Přiznání po letech

13.2.2021 10:48 · 8,210 views subpar11

Několik málo měsíců po svatbě přišla žena s dotazem, jestli mi nebude vadit, že pojede s kamarákou na víkend do Mariánských lázní. Proč by mi to mělo vadit? Nakonec jsem je obě odvezl k autobusu a vrátil se domů.
Když jsem se pro ně v něděli vypravil, abych je vyzvedl, vypydaly obě spokojené a odpočinuté. Na můj dotaz "jak bylo?" jsem dostal odpověď, že super. Dál jsme to nerozebírali.
Až když po letech náš kamarád poprvé mou manželku použil a začal jí mrdat pravidelně mi začala vyprávět příběh, jejího prvního manželského sexu s jiným.
Po ubytování dělaly standartní věci .....procházky, koupele, kavárna, povídání...až do soboty, kdy měly na odpoledne objednanou masáž zad. První šla kamarádka a vrátila se po půl hodině zpátky, byla spokojená a prý tam je sympatický masér. Po ní šla na masáž manželka.
Když vešla oděna jen do ručníku a kalhotek do masérny, uvítal jí statný, svalnatý a sympatický cca 60tník.
Měl na sobě bílé kalhoty a tílko. Položila se tedy nalehátko a masáž začala. Vše probíhalo standartně až na to, že jí pan masér vyprávěl o tom, že tam k němu chodí samé tlusté a staré němky a žena že má krásné tělo a jestli by kromě zad nechtěla namasírovat i zbytek těla, rohy, ruce...že jí prostě za stejné peníze udělá kompletní masáž.
Bylo tam teplo, jeho ruce krásně klouzaly po jejím těle, tak souhlasila.
Masér si dával opravdu záležet, projížeděl celá záda, krk i ruce, potom se přestěhoval na nohy a řekl jí, aby se nelekla, ale aby jí nezničil kalhotky, tak že jí je musí sundat. Ještě, než stačla cokoli říct, už jí je sunul směrem dolů. Pak jí začal masírovat nohy a zadeček, uplně nevědomky povolila nohy a samy se jí mírně rozevřely. On občas nechtěně zavadil o její kundičku. Vůbec jí to nebylo nepříjemné. Tak držela a nechala ho dělat svou práci. Dost času se věnoval jejím stehnům a i zadečku.
Když byl hotov, požádal jí o otočení, aby mohl pokračovat na přední straně těla, to už měla kundičku krásě naolejovanou a namazanou svým vzrušením. Bez zaváhání se otočila.
Masíroval a hladil jí po celém těle, zvlášť se věnoval prsúm a nakonec i její pyskaté kundičce a jejímu okolí. Líbilo se jí jak jí přehazuje pysky a masíruje poštěvíček. Vůbec jí nevadilo, že je mezi nimi 30 let rozdílu, prostě držela a uřívala si.
Pak jí masár otočil opět na břicho a zača masíovat kundu zezadu, prsttil jí, kroutil a tahal pysky, drtil pošťeváček, vyšpulila prdelku, aby se do ní lépe dostal, masíroval jí zvenku a i zevnitř ona jen sténala. Nakonec prožila to co jště před tím nikdy nezažila a to ani se mnou...svůj první intenzívní orgasmus. Kroutila se, přirážela divoce na jeho nastavené prsty a užívala si tu slast. Pak bezvládně dolehla na lehátko. Myslela si, že je to konec.
Ale spletla se.
Pan masér jí popotáhl za nohy, které jí bezvládně visely z lůžka dolu, roztáhl jí je od sebe a se slovy "a teď já" do ní zasunul svoje mužství a začal jí divoce mrdat. Nezmohla se opět ani na slovo a jen držela a užívala si jeho velké a silné péro a to jak jí jednou rukou divoce drtí poštěváka.. Udělala se podruhé ve chvíli, kdy on do ní pustil proud svého semene.
Pak jí podal ručník a řekl jí, až budeš v Mariánkách, tak se zase stav na masáž. A odešel.
Utřela se, oblékla a když došla do kavárny za kámoškou, tak ta se jí ptala, kde je tak dlouho, že tu masáž protáhli na hodinu a půl.