U cizince

9.1.2020 09:06 · 794 views Mr-Wolverine

Psali jsme si dva dny všelijaké erotické fantazie, choutky a čuňačinky než na to došlo. Vyměnili jsme si číslo telefonu, domluvili schůzku a došlo na velmi vzrušující scénář. Přijde se nechat ošukat cizím mužem. Nepoznaným mužem. Celou dobu bude mít přes oči pásku.

Navigoval jsem ji na místo kam dorazit hovorem a smskami. Na klice dveří na ni čekala páska, kterou si zavázala oči. Pak zaklepala, už jsem na ni čekal. Ahoj, pozdravil jsem neznámou, pojď a jemně jsem ji vtáhl dovnitř. Ahoj, špitla a dál ani nemukla. Zavřel jsem dveře a opřel ji o ně. Kalhotky měla v ruce jak jsem si přál a pod šaty byla nahá. Opřel jsem ji o dveře a jemně pohladil zadeček, políbil na tvář, na ústa, na krk... prsty mezitím zajely pod šaty a zkoumaly citlivě a opatrně její klín. Musela začít vlhnout už cestou sem, napadlo mě když jsem se jí dotknul. Zajel jsem prstem mezi stydké pysky a vychutnával horko, vlhko a tu jemnou vůni vzrušené ženy toužící po sexu. Jsi krásně nadržená, šeptl jsem jí do ucha. Hele co tu pro tebe mám. Při těch slovech jsem vytáhl ptáka z kalhot a jemně jí s ním otřel stehna a kundičku. Vzala ho do ruky, chvíli osahávala a dech se jí trošku zrychlil. Strčil jsem ho mezi její nohy aby si na něj mohla sednout jako na židličku. Našla špičku žaludu vpředu a lehce ho mnula.

Toužil jsem ochutnat její vůni, pleť a šťávu, tak jsem si dřepl a olíznul její půlky. Vzal její ruce a dal jí je na zadek. O dveře se opřela ramenem chytila svou horkou prdelku do dlaní. Roztáhla půlky aby se mi ukázala a nabídla. Projel jsem jazykem i prsty od konce páteře až ke klitorisu. Obě dírky chutnaly lehce kořeněnou směsí ženy, nadrženosti, zvrhlosti a živočišné touhy. Z kundičky se na mě řinul proud sladké šťávy. Nabral jsem ji na prst a ochutnal víc.

Byla skvělá. Penis mi z toho všeho stál jako ocelový kolík a měl jsem prostě chuť ji píchat. Ale nejdřív musela ochutnat ona mě. Stoupl jsem si za ni a pohladil její prsa, půlky, rozkrok, kundičku, prdelku, vzal její ucho mezi rty, stsknul a při dáždění jí pošeptal. Jdi dolů a ochutnej žalud...