Slastný orgazmus po odpaneni )

4.11.2020 06:06 · 1,368 views achG

""Na chodníku nás ofoukl studený večerní vzduch, přece jen už bylo září. Byla jsem jen tak na lehko, takže jsem se otřásla zimou. „Copak, chladno ?“ ptal se z oslavy mne doprovázející strejda. „Tak pojď, to tě musím zahřát,“ chytil mne kolem ramen a přitiskl mne bokem k sobě. Srovnali jsme krok a kráčeli k mému domovu. U baráku jsem se s ním začala loučit. „Pusa za doprovod, to už se dneska mezi mládeží nenosí ?“ zeptal se. Byla jsem trochu na rozpacích, ale přece nejsem nějaká netykavka. Natáhla jsem se k němu a dala mu letmý polibek na tvář. „No teda ještě že už jsem starej. Takhle se za mne líbala nemilovaná tetička na nádraží.“ Mírně si mne přitáhl a přisál se mi ke rtům. Povolila jsem se, nechala se celým tělem přitisknout k němu a mírně pootevřela pusu. Přijal nenápadnou výzvu a už jsme měla po pár měsících zase jazyk vevnitř. Kupodivu jsem to nezapomněla a zkusila mu oplatit jeho rejdění. Bylo to jiné, než zkušební okusování kdysi s Mírou. Takové jisté a samozřejmé. Až se mi z toho podlamovala kolena.

Trochu mi uvolnil sevření a jeho ruka vklouzla do výstřihu halenky. Bylo to příjemné a tak samozřejmé, že by mne překvapilo, kdyby to neudělal. Pak mi rozepnul knoflík kalhot a vsunul ruku do kalhotek. Byl to muž s praxí, proto žádné šátrání kolem, ale hmat rovnou do správných míst. Ponořil mi do ní prst a mírně s ním pohyboval. Palcem se mi opřel o poštěváček a já začala pociťovat blaho, které mi kluci neuměli udělat. Jen jsem byla na rozpacích, co si můžu dovolit já k němu. Tak jsem držela a soustředila se na své pocity.

První orgazmus s mužem jsem prožila skoro oblečená a opřená o zeď našeho baráku. Pochopil, že už jsem hotová, po mém zklidnění poodstoupil a nechal mne doobléct. Ještě za doznívajícího blaha mne popostrčil k domovním dveřím a nařídil, ať mu ukážu, že jsem doma a ať taky vykoukne máma, že ji chce pozdravit. Původně jsem chtěla doprovod kvůli intimnostem zapřít, ale byl zkušenější a máma měla z toho, že mne nenechají běhat samotnou nočním městem, docela potěšená.

V úterý na mne čekal v parku před školou. Se samozřejmostí mne naložil do auta a odvezl za město na chatu. Bez jakéhokoliv vysvětlování mne začal hned v předsíni líbat a pak ze mne svlékat oblečení. Něžně si hrál s mými prsy a zejména bradavkami, pak mi sundal kalhotky a začal jazykem laskat pičku. Bylo to nádherné. Jednak jsem po tom toužila a druhak přesně věděl, co potřebuji, abych roztála a začala si to užívat. „Ty už nejsi panna ?“ zeptal se a já mu odpověděla, že ne a může si se mnou dělat co chce, že je mi to velmi příjemné. Svlíknul se taky a já se pokusila mu začít dráždit přirození. Ztvrdl mu na kámen a po chvíli, když zjistil, že jsem pěkně vevnitř vlhká, ho do mne zasunul. Nespěchal jako kluci, mrdal mne pomalými dlouhými tahy a já se začala vznášet někam mimo tuto dimenzi. Nevěřila bych, že můžu tak strašně hlasitě mimovolně křičet a že se i s dospělým mužským tělem na sobě dokážu vypnout do oblouku a dotýkat se pohovky jen rameny a patami.

Nechal mne vydýchat pořádný orgazmus a protože ještě nevystříkl, pokračoval v nejprve pomalém a pak stále rychlejším zasouvání. Nakonec si mne otočil a napíchl mi kundičku zezadu, což jsem sice ještě nikdy nedělala, ale bylo to možná příjemnější, jako zepředu. Mohutně jsem se udělala podruhé a hned potom ho vytáhl on a postříkal mi celá záda. Vstal, očistil sebe i mne a přinesl nějaké občerstevní Já jsem byla tak plná příjemných pocitů, že jsem nebyla schopna se zvednout.

Teď se se mnou mazlí, jazykem mi dráždí kundičku, já mu koukám na začínající pleš a usilovně přemýšlím, jak bych mu mohla říkat, když je o něco starší než můj táta a o něco mladší než děda. Ale v jednom jsem si jistá. Frigidka určitě nebudu.""

Uhodnete, kdo byl ten šikovný schopný strýc ... ?) Písni, chceš-li též tak fajn doprovod nebo odvoz ... !)