Vířivka

1.1.2021 11:28 · 583 views Gladian

Miluju vířivku, horká bublající voda krásně uvolňuje svaly i mysl. Navíc, alespoň u mě, ještě víc podporuje vzrušení a odbourává veškeré zábrany. Proto mě těší, že jsi na moji nabídku kývla a za chvíli už se konečně sejdeme před vchodem do soukromého wellness.
Setkáváme se před vchodem a hned tě vášnivě políbím. Vzrušuje mě tvá bezprostřednost a tvá smyslná vůně. Začínám cítit, jak se mě zmocňuje vzrušení. Vcházíme do soukromého prostoru a zavřeme za sebou. Odkládáme si věci a začneme se svlékat. Svlékáme se každý sám. Pozoruji na tobě lehkou nervozitu. Jdu ti příkladem a jdu do naha jako první. Sundala sis i poslední kousek oblečení a já si tě k sobě jemně přitiskl a začal tě líbat. Cítím, jak povoluje napětí i stud a když se mi při líbání s tebou v tu ránu postaví, najednou pozoruji, jak tě pomalinku opouští nervozita a lehce slastně vzdychneš.
Nechci nic urychlit a tak jdeme do již horké vířivky. Za zvuků intimní hudby hrající z reproduktorů se na tebe dívám, jak lezeš do vody. Nemůžu tě přestat obdivovat. Nejsi žádná vychrtlina. Máš krásné plně tvarované oblé tělo, tvá veliká prsa se smyslně pohupují, dívám se na tvůj krásný velký zadek můj zrak spočinul na tvé krásně upravené kundičce. Zbožňuju chloupky upravené na čárku. Ach bože! Není divu, že ho mám tvrdého jak kámen.
Vzápětí jsem vklouzl do horké vody taky a okamžitě cítím, jak se mi uvolňují svaly. Posadím se hned vedle tebe, abych tě měl na dotek. Povídáme si, probíráme všechno možné, ale myšlenkami jsem už jinde. Na očích ti vídím, že myslíš na to samé, co já. Je krásné pozorovat, jak ti vířivková masáž dělá dobře. Po chvilce se rozhodneš sednout si přede mě tak, aby ses o mě opřela záda a já tě mohl hladit na bříšku. To dlouho nevydržím a tak dlaněmi směřuju stále výš, až mám v rukou tvá velká prsa. Bradavky už máš krásně tvrdé a tak se s nimi chvíli mazlím, hladím ti je a mačkám. Líbí se ti to. Dáváš mi to najevo slastným povzdechem. Dodá mi to odvahy a z prsou sjíždím rukama pomaličku níž a přitom tě začnu líbat na krčku a za ouškem. Prsty už se blížím ke kundičce a najednou jsem přejel přes poštěváček. Začnu ho bříškem prstu pomalinku dráždit a ty mi připomínáš, jak ti to dělá dobře. To už tě začne tlačit ten můj tvrdolín, trochu se prohneš v zádech a trochu si s ním pohraješ.
Již z tebe spadla veškerá nervozita a já vidím, jak už to potřebuješ. Chceš ho mít v sobě, hezky hluboko. Stále tě mám o sebe opřenou zády. Najednou se trochu zvedneš a se zasténáním si na mě sedneš a zasuneš si ho hluboko do kundičky. Chvilku takhle zůstaneš nehnutě a vychutnáváš si ten pocit. Já jsem v sedmém nebi. Jsi krásně úzká. Teď už se po mě začínáš pohupovat. Hezky nahoru, až po samotnou špičku žaludu a zase dolů, hluboko až po kořen. Máš zavřené oči, hlavu zakloněnou ke mě a užíváme si to.
Mám chuť si tě vzít zezadu. Potřebuju tě mít před sebou vyšpulenou. Zvedneme se, opřeš se o hranu vířivky a vyšpulíš zadek. Miluju ten pohled. Neváhám, jemně tě plácnu přes prdelku a zasunu ti ho zezadu do kundičky. Začínám přirážet. Tohle je nejlepší poloha. Bez debat. Jsi stejného názoru. Teď už nejsi nesmělá jako na začátku. Stala se z tebe nenasytná dračice. Začínáš hlasitě vzdychat. Vzdycháš, ať přirážím víc a víc. Chceš to najednou tvrdě. Miluju tu tvoji proměnu. Jak ztrácíš všechny zábrany a poddáváš se zvířecí touze. Prosíš, ať tě mrdám tím svým pérem, ať tě nešetřím. Neexistuje nic jiného. Jen ty, já a naše zvířecí pudy. Tvrdě do tebe přirážím. Jsi hlasitá. Najednou cítím, jak se ti kundička stahuje, podlamují se ti kolena a téměř padáš do vody. A přitom ti tečou proudy šťávy z kundičky. Musíš se posadit do vody a já mezitím stojím před tebou, péro přímo u pusinky a tak si ho vezmeš a krásně ho saješ. Pomáhám ti tím, že jemně přirážím. Umíš to skvěle. Už to nevydržím. Víš, že se blíží vrchol a připravuješ se na plnou dávku. Najednou mi v něm zaškube a už ti do pusinky proudí dávky horkého semene. Jsi velmi šikovná a všechno poslušně spolykáš uplně do poslední kapičky a na závěr ještě mlsně olízneš špičku, co kdyby jen něco zůstalo.
Sesunu se k tobě, jsme až po krk ve vodě, objímáme se a líbáme. Bylo to úžasné zlato, nemůžu se tě nabažit.
Koukám na hodiny a zjišťuji, že se blíží konec objednaného času. I když se nám nechce, budeme muset jít. Ještě společná sprcha, pak se oblékáme a na recepci se při odchodu objednáváme na příště. Co může být lepšího?