědět. Třeba se podělím o svůj názor příště a třeba ne. :)