Cock Cage Den 16

5.4.2021 07:17 · 650 views CukrAbic

Kralovnin klíckový odchov se krapítek zkomplikoval. Čůráček je odřený, místy napuchlý. Dostal tedy volno na dvorečku, ale žádný orgasmy, žejo. Ani doteky. Jak měl frei, chtěl toho očividně využít a tak se pořád staví na koulích. Prostě zdivočel.
To mojí princeznu asi trochu obměkčilo a tak se stalo, že jsem jí mohl projet pizdičku. No slast. Klouzal v ní jak namydlenej. Nicméně na mé výdrži se projevil nedostatečný trénink posledních dní a já ho musel předčasně vyndat, aby jsem se nevystříkal. Tam byl zákaz. To ale neznamená že sex končí. Takže připínák a dokončit s čím jsem začal. Pořádně vyšukat tu její nadrženou píču. Check!
Taky už dlouho koketujeme s myšlenkou, hlavně já tedy, přidat do našeho života zkušenost s dalším penisem a dal jsem inzerát. Nevím jestli to bylo tím nebo že nám přibyla galerie. Nejspíš obojím, čímž jsme dosáhli ultimátního marketingu. Což v reálu znamenalo to, že nám za 1. den přišlo cca 200 zpráv. Takže po prvotním šoku jsme se tou záplavou ptáků, milých slov, všemožných lidí, ale i zpráv a nabídek uplne mimo mísu, začali prokousávat. Ti co nesplnili podmínky, šli automaticky. I proto, že stojíme o někoho, kdo umí číst a zároveň o těch slovech co se mu zjevili v hlavě přemýšlet. A začal jsem mít velké pochopení pro ty profili s pasivně agresivním infem. Už se vůbec nedivím.
Odpoledne jsme šli ještě na výlet. S překvapením. Cestou mi ho párkrát vyndala a vedla mě za něj. Nakonec jsme nenašli správnou lokalitku, tak překvapení padlo. No ale těším se pořád.
Pérko je citlivé a odřené. Je mi ho líto chuděrky. Snad se zas dá brzy dohromady, nevím jestli je moje mysl silnější než můj nadržený kokůtek. Už mi ľteče mrdka ušima...