Sub pár na nudapláži 2 pokračo

17.11.2020 12:07 · 4,558 views subpar11

....po odchodu kamaráda do kiosku si děda poposedl, aby byl hezky vedle čubky a vzal si do ruky lahvičku s opalovacím olejem. Začal jí hezky pomalu mazat celé tělo, nejvíc prsa, bříško a kundu, ona jen dýchala a vlnila se. Stále měla zavřené oči. Já to měl trochu z boku, takže jsem přes jeho záda nic moc neviděl, ale její ruka se začala pomalu hýbat a rytmickými pohyby mu honila jeho naběhlé péro..to mi bylo i tak jasné.
Kolega honič ležel níž pod nimi a tak měl o něco lepší výhled a už neležel na boku, ale klečel a stále honil.
Děda si poposedl, vzal do ruky lahvičku s olejem, druhou rukou jí roztáhl pysky a začal jí zasouvat do kundy.
Krásně to mlaskalo a ona slastí jen vrněla. To už jsem si poposedl blíž i já. Ne, že bych tohle neznal, ale prostě zasouvání předmětů do její kundy miluju. A ona taky.
Hezky jí tak mrdal lahví a druhou rukou masíroval naběhlé bradavky, Držela jako správná čubka a hladila mu péro a koule.
Pak jí přikázal aby si klekla, když to udělala, ještě jí chvíli masíroval kundu a tahal za pysky a za vysící cecky. Nakonec klekl za ní a zasunul své trčící péro až na dno a začal jí celkem divoce mrdat. Při tom jí občas plácl po zadku anebo přes houpající se kozu. Moc mě vzrušovalo, když do ní vnikal až na doraz.
Když ho po chvíli vytáhl, kleknul si před ní a vrazil jí ho do úst. A opět jí divoce mrdal,
Honič za nima su udělal na deku jak sledoval její pootevřenou rozmrdanou kundu. Já stále přerušoval, mám to tak rád a navíc jsem si to chtěl nechat až na úplný konec.
Po chvíli kouření si musela lehnout na záda a pokrčit nohy, děda chtěl taky klasiku, nalehl na ní, opřel o ní pupek a v leže jí mrdal píču, při tom jí cucal bradavky a mačkal kozy. To už se blížil jeho konec, se supěním párkrát tvrdě přirazil a zůstal na ní chvíli ležet.
Když slezl, tak už mu nestál a jí z kundy vytékalo jeho husté žluté sperma, ale i tak jí ho dal do pusy očistit.
To už se akorát kamarád vracel zpátky s dotazem, jestli byla poslušná. Děda jen přikývl a se slovy, že by si jí rád ještě někdy zapůjčil se odešel ochladit do vody.
Ona tam šla po chvíli taky, opláchnout si vycákanou kundu a sperma ze stehen a něco tam s dědou probírala. Honič se oblékl, kývl na pozdrav a šel si po svých.
Já se neudělal, nechal jsem si to navečer na doma.
Nakonec jsme se oblékli a šli pomalu k autu, já 10 metrů za nima, děda šel s nimi a po cestě jí ještě sahal pod šaty na holý zadeček. U auta jí sáhl naposledy pod šaty, dal jí pusu, rozloučil se a poděkoval kamarádovi a odešel.
Oba se jako vžy usadili dozadu, já nastaroval a jelo se domů...